- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изморено ми е...психически...и физически...
животът не е цветя и рози,стягай се. мен ми се струва,че си прекалено разглезена и от тва ти произлизат проблемите![]()
Ох и аз съм в някаква депресия. Това ми е най-гадния 15 септември. От както се помня, не ми е било толкова гадно на тази дата. Обичам училището...днес ми беше отвратително..сутринта ми се случиха и някои гадни неща и не издържах, но случва се. Рева поне при мен помогна. Прибрах се в нас, направих си какао и пуканки, гледах ревлив филм, ревах и се чувствам по-добре, колкото и малоумно да звучи. Но това състояние ще отмине, така че се успокой, усмихни се, утре ще е по-добър ден!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Единственото,което може да те излекува от твоята "болест" е любовта.Ама не такава любов,дето ще ти писне след сватбата,както ти си мислиш.И не дето няма да ти пука,че му изневеряваш и той ти изневерява.И аз си мислех да ти кажа,да си намериш какво да правиш,да не бъдеш разглезена,ама когато имаш отговорности ще се чувстваш по-зле и от сега,защото искаш да си дете,а те ще ти навяват мисли,че вече си голяма.Абе,кофти тръпка е това,което чувстваш..и ми е страшно познато...Бях написала още неща,ама без да исках,ги изтрихИии спокойно ти все още си си дете
![]()
![]()
Всяко начало си е стряскащо. Все пак си на ново място сред нови хора, малко внезапна ти идва промяната... допреди 3 месеца си била в училище, а сега се започва пътят ти към професионална реализация. Ще се приспособиш, ще си намериш твоята дупка.
В частност за това, че не искаш да си отговорна за други хора- дишай спокойно! И гледай по-ведро! Все пак никой не иска от теб разчетка на графията- това си е работа на дежурния спец Образна диагностика. И не ги дърпай тия речи толкова навътре.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тъй е, като не си записала специалността, която искаш.
И аз съм изморена психически и физически, ама ще се оправим някак, няма страшно ;] Един път си горе, друг път долу. Всичко ще мине и в един момент ще видиш, че нещата започват да вървят отново гладко![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Само на мен ли ми се струва, че всичко казано до тука са парзни приказки, които няма да й помогнат ни най - малко![]()
Пък полововината й казвате : "Ще видиш ще се оправи" ВТФ ? Т'ва ще рече да чака без да прави нищо![]()
уатевер
И аз бях така първия ден в общежитието. И ме беше срам от всички (не знам защо казах беше като все още е така). На откриването имах само един познат и нямаