- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя ме гледа!!!
Значи имам изключително странен проблем, за който, колкото и да бях мислил, не бих се сетил.
От известно време се готвех за един важен момент от живота си- да правя секс, но с момиче на което държа, към което изпитвам чувства. Бях правил няколко пъти секс преди това, само и само да не се изложа когато настъпи момента............е, изложих се![]()
Таа, като започна същинската част от секса, аз бях отгоре и всичко беше както трябва и изведнъж погледите ни се срещнаха. Нищо страшно, обаче тя не спираше да ме гледа, право в очите и никъде другаде. Взе да ми става малко неловко, наведох се и започнах да я целувам по вратлето, бе където можех я целувах, НО след 3-4 минути така наведен, и в същото време си я и оправям, започнах да се схващам. Викам-няма да я бъде, казах и да сменим позата, тя се метна върху мен....ииииии пак се втренчи в мен. Вече нямаше и накъде да мърдам, стана ми супер неловко и оная ми работа спадна
![]()
Започнахме разговора ама в мене ли е проблема, къде е проблема и ще го правим пак скоро. Аааа как да и кажа да не ме гледа право в очите, без да се разтрои. Може да го приеме доста лично, все едно не искам да я гледам или искам само да се възползвам със секса с нея. Не е така и тя е много красива, обичам я, обаче ми става много неловко като започнем да се гледаме право в очите.
Предложения?
Имаш сериозен проблем, човеко. Ако в този интимен момент не можеш да я погледнеш в очите кога ще можеш? А казваш, че имаш чувства. На мен само този факт ми е достатъчен за да прекратя връзката.
Мога да я гледам и я гледам, но не и през целия полов акт. Гледахме сме някъде 10 минути без отделим поглед един от друг. Не знам, на мен ми стана супер неловко.
според мене е луда нищо лично ама така да се втренчва в тебе постоянномен ме побиват тръпки
от тфа
![]()
Аз няма да сваля костюма си никога>>>> http://vbox7.com/play:37e73fee
Не знам какво да ти кажа... Аз лично супер много се възбуждам когато го гледам в очите... Въпреки, че през повечето време съм със затворени очи и се наслаждавам на усещанията. Но няма по-възбуждащо нещо от това да срещнеш погледа на половинката си и да видиш, че и той/тя се наслаждава максимално.
Ето едно просто решение - затваряй си очите от време на време, ако те пита защо, й отговори, че се наслаждаваш на момента.
И аз обичам да гледам партньорката ми в очите, докато го правим.
И аз обичам да го гледам.. МНООГО ме кефи, не го гледам постоянно де... ама като продължи по-дълго време, той ми вкарва една усмивка...;р
^Така и трябва, все пак главната цел на занятието е удоволствието.![]()
Съветът да си затвориш очите беше добър.
Но е странно да не те възбужда това. С моя приятел дори и на задна пак се чудим как да се извъртим, че да се гледаме в очите. Адски ме възбужда. Затварянето на очичките е идея, но не може целия секс да го караш със затворени очи.![]()
(правете го на тъмно)
На мен също ми става неловко понякога когато ме зяпат докато правим нещо сексуално. Нормално е за много хора, просто и кажи да не прекалява, гадно си е...
предложи й малко игрички, например да й завържеш очите с кърпа (все пак е хубаво да е от фина материя - коприна, сатен...нещо нежно) и да й кажеш,че правиш всичко за нейното пълно удоволствие
малко е подло, ама става. Относно гледането в очите, на мен ми харесва...ама е разконцентрирващо да е на 100% от времето
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Благодаря на всички за съветите, както и за споделения опит. Така поне не се чувствам единствения, който се смущава от таково нещо. Следващия път и аз мислех да е на тъмно. Ще използвам някои от съветите, пък ако не се получи, ще и го кажа направо и ще го обсъдим.
Благодаря за разбирането![]()
Най-после 1 тема,в която да не се излеят глупости на килограм.Дадоха се доста полезни съвети.
Подкрепям на пълно това мнение:
На мен също ми се е случвало да ми става неудобно докато с приятеля ми си играем...Първоначално написано от JakesInsanity
Мисля,че това е съмвсем човешко.Наистина става тъпо постоянно да те гледа..Айде от време на време е възбуждащо,но да не се прикалява.Според мен най-доброто решение е вместо да се мъчиш да я залъжеш по някакъв начин-по-добре ще е да поговориш с нея.Сигурна съм,че ще прояви разбиране. :P
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Да, и аз следя от известно време форума и ми е направило впечатление, че хора с по-странни проблеми, не се вземат на сериозно и стават обект на подигравки.
Още веднъж искам да благодаря на всички писали в темата, защото наистина се отнесоха сериозно и ми дадоха съвети, които наистина ще ми помогнат и смятам да използвам![]()
Докато ги переш с камшика ги гледаш в очите, а ;pОтносно гледането в очите, на мен ми харесва...
Глупости, в темата, където споделих,че си падам по доминаторските истории, мисля че казах,че не съм по камшицитеПървоначално написано от JakesInsanity
Пък и аз си имам изключително милите и нежни състояния. Визуалният контакт е хубаво нещо, естествено, всичко в превищена доза вреди
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
И аз съм така ..Първоначално написано от GreenFairy
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Тя те гледа за да разбере дали ти доставя удоволствие. Ако не искаш да те зяпа не си дръж лицето на дистанция от нейното докато я оправяш. Може да пробваш да я гушкаш пове4е така , 4е лицето ти да е до нейното , а в същото време да и целуваш и шията. Може пък и да я попиташ тактично , защо те гледа така втренчено и след като ти отговори и кажи , че малко ти е неловко така да те гледа постоянно.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
ехоооо жената ГЛЕДА МЪЖ ПРАВО В ОЧИТЕ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС КОГАТО ГО ОБИЧА...
как може да не ви идва на акъла
А АКО ТЕ ОБИЧА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ РАЗТРОИ АКО Я ПОМОЛИШ ДА СПРЕ С ТОВА И ДА ГЛЕДА КЪМ ОНАЯ ТИ РАБОТА НАПРИМЕР.... ПФУ ДА ВИ СЕ НЕВИДИ![]()
![]()
![]()
А ОЩЕ ЕДИН СЪВЕТ ЛЕГНЕТЕ НА ЕДНА СТРАНА - ТАКА И ДВАМАТА НЯМА ДА СЕ ГЛЕДАТЕ...![]()
![]()
![]()
И аз ^^Първоначално написано от Whoopdedoo
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
И на мен ми се е случвало,това е признак че не е възбуда!
^Пълни фантасмагории.
Зле ^ А като се превъзбуди, какво . Почва да мига като мишЕ у брашнО ?Първоначално написано от DjPiRgOs
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666