- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- някой ако може да ми даде съвет.. ще съм много благодарна...
Първоначално написано от fen7asy
Ако беше красавицата на целия град все щеше да се намери някой фешън който да ти хареса, спокЕ" но това че всички ме харесват не означава, че и аз ги харесвам.. " сад стори, бро
е не може всички да са "красавците на града" като теб
за т'ва умри сама.
п.п.
И от какъв зор молиш за съвет, като ти самата не искаш да се занимаваш с никой?![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
ол неПървоначално написано от xCut0utMyTearsx
![]()
човек, отказвам да се занимавам с тебе и да давам отговори на "свръх смислените" ти въпроси
![]()
![]()
Вярно, че съм на бира-две ... ама не са ми несмислени въпросите![]()
![]()
![]()
Абе просто се отпусни и давай.... кво толкова се притесняваш щом си толкова хубава?![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Съгласна съм с негоПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
![]()
от това, че момчето може да се напрай на готЯн пред компанията си и да ме закопае някак си.. или пък може вече да си има приятелка..Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
Как ши каже такова нещо бе?Първоначално написано от fen7asy
![]()
Абе аз момче което не иска да се запознае с момиче не познавам :P
И то огромна...Първоначално написано от honeybabe
На тази възраст е нормално да харесваш момченца наляво и надясно по пътищата...Като пораснеш ще е същото,това си е до характер-бързо се влюбваш и още по-бързо разлюбваш![]()
![]()
Какъв съвет да ти дам-харесвай си ги колкото искаш,лошо няма(очи пълни,ръце празни),но внимавайв кой се влюбваш и с кой се обвързваш
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
OMГосподи
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Това не е любов!!! Това си е чисто и просто привличане..както ти го нарече "харесване". Любовта, мило момиче, идва тогава, когато си готова да простиш и непростимото на този човек. Когато цялото ти същество е съсредоточено към него и не можеш да мислиш за нищо друго, освен за него. Любовта идва, когато най-малко я очакваме, когато не я търсим. Търсенето на любов никога не ни довежда до подходящ партньор. То само създава копнеж и нещастие. Любовта никога не е вън от нас, ние я носим в себе си. Стремим ли се към нея,тя ни бяга.Сякаш сетивата ни не действат с пълна сила.Докато в другия случай ако се отпуснем и просто се наслаждаваме на живота,ще ни сполети любовта.Тя идва когато най-малко очакваме,когато най-малко мислим за нея и когато най-малко сме подготвени.Стоварва се върху главата ни и после пада едно мислене,едни безсънни нощи,не е истина,но е красиво и съживяващо.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Това не е влюбване,а просто привличане.Правиш ли разлика между двете?
СТРАШНО МНОГО ви благодаря за съветите ии мненията!! :]![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Първоначално написано от fen7asy
Е ти нали си кварталната принцеса?! К'во като си има приятелка.. тебе ще избере.. Давай смело напред и заговаряй спокойно..
п.п. Айде побързай щото момичетата на твоята възраст вече и по хорските легла спят.. (знаеш за какво говоря) а ти още гадже си нямала.. изоставащ мила (нищо против теб, а против 14 годишните вървежни кифлички дето с по 10-15 момчета са спали.. )![]()
Според мен това с времето ще изчезне когато станеш по-уверена в себе си ! Знам и за др такива случай . .. .
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
ох..Първоначално написано от winterfresh4o
1-во: незнам откъде тръгна това, че съм принцеса, най-красивата, няма по-красиви от мен и така нататък.. не съм казвала нищо подобно! просто казах, че не съм *съм ъгли монстър*.. апък това, че някой го извъртат е друг въпрос..
2-ро: естествено, че като пусна снимка ще кажете, че съм грозна (понеже аз мисля, че не съм), а и може да имам някой познат от моето дскл, който да тръгне да разпространява клюки за мен.. // така, че малко слабей работата..
![]()
Еййй егати какво се заядохте всички с момичето бе? Има си самочувствие, според нея е хубава, какво лошо има? Брех, когато някой няма самочувствие и го тъпчат трябва да има, а когато има и казва, че не е грозен, вече е супер надут. Нека има, ако е с покритие. Пък и на вас дори да не ви харесва, тя може да си се харесва и това е най-важното според мен. За какво да ви дава снимка, като нея не я интересува вашето мнение и освен това само ще я плюете. Нищо лично към никой, просто се почувствах длъжна да отговоря.![]()
Към авторката:
Аз разбирам понятията така:
Харесване- можеш да харесваш много момчета, те са ти симпатични, приятно ти е с тях, би тръгнала с тях, но дори и да не стане, не взимаш да умираш. Може да харесваш често момчета, както ти сподели- постоянно.
Влюбване- това е вече по-сериозно. Изпитваш силни чувства към някого, пука ти много за него и т.н. Въобще той става важен, мислиш много за него и т.н.
Увлечение- много хора бъркат това с влюбването. (и на мен ми се е случвало) Отново имаш чувството, че много държиш на дадения човек, че едва ли не ще направиш всичко за него и т.н. Но всъщност увлечението отминава бързо и неусетно, както е и дошло.
Обич- това е вече едно много дълбоко чувство, което не съм изпитвала и не мога да опиша, но си го представям като пълна отдаденост, привързаност и уважение към дадения човек, наред с дълбоката любов, която вече е по-силна и по-трайна.![]()
АБЕ ХОРА .. НЕ СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ СЪМ ХУБАВА, КРАСИВА И НЯКВИ ТАКИВА.. ПРОСТО НЕ СЪМ НЯКВА ГРОЗНАА!! РАЗБЕРЕТЕ ГО ТВА ЕЕ!!! ии ти благодаря за обясненията!! ^^Първоначално написано от justwondering
![]()
Една приятелка и тя като теб много ги харесваше. Накрая си намери гадже и миряса.![]()
казвам само, че не е нужно да те бият, щото имаш самочувствиеПървоначално написано от fen7asy
![]()
а за обясненията: моля, макар че всеки го разбира по различен начин а и аз не мога да го обясня много добре![]()
абе човек.. аз против тебе нищо нямам.. дори те цитирах защото мился като тебе ;DDDDПървоначално написано от justwondering
тоози пъкПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
![]()
![]()
откъде рабра, че съм грозна? ии ако "необразована" за теб е това да не знаеш какво е любов.. добре такава съм, а че има момичета който се праят на отворени и готини (а всъщност са някви кухи лейки).. така аз НЕ съм от тях.. аз имам акъл в главата си.. и то доста ; )