.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: стрии :(:(

стрии :(:(

Здравейте на 15 години съм и преди 3 месеца бях 60 кг . Сега съм 50 но ми се появиха ужасно много стрии особено по дупето купих си Solution body maximum makeover и Икаров . Моля ви ако някой е ползвал някое от тях да сподели има ли ефект , за колко дни се постига някакъв ефект и т.н Благодаря ви предварително !!

Моя позната не беше доволна от лосиона на Ейвън.
    Важното е не толкова с какво мажеш, а то да е суупер хидратиращо и да си правиш често масажи на проблемните места. Масажа под душа с гъба също помага. А зехтинът е най-доброто от всички мазила, които можеш да си купиш.

Ами ще пробвам благодаря а иначе от 3 дни се мажа с лосиона от Ейвън и кожата ми на проблемните места стана по гладка и мека това значи ли че започва да има някакъв ефект ?

Град
    Пловдив
    Тичай бързо при дерматолог! Стриите ти са съвсем пресни и може и да могат да се премахнат! Най-подходящите процедури и мазила ще ти ги каже лекар-специалист, защото ще ги съобрази с типа кожа, години и т.н Хайде успех, сладур и честито за свалените килограми!
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен Аватара на fuckme
    стига да не са бели, още има шанс
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Слава Богу нямам и дано да нямам занапред стрии,но знам.че с продължително мазане със свинска мас изчезват (ако не са бели)
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Слава Богу нямам и дано да нямам занапред стрии,но знам.че с продължително мазане със свинска мас изчезват (ако не са бели)
    Говорим за месеци-6,7,година...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Пловдив
    Не мисля,че от маста изчезват....стрията е дефект на повърхностния слой на кожата... Преди няколко месеца по Нова Тв, в предаването на Гала показаха метод за премахване... Ама тия неща лекарите най=добре ги знаят Мас се маже на коремчето на бременни жени, за да се предпази от нацепване кожата. Попринцип резките промени в теглото или височината са причина за тия гадости...
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Лошото е че са бели

Град
    Пловдив
    Белите стрии са на повече от година. Хвани тен, тогава не се забелязват особено

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Чувала съм, че ако са още розови няма страшно, незнам при теб как са. Мажи ги с кремове и масажирай добре, надявам се да изчезнат.
    Успех.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си