Значи имам изключително странен проблем, за който, колкото и да бях мислил, не бих се сетил.
От известно време се готвех за един важен момент от живота си- да правя секс, но с момиче на което държа, към което изпитвам чувства. Бях правил няколко пъти секс преди това, само и само да не се изложа когато настъпи момента............е, изложих се

Таа, като започна същинската част от секса, аз бях отгоре и всичко беше както трябва и изведнъж погледите ни се срещнаха. Нищо страшно, обаче тя не спираше да ме гледа, право в очите и никъде другаде. Взе да ми става малко неловко, наведох се и започнах да я целувам по вратлето, бе където можех я целувах , НО след 3-4 минути така наведен, и в същото време си я и оправям, започнах да се схващам. Викам-няма да я бъде, казах и да сменим позата, тя се метна върху мен....ииииии пак се втренчи в мен. Вече нямаше и накъде да мърдам, стана ми супер неловко и оная ми работа спадна

Започнахме разговора ама в мене ли е проблема, къде е проблема и ще го правим пак скоро. Аааа как да и кажа да не ме гледа право в очите, без да се разтрои. Може да го приеме доста лично, все едно не искам да я гледам или искам само да се възползвам със секса с нея. Не е така и тя е много красива, обичам я, обаче ми става много неловко като започнем да се гледаме право в очите.

Предложения?