.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    страшна с тези човечета (рофъл) помисли как ще изглежда без тях- по абсолютно същия начин.. може да съм хубавицата и на целия град, но това че всички ме харесват не означава, че и аз ги харесвам.. и не съм надута.. по какво го разбра това пък? (това беше реторичен въпрос..)

Ако беше красавицата на целия град все щеше да се намери някой фешън който да ти хареса, спокЕ " но това че всички ме харесват не означава, че и аз ги харесвам.. " сад стори, бро е не може всички да са "красавците на града" като теб за т'ва умри сама.

п.п.

И от какъв зор молиш за съвет, като ти самата не искаш да се занимаваш с никой?
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Супер фен Аватара на fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
    страшна с тези човечета (рофъл) помисли как ще изглежда без тях- по абсолютно същия начин.. може да съм хубавицата и на целия град, но това че всички ме харесват не означава, че и аз ги харесвам.. и не съм надута.. по какво го разбра това пък? (това беше реторичен въпрос..)

Ако беше красавицата на целия град все щеше да се намери някой фешън който да ти хареса, спокЕ " но това че всички ме харесват не означава, че и аз ги харесвам.. " сад стори, бро е не може всички да са "красавците на града" като теб за т'ва умри сама.

п.п.

И от какъв зор молиш за съвет, като ти самата не искаш да се занимаваш с никой?
    ол не човек, отказвам да се занимавам с тебе и да давам отговори на "свръх смислените" ти въпроси

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Вярно, че съм на бира-две ... ама не са ми несмислени въпросите

Абе просто се отпусни и давай.... кво толкова се притесняваш щом си толкова хубава?
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Увлечение - да, но влюбване - НЕ ! Спокойно в пубертета е така
    Съгласна съм с него

Абе просто се отпусни и давай.... кво толкова се притесняваш щом си толкова хубава?
    от това, че момчето може да се напрай на готЯн пред компанията си и да ме закопае някак си.. или пък може вече да си има приятелка..

Цитирай Първоначално написано от Munika123
    Съгласна съм с него
    аз също ..

Цитирай Първоначално написано от Keorai
    Ами щом си харесаш някое момче защо не го заговориш ? Само с харесване доникъде не се стига
    ами срамежлива съм.. а и как по-точно .. може ли да се запознаем? .. ами ако каже "не" а е с компанията си.. доста ще се изложа :х ..
    Как ши каже такова нещо бе?
    Абе аз момче което не иска да се запознае с момиче не познавам :P

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    Има разлика от това да се влюбиш и да си харесаш някой.
    И то огромна...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    На тази възраст е нормално да харесваш момченца наляво и надясно по пътищата...Като пораснеш ще е същото,това си е до характер-бързо се влюбваш и още по-бързо разлюбваш Какъв съвет да ти дам-харесвай си ги колкото искаш,лошо няма(очи пълни,ръце празни),но внимавайв кой се влюбваш и с кой се обвързваш
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на AutomatiC
    OMГосподи
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Това не е любов!!! Това си е чисто и просто привличане..както ти го нарече "харесване". Любовта, мило момиче, идва тогава, когато си готова да простиш и непростимото на този човек. Когато цялото ти същество е съсредоточено към него и не можеш да мислиш за нищо друго, освен за него. Любовта идва, когато най-малко я очакваме, когато не я търсим. Търсенето на любов никога не ни довежда до подходящ партньор. То само създава копнеж и нещастие. Любовта никога не е вън от нас, ние я носим в себе си. Стремим ли се към нея,тя ни бяга.Сякаш сетивата ни не действат с пълна сила.Докато в другия случай ако се отпуснем и просто се наслаждаваме на живота,ще ни сполети любовта.Тя идва когато най-малко очакваме,когато най-малко мислим за нея и когато най-малко сме подготвени.Стоварва се върху главата ни и после пада едно мислене,едни безсънни нощи,не е истина,но е красиво и съживяващо.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни

+1

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това не е влюбване,а просто привличане.Правиш ли разлика между двете?

СТРАШНО МНОГО ви благодаря за съветите ии мненията!! :]
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))

от това, че момчето може да се напрай на готЯн пред компанията си и да ме закопае някак си.. или пък може вече да си има приятелка..

Е ти нали си кварталната принцеса?! К'во като си има приятелка.. тебе ще избере.. Давай смело напред и заговаряй спокойно..

