- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- някой ако може да ми даде съвет.. ще съм много благодарна...
Проблемът ми е,че се влюбвам АДСКИ бързо.. примерно на улицата видя някое красиво момче ии веднага си го харесвам, а дори не го познавам.. после цели дни наред си мисля за него и ми е гадно, че не мога да го имам и не ми е познат.. знам, че това звучи мноого тъпо, но за мен е много гадно.. просто не се чувствам добре и си съсипвам дните.. ако някой има да каже нещо или да даде някакъв съвет да заповяда..
Ами щом си харесаш някое момче защо не го заговориш ? Само с харесване доникъде не се стига![]()
Има разлика от това да се влюбиш и да си харесаш някой.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Увлечение - да, но влюбване - НЕ !Спокойно в пубертета е така
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
ами срамежлива съм.. а и как по-точно .. може ли да се запознаем? .. ами ако каже "не" а е с компанията си.. доста ще се изложа :х ..Първоначално написано от Keorai
Какво от това?! xD Нали повече сигурно няма да се видите... Да не ти пукаПървоначално написано от fen7asy
![]()
![]()
Увлечение, увлечение ама цял ден си мисля за момчето после :хПървоначално написано от BlindedAngel
ии тос шибан пубертет
, а какво точно означава да се влюбиш..? има хиляди теории..
И аз много бързо си харесвам момичетаНе чак толкова бързо де...,но някоя по-хубава да ми се мярка 1 седмица пред погледа и вече само за нея мисля
![]()
[/quote]
Какво от това?! xD Нали повече сигурно няма да се видите... Да не ти пука![]()
[/quote]
А ако се видим?|| междодругото на всички ви благодаря за мненията (bow)
^
Може и да не те помни. Или ти се прави, че не го помниш, ако толкова се притесняваш.Но няма НИЩО лошо да се запознаваш- ако той реагира лошо, значи той е виновният (е освен ако ти не се изцепиш нещо де
). Иначе това, че ти е харесал, като си го видяла, не значи, че си влюбена, а че просто го харесваш или си увлечена. Иначе и аз лесно харесвам, ама не всеки, дето видя по улицата.
![]()
хора, моля ви се.. някой да ми обясни значенията и разликите между "увлечение" "влюбване" и "харесване" .. ся ш' кажете "тая е е*ати простото парче" ама не е така![]()
просто никога не съм имала гадже и никога не съм се интересувала от тези чувства, но наскоро забелязах, че се влюбвам толкова често в случайни минувачи (така да се каже)
![]()
![]()
Боже...Първоначално написано от fen7asy
![]()
Няма как да се влюбиш в "случаен минувач",просто ти е направил впечатление с външния си вид.Това си е чисто физическо привличане,а любовта(поне за мен) не е само това,много повече е.
Everything changes, but beauty remains ...
Абе на тази възраст вече не трябва ли да започне да ти идва акъла?Първоначално написано от fen7asy
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
да де.. отново ги обърках понятията.. наистина и други хора са ми го казвали това, когато съм споделяла с тях (това, че някой ми е направил впечатление с външния си вид имам предвид)Първоначално написано от PullMeCloser
Късен пуберитет му се вика на това.![]()
А контакти с момчета имаш ли по принцип?
ДА.. как нямаПървоначално написано от mArMaLaDkA
.. просто не ме привличат тези, с които контактувам.. иначе аз откакто се помня едно свястно момИче не съм имала за приятелка.. винаги си ходя с момчета..
Влюбване е клише ....няма лошо да го използва щом й харесва повече от харесване и увличане...А това, че никога не си имала приятел може да е причината за "проблема" ти.И няма нищо срамно в това да го заговориш с нещо...Нашите момичета като видят някои по убавведнага му скачат.....Скачай и ти
нямай срам...освен ако не си *съм ъгли монстър*
![]()
Давай да не ти пука!![]()
Ти правиш ли разлика между привличане и влюбване?![]()
Не мисля.
Това, че ти харесва няма НИЩО ОБЩО с влюбването..
Влюбването е да си намериш човек когото да ти подава ръка когато дори ти не искаш да бъдеш спасен... да се събуждаш до горещо тяло и с усмивка да отваряш очи и да кажеш сладко "Добро утро" .. Да жадуваш за всяка среща, всеки допир .... всякаш всичко е за първи път и така нататък . Може да звучи банално ама е така. А това твоето.... тип "искам това.... нееееее, чакай, чакай, това искам !" .. Детински истории..
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
оо със сигурност НЕ съм *съм ъгли монстър*Първоначално написано от AsHbRoWnIE
щото брат ми го питат: "коя е сестра ти ве, оная дет всички я харесват?" (като не могат да се сетят по име коя съм)
![]()
..
ии много мерси за съвета ^^
![]()
Спри филма и намали volume-то на самочуствието. :>Първоначално написано от fen7asy
Ненαвиждαм ви..
аз просто казвам истината! кой каквото иска тва да си мисли ; ) брат ми един ден като се прибра ми го каза това ; )Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
Първоначално написано от fen7asy
много ; ) ли ; ) си ; ) страшна ; ) с ; ) тези ; ) човечета ; ) ? ; )
Ако си "хубавицата на квартала която всички харесват" едва ли щеше да тъжиш за някой як батко който си видяла по улицата и да ни хленчиш в форума.....
И един женски съвет :
ако си толкова надута - яж активия![]()
Ненαвиждαм ви..
страшна с тези човечета (рофъл) помисли как ще изглежда без тях- по абсолютно същия начин.. може да съм хубавицата и на целия град, но това че всички ме харесват не означава, че и аз ги харесвам.. и не съм надута.. по какво го разбра това пък?Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
(това беше реторичен въпрос..)