.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Wonderland
    животът не е цветя и рози,стягай се. мен ми се струва,че си прекалено разглезена и от тва ти произлизат проблемите

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ох и аз съм в някаква депресия. Това ми е най-гадния 15 септември. От както се помня, не ми е било толкова гадно на тази дата. Обичам училището...днес ми беше отвратително..сутринта ми се случиха и някои гадни неща и не издържах, но случва се. Рева поне при мен помогна. Прибрах се в нас, направих си какао и пуканки, гледах ревлив филм, ревах и се чувствам по-добре, колкото и малоумно да звучи. Но това състояние ще отмине, така че се успокой, усмихни се, утре ще е по-добър ден!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Фен
    Град
    София
    Единственото,което може да те излекува от твоята "болест" е любовта.Ама не такава любов,дето ще ти писне след сватбата,както ти си мислиш.И не дето няма да ти пука,че му изневеряваш и той ти изневерява.И аз си мислех да ти кажа,да си намериш какво да правиш,да не бъдеш разглезена,ама когато имаш отговорности ще се чувстваш по-зле и от сега,защото искаш да си дете,а те ще ти навяват мисли,че вече си голяма.Абе,кофти тръпка е това,което чувстваш..и ми е страшно познато...Бях написала още неща,ама без да исках,ги изтрих Иии спокойно ти все още си си дете

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Всяко начало си е стряскащо. Все пак си на ново място сред нови хора, малко внезапна ти идва промяната... допреди 3 месеца си била в училище, а сега се започва пътят ти към професионална реализация. Ще се приспособиш, ще си намериш твоята дупка.
    В частност за това, че не искаш да си отговорна за други хора- дишай спокойно! И гледай по-ведро! Все пак никой не иска от теб разчетка на графията- това си е работа на дежурния спец Образна диагностика. И не ги дърпай тия речи толкова навътре.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Тъй е, като не си записала специалността, която искаш.

И аз съм изморена психически и физически, ама ще се оправим някак, няма страшно ;] Един път си горе, друг път долу. Всичко ще мине и в един момент ще видиш, че нещата започват да вървят отново гладко
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Само на мен ли ми се струва, че всичко казано до тука са парзни приказки, които няма да й помогнат ни най - малко

Пък полововината й казвате : "Ще видиш ще се оправи" ВТФ ? Т'ва ще рече да чака без да прави нищо

уатевер

Мега фен Аватара на babity
    И аз бях така първия ден в общежитието. И ме беше срам от всички (не знам защо казах беше като все още е така). На откриването имах само един познат и нямаше как да вървя постоянно след него 'щото той си има друга компания. После почнах да обикалям хората и да питам какви специалности са и в продължение на половин час не намерих никого от моята. Тогава се паникьосах и стресирах. След 10 минути вече познавах 3 момичета от моя курс и даже отидохме в новото ми "у нас" да пием кафе.

Сега се виждам само с едната от трите и познатият ми идва да ме види чат-пат и картинката не е коренно различна, нямам много познати и все още ме е срам от всички и се стресирам за всичко, обаче пък си се надъхвам сама. Сядам до прозореца, паля цигарка и почвам да си повтарям как всичко ще се нареди. На мен ми помага, вече дори съм си набелязала "жертви".

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    животът не е цветя и рози,стягай се. мен ми се струва,че си прекалено разглезена и от тва ти произлизат проблемите

Брей. Дефинирай ми "разглезена".

П.П Мина ми. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    а ти даже си си в твоя град...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Това ми изглежда на тийнейджърска параноя.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Имаш нужда от смисъл.

Търси го. От жалване няма полза...
    Имаш нужда и от зает ум и заето ежедневие и не трябва да те е страх от това.

Мързелът и бездействието само водят до отчаяние.
    Точно казано!

Мамка му не искам да порастна. Харесва ми да съм дете,но ми е толкова тъжно и самотно сред големите.
    Иначе тука напълно те разбирам.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на Di
    И аз така,умирам си вече
    само чакам да се нанеса в новия апартамент и ще е суперрррррррррррррррррррр ррр
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на machoka
    деба, я ми отворете една бира и всичките ви проблеми шЪ свършат, обещавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си