.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Супер фен Аватара на fen7asy

някой ако може да ми даде съвет.. ще съм много благодарна...

Проблемът ми е,че се влюбвам АДСКИ бързо.. примерно на улицата видя някое красиво момче ии веднага си го харесвам, а дори не го познавам.. после цели дни наред си мисля за него и ми е гадно, че не мога да го имам и не ми е познат.. знам, че това звучи мноого тъпо, но за мен е много гадно.. просто не се чувствам добре и си съсипвам дните.. ако някой има да каже нещо или да даде някакъв съвет да заповяда..

Ами щом си харесаш някое момче защо не го заговориш ? Само с харесване доникъде не се стига

Има разлика от това да се влюбиш и да си харесаш някой.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Увлечение - да, но влюбване - НЕ ! Спокойно в пубертета е така
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от Keorai
    Ами щом си харесаш някое момче защо не го заговориш ? Само с харесване доникъде не се стига
    ами срамежлива съм.. а и как по-точно .. може ли да се запознаем? .. ами ако каже "не" а е с компанията си.. доста ще се изложа :х ..

Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от Keorai
    ами срамежлива съм.. а и как по-точно .. може ли да се запознаем? .. ами ако каже "не" а е с компанията си.. доста ще се изложа :х ..
    Какво от това?! xD Нали повече сигурно няма да се видите... Да не ти пука

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Увлечение - да, но влюбване - НЕ ! Спокойно в пубертета е така
    Увлечение, увлечение ама цял ден си мисля за момчето после :х ии тос шибан пубертет , а какво точно означава да се влюбиш..? има хиляди теории..

Град
    София
    И аз много бързо си харесвам момичета Не чак толкова бързо де...,но някоя по-хубава да ми се мярка 1 седмица пред погледа и вече само за нея мисля

[/quote]

Какво от това?! xD Нали повече сигурно няма да се видите... Да не ти пука [/quote]
    А ако се видим? || междодругото на всички ви благодаря за мненията (bow)

Повече от фен
    ^

Може и да не те помни. Или ти се прави, че не го помниш, ако толкова се притесняваш. Но няма НИЩО лошо да се запознаваш- ако той реагира лошо, значи той е виновният (е освен ако ти не се изцепиш нещо де ). Иначе това, че ти е харесал, като си го видяла, не значи, че си влюбена, а че просто го харесваш или си увлечена. Иначе и аз лесно харесвам, ама не всеки, дето видя по улицата.

хора, моля ви се.. някой да ми обясни значенията и разликите между "увлечение" "влюбване" и "харесване" .. ся ш' кажете "тая е е*ати простото парче" ама не е така просто никога не съм имала гадже и никога не съм се интересувала от тези чувства, но наскоро забелязах, че се влюбвам толкова често в случайни минувачи (така да се каже)

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    наскоро забелязах, че се влюбвам толкова често в случайни минувачи (така да се каже)
    Боже...
    Няма как да се влюбиш в "случаен минувач",просто ти е направил впечатление с външния си вид.Това си е чисто физическо привличане,а любовта(поне за мен) не е само това,много повече е.
    Everything changes, but beauty remains ...

12 имаш ли?

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    12 имаш ли?
    14 ..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    12 имаш ли?
    14 ..
    Абе на тази възраст вече не трябва ли да започне да ти идва акъла?
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    наскоро забелязах, че се влюбвам толкова често в случайни минувачи (така да се каже)
    Боже...
    Няма как да се влюбиш в "случаен минувач",просто ти е направил впечатление с външния си вид.Това си е чисто физическо привличане,а любовта(поне за мен) не е само това,много повече е.
    да де.. отново ги обърках понятията.. наистина и други хора са ми го казвали това, когато съм споделяла с тях (това, че някой ми е направил впечатление с външния си вид имам предвид)

Късен пуберитет му се вика на това.
    А контакти с момчета имаш ли по принцип?

Късен пуберитет му се вика на това.
    А контакти с момчета имаш ли по принцип?
    ДА.. как няма .. просто не ме привличат тези, с които контактувам.. иначе аз откакто се помня едно свястно момИче не съм имала за приятелка.. винаги си ходя с момчета..

Влюбване е клише ....няма лошо да го използва щом й харесва повече от харесване и увличане...А това, че никога не си имала приятел може да е причината за "проблема" ти.И няма нищо срамно в това да го заговориш с нещо...Нашите момичета като видят някои по убав веднага му скачат.....Скачай и ти нямай срам...освен ако не си *съм ъгли монстър*

Давай да не ти пука!

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Ти правиш ли разлика между привличане и влюбване?
    Не мисля.

Това, че ти харесва няма НИЩО ОБЩО с влюбването..

Влюбването е да си намериш човек когото да ти подава ръка когато дори ти не искаш да бъдеш спасен... да се събуждаш до горещо тяло и с усмивка да отваряш очи и да кажеш сладко "Добро утро" .. Да жадуваш за всяка среща, всеки допир .... всякаш всичко е за първи път и така нататък . Може да звучи банално ама е така. А това твоето.... тип "искам това.... нееееее, чакай, чакай, това искам !" .. Детински истории..
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Цитирай Първоначално написано от AsHbRoWnIE
    Влюбване е клише ....няма лошо да го използва щом й харесва повече от харесване и увличане...А това, че никога не си имала приятел може да е причината за "проблема" ти.И няма нищо срамно в това да го заговориш с нещо...Нашите момичета като видят някои по убав веднага му скачат.....Скачай и ти нямай срам...освен ако не си *съм ъгли монстър*

Давай да не ти пука!
    оо със сигурност НЕ съм *съм ъгли монстър* щото брат ми го питат: "коя е сестра ти ве, оная дет всички я харесват?" (като не могат да се сетят по име коя съм) .. ии много мерси за съвета ^^

Град
    NeverLand. -.-
    оо със сигурност НЕ съм *съм ъгли монстър* щото брат ми го питат: "коя е сестра ти ве, оная дет всички я харесват?" (като не могат да се сетят по име коя съм) .. ии много мерси за съвета ^^
    Спри филма и намали volume-то на самочуствието. :>
    Ненαвиждαм ви..

Цитирай Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
    Спри филма и намали volume-то на самочуствието. :>
    аз просто казвам истината! кой каквото иска тва да си мисли ; ) брат ми един ден като се прибра ми го каза това ; )

Град
    NeverLand. -.-
    аз просто казвам истината! кой каквото иска тва да си мисли ; ) брат ми един ден като се прибра ми го каза това ; )

много ; ) ли ; ) си ; ) страшна ; ) с ; ) тези ; ) човечета ; ) ? ; )

Ако си "хубавицата на квартала която всички харесват" едва ли щеше да тъжиш за някой як батко който си видяла по улицата и да ни хленчиш в форума.....

И един женски съвет :
    ако си толкова надута - яж активия
    Ненαвиждαм ви..

Цитирай Първоначално написано от xCut0utMyTearsx

много ; ) ли ; ) си ; ) страшна ; ) с ; ) тези ; ) човечета ; ) ? ; )

Ако си "хубавицата на квартала която всички харесват" едва ли щеше да тъжиш за някой як батко който си видяла по улицата и да ни хленчиш в форума.....

И един женски съвет :
    ако си толкова надута - яж активия
    страшна с тези човечета (рофъл) помисли как ще изглежда без тях- по абсолютно същия начин.. може да съм хубавицата и на целия град, но това че всички ме харесват не означава, че и аз ги харесвам.. и не съм надута.. по какво го разбра това пък? (това беше реторичен въпрос..)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си