п.п. Айде побързай щото момичетата на твоята възраст вече и по хорските легла спят.. (знаеш за какво говоря) а ти още гадже си нямала.. изоставащ мила (нищо против теб, а против 14 годишните вървежни кифлички дето с по 10-15 момчета са спали.. )

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

; }

Според мен това с времето ще изчезне когато станеш по-уверена в себе си ! Знам и за др такива случай . .. .
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Пусни една твоя снимчица да се нагледаме на " неповторима красота " . Убеден съм , че ти си принцесата на цялото Интернет пространство..така де , мислиш се за такава , хаха .
    ох..
    1-во: незнам откъде тръгна това, че съм принцеса, най-красивата, няма по-красиви от мен и така нататък.. не съм казвала нищо подобно! просто казах, че не съм *съм ъгли монстър*.. апък това, че някой го извъртат е друг въпрос..
    2-ро: естествено, че като пусна снимка ще кажете, че съм грозна (понеже аз мисля, че не съм), а и може да имам някой познат от моето дскл, който да тръгне да разпространява клюки за мен.. // така, че малко слабей работата..

Повече от фен
    Еййй егати какво се заядохте всички с момичето бе? Има си самочувствие, според нея е хубава, какво лошо има? Брех, когато някой няма самочувствие и го тъпчат трябва да има, а когато има и казва, че не е грозен, вече е супер надут. Нека има, ако е с покритие. Пък и на вас дори да не ви харесва, тя може да си се харесва и това е най-важното според мен. За какво да ви дава снимка, като нея не я интересува вашето мнение и освен това само ще я плюете. Нищо лично към никой, просто се почувствах длъжна да отговоря.

Към авторката:
    Аз разбирам понятията така:

Харесване- можеш да харесваш много момчета, те са ти симпатични, приятно ти е с тях, би тръгнала с тях, но дори и да не стане, не взимаш да умираш. Може да харесваш често момчета, както ти сподели- постоянно .

Влюбване- това е вече по-сериозно. Изпитваш силни чувства към някого, пука ти много за него и т.н. Въобще той става важен, мислиш много за него и т.н.

Увлечение- много хора бъркат това с влюбването. (и на мен ми се е случвало ) Отново имаш чувството, че много държиш на дадения човек, че едва ли не ще направиш всичко за него и т.н. Но всъщност увлечението отминава бързо и неусетно, както е и дошло.

Обич- това е вече едно много дълбоко чувство, което не съм изпитвала и не мога да опиша, но си го представям като пълна отдаденост, привързаност и уважение към дадения човек, наред с дълбоката любов, която вече е по-силна и по-трайна.

Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Еййй егати какво се заядохте всички с момичето бе? Има си самочувствие, според нея е хубава, какво лошо има? Брех, когато някой няма самочувствие и го тъпчат трябва да има, а когато има и казва, че не е грозен, вече е супер надут. Нека има, ако е с покритие. Пък и на вас дори да не ви харесва, тя може да си се харесва и това е най-важното според мен. За какво да ви дава снимка, като нея не я интересува вашето мнение и освен това само ще я плюете. Нищо лично към никой, просто се почувствах длъжна да отговоря.
    АБЕ ХОРА .. НЕ СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ СЪМ ХУБАВА, КРАСИВА И НЯКВИ ТАКИВА.. ПРОСТО НЕ СЪМ НЯКВА ГРОЗНАА!! РАЗБЕРЕТЕ ГО ТВА ЕЕ!!! ии ти благодаря за обясненията!! ^^

Една приятелка и тя като теб много ги харесваше. Накрая си намери гадже и миряса.

Повече от фен
    АБЕ ХОРА .. НЕ СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ СЪМ ХУБАВА, КРАСИВА И НЯКВИ ТАКИВА.. ПРОСТО НЕ СЪМ НЯКВА ГРОЗНАА!! РАЗБЕРЕТЕ ГО ТВА ЕЕ!!! ии ти благодаря за обясненията!! ^^
    казвам само, че не е нужно да те бият, щото имаш самочувствие

а за обясненията: моля, макар че всеки го разбира по различен начин а и аз не мога да го обясня много добре

казвам само, че не е нужно да те бият, щото имаш самочувствие

а за обясненията: моля, макар че всеки го разбира по различен начин а и аз не мога да го обясня много добре
    абе човек.. аз против тебе нищо нямам.. дори те цитирах защото мился като тебе ;DDDD

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Необразована си , а не красива . Точка по въпроса . Става дума за моментно увелечение.

п.с. Гарантирам ти , че има момичета , които в 99 % от случаите успяват да се запознаят с момчето , което са си набелязали. Ти не си от тях .
    тоози пък откъде рабра, че съм грозна? ии ако "необразована" за теб е това да не знаеш какво е любов.. добре такава съм, а че има момичета който се праят на отворени и готини (а всъщност са някви кухи лейки).. така аз НЕ съм от тях.. аз имам акъл в главата си.. и то доста ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си