Еййй егати какво се заядохте всички с момичето бе? Има си самочувствие, според нея е хубава, какво лошо има? Брех, когато някой няма самочувствие и го тъпчат трябва да има, а когато има и казва, че не е грозен, вече е супер надут. Нека има, ако е с покритие. Пък и на вас дори да не ви харесва, тя може да си се харесва и това е най-важното според мен. За какво да ви дава снимка, като нея не я интересува вашето мнение и освен това само ще я плюете. Нищо лично към никой, просто се почувствах длъжна да отговоря.

Към авторката:
Аз разбирам понятията така:

Харесване- можеш да харесваш много момчета, те са ти симпатични, приятно ти е с тях, би тръгнала с тях, но дори и да не стане, не взимаш да умираш. Може да харесваш често момчета, както ти сподели- постоянно .

Влюбване- това е вече по-сериозно. Изпитваш силни чувства към някого, пука ти много за него и т.н. Въобще той става важен, мислиш много за него и т.н.

Увлечение- много хора бъркат това с влюбването. (и на мен ми се е случвало ) Отново имаш чувството, че много държиш на дадения човек, че едва ли не ще направиш всичко за него и т.н. Но всъщност увлечението отминава бързо и неусетно, както е и дошло.

Обич- това е вече едно много дълбоко чувство, което не съм изпитвала и не мога да опиша, но си го представям като пълна отдаденост, привързаност и уважение към дадения човек, наред с дълбоката любов, която вече е по-силна и по-трайна.