.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторе, ако искаш адекватни отговори представи нещата в безпристрастна свелина.

А именно има две възможности - момчето от интернет и момчето от реалния живот. Кой какъв е и за какво се бори.. не ни интересува. Важното е че с втория пътищата ви сигурно ще се пресекат в скоро време, докато с другия хипотетично някога в бъдещето ще сте на едно и също място по едно и също време.

Ето ти адекватно и без пристрастно представяне на нещата.

След като направих леката корекция - залагам на сигурното. Т.в.е конкретния случай - момчето(в моя случай момиче би трябвало да е) от реалния живот. Не обичам неизвестността

А ако искаш хората да се съгласят с теб по избрания от теб вариант.. е друго. Но не мисля че имаш това за цел. Или поне ми се иска да вярвам че нямаш това за цел. Щото би говорило много лошо за теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Авторе, ако искаш адекватни отговори представи нещата в безпристрастна свелина.

А именно има две възможности - момчето от интернет и момчето от реалния живот. Кой какъв е и за какво се бори.. не ни интересува. Важното е че с втория пътищата ви сигурно ще се пресекат в скоро време, докато с другия хипотетично някога в бъдещето ще сте на едно и също място по едно и също време.

Ето ти адекватно и без пристрастно представяне на нещата.

След като направих леката корекция - залагам на сигурното. Т.в.е конкретния случай - момчето(в моя случай момиче би трябвало да е) от реалния живот. Не обичам неизвестността

А ако искаш хората да се съгласят с теб по избрания от теб вариант.. е друго. Но не мисля че имаш това за цел. Или поне ми се иска да вярвам че нямаш това за цел. Щото би говорило много лошо за теб.

Нищо нямам за цел. Просто ми се иска да видя мнението на хората как биха изреагирали в подобна ситуация, а както казах предполагам може би и как ще изреагирам аз. Реално...виртуално, както забелязваш без значение някои хора не биха се върнали при бившите им без значение от нищо друго, други пък биха направили друго. Просто представих ситуацията за да може всеки да се постави на това място. Малко се получава нещо от рода сигурност без доверие и с много наум или доверие и разбирателство, но без сигурност? Дилема нали?.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си