- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ПОНЯКОГА ЗА БИВШИТЕ СИ
сещате ли се понякога за бившите си гаджета и можете ли да ги забравите
Ами аз съм ги забравила, в смисъл нямам никакви чувства към тях, но понякога се сещам за тях неволно, особено за един, с който ми беше най-дългата връзка и това много ме дразни![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Охх,да - предишния![]()
Имам все още някакви чувства към
него и ми липсва адски много,но поради
някакви причини не можем отново
да бъдем заедно![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Естествено.Това са хора, към които си имал/а чувства или поне би трябвало.Как може тогава да ги забравиш?? И нямам в предвит да се сещаш за тях ,защото ти е гадно, мъчно, липсват ти или имаш чувства, а просто се сещаш за даден човек и се чудиш какво ли прави.Който каже, че никога не си мисли за бившите си според мен лъже /може би неосъзнато, но все пак винаги ни минават такива мисли.Все пак имаш спомени с този човек./
^Съгласен съм. И аз се сещам, най-вече за една. Много зависи колко време сте били заедно и какво сте преживяли, също и колко други по-продължителни връзки си имал(а) след това.
мн рядко се сещам за тях и то просто се чудя как ли я карат ама като се сетя какви идиоти са и особено един и изобщо ми излизат от главата
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
О, да, сещам се за яките моменти. Дори и да сме се разделили с лошо, важното е, че сме имали и щастливи мигове заедно.
Абе, от време на време (преди цикъл), ставам доста сантиментална.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Да, понякога когато нещо ми напомни за тях - песен, предмет, място на което сме били.... в началото е гадно... но се преживява..![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Да, сещам се с приятно чувство. Ии защо да ги забравям? Аз не искам да ги забравям, това са хубави спомени за мен.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако кажа,че не се сещам,ще излъжа. Ама зависи кой какво разбира под "сещам се". Спомням си,че нещо съм се занимавала с даден човек,но нито ми става мъчно за него,нито изгарям от щастие,че съм била с него..нищо подобно. Просто имам някакви спомени. Явно,защото съм намерила някой в пъти по-добър..пък и предишните ми връзки даже трудно биха се нарекли "връзки".
Еми случва се.Сещам се най-често за русото създание което ми очерни живота![]()
>>DjBelev<<
за някой се сещам, за други не.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Забравила от гледна точка на чувства - да, вече не изпитвам нищо към него освен пирятелска обичПоддържаме си нормални приятелски отношения, но нищо повече. Иии да, отвреме-навреме се сещам и си говорим
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Aко това,че от време на време се сещам за момент за тях само,защото са били част от живота ми и неволно изникват в съзнанието ми,се брои значи....да![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Сещам се...за съжаление.
не, не заслужават.
Разбира се!
Бяхме съседи, сега сме приятели с него и често се чуваме.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами сещам се понякога .. Но много радко!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Мда,сещам се за един определен.Мисля,че никога няма да го забравя,защото си беше най-специалния и единствения,въпреки че отдавна спрях да го обичам.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Сещам се за някои от тях. Като цяло съхранявах поне минимални отношения с бившите
Определено нямам чувства към някой екс, ама разни лафове, смешни ситуации.....те се помнят определено![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Мда, и аз се старая да помня основно хубавите неща от връзките ми, макар че за съжаление някои от лошите също са останали в съзнанието ми.
То лошото е полезно да се помни, както се казва, за обица на ухотоАма най-често готините неща изплуват на повърхността
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.