- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ПОНЯКОГА ЗА БИВШИТЕ СИ
Първоначално написано от DevilWish
+1 Така е, аз понякога се сещам, особено за една бивша приятелка дето ми беше първата любов, но като е първа как може да се забрави? Чувства нямам, но като ме потърси или се чуем, веднага ми трепва сърцетоНямам си обяснение затова.Да не кажа че сега ще бъдем в едно даскало абе...
![]()
![]()
![]()
Сещам се естествено, обаче вече забравих лошите моменти, винаги когато се сетя е за не нещо миличко и приятно, понякога ми липсва ужасно много![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Била съм само с двама-за първия се сещам много рядко и мога да кажа,че ми е напълно безразличен.За втория обаче не мога да кажа това.Въпреки,че отдавна не сме заедно,той не е излизал от сърцето ми.Чувствата ми не са изчезнали,а само се засилват.От ден на ден,все повече,се убеждавам,че той е невероятен човек и мъж и прочие.Чудесен е,всеки,който го познава,е щастливец.За съжаление хора като него,са рядкост.Съжалявам и че е вече мой бивш.
Сещам се понякога, но не ми става гадно или мъчно. Все едно се сещам за някой познат. Към никой от бившите ми не изпитвам нищо вече.
Да,сещам се,особено за последния! Трудно бих могла да не се сещам,защото учим в едно и също училище. Има и хубави мигове,които си спомням,но има и кофти.. не се забравят лесно,но с времето започна да не ми пука толкова,въпреки,че все още имам някакви чувства към него..
Постоянно се сещам, не съм го забравила още .......
Постъпи грешно... с правилното момиче.
сещам се. има много причини поради, които да искам да ги забравя, но определено има и хубави неща, с които мога да ги запомня, така че е 50/50
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
сещам се само когато някой ме заговори за тях или ги засека на улицата
mmmm..........................neeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
[/b] Аз същ0 се сещам 0т време навреме за част от тях...н0 вече ги чувствам като познати ..нищ0 п0вече :P
Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !