- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Домашни задължения
Такава тема май е нямало.Е, разкажете за задълженията си вкъщи, как си ги поделяте, вие какво вършите и т.н.
![]()
Цялата седмица,без събота и неделя - са мои..
Т.е. имам доста задължения,които трябва да върша,
но аз така исках - тъй като няма друго какво да правя
вкъщи..
Иначе чистя стаите /моята и на нашите/..
Ако ми се занимава - готвя най-различни неща..
Такива работи..
Сега,когато започнем училище - задълженията ще си ги
поделяме с батко..Той ще прави определени неща и аз
също определени неща..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
най-важното задължение е да опразвам хладилника
чат-пат чистим и това е
да опразвам хладилника и да подпирам лаптопа
чистене,подреждане на стаята прахосмукачки,сгъване на пране,пускане на пералня ужас е просто майка ми е болна на тема чистота и съм и домашен прислужник ;д момче съм !
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Еми мия чинии, прахосмукачкаа, праах ала бала и рядко готва щот иначе секи път ще ме карат да готва аз, да се праиш че не знаеш как се прави е по-яко![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Еми да си оправям стаята най-редовнода мия чинийте и да пускам прайосмукачка
и от време навреме готвя по собствено желание
![]()
Ми поддържам си стаята,пускам прахосмукачка понякога,събирам прането и ходя на магазина![]()
М вкъщи чистя,готвя рядко,сгъвам пране,пускам пералня,мия чинии и т.н. и т.н.![]()
Домашните задължения ги поделям с брат ми когато не ходи на тренировка... По принцип готвя понякога, чистя, пране, чинии...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Хм, ами най-голямото ми задължение в нас е поддръжката на козината на котаракаГадинката е персиец и познайте как се скубе.... по 2 пъти на ден го сресвам
. Стаята ми ми е зачислена
поддържа се в изряден и блестящ от чистота вид
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
хахаха и при мен е такаПървоначално написано от bloodysunrise
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Мия чинийте,сругите неща ги правя само ако ми кажат.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Простирам и събирам прането, разтоварвам съдомиялната, чистя си стаята и чиниите мия.
нямам задължения
оправям си леглото и тва е
не се изказвай неподготвен,прасе
Мия чиниите(не винаги аз),помагам за слагане и вдигане на масата,помагам за яденето(топлене,правене на таратор напр. ..),оправям на котката,оправям си стаята и леглото,подреждам и чистя от време на време.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
С майка ми всяка сутрин минаваме с прахосмукачка (аз) и парцал (тя) ... Но дано скоро си вземем парочистачка ;д ... Иначе скоро чистих прозорците (наказание) и ... имаме съдомиялна за съдовете, а простирането решаваме на място
оправям стаята, прахусмокачки пускам, чиниите пак аз най-често ги мия боклука изхвърлям, каквото мога готвя и майка ми помага. А госпожа сестра ми само седи и гледа![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Предизвикателството да си оправям стаята се пада на мен..Обикновено отнема от 1 до 3 дни..
![]()
А също ии да сгъвам прането, да опразвам хладилника и да храня котката.. :P
еми..с квото мога : ) като ги няма наще вкъщи правя всичко .. а пък майка ми кат е изморена пак правя всичко .. иначе попринцип прибирам мойта стая мия чинии прахосмукачкаа.. и такива.. без готвене и пране ;x
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Нямам конкретни задължения вкъщи.
Правя каквото и когато имам желание.
You are broken, I can fix you...
Накратко съм чистачката у нас. Мия чиниите, чистя с прахосмукачка, бърша прах, подреждам, поливам цветята и т.н. За сметка на това стаята ми е винаги кочина и никой нищо не смее да ми каже.![]()
Бърша прах,пускам прахосмукачка,подреждам,вд игам/слагам масата,оправям леглата (моето и на брат ми),подреждам,мия чиниите..толкова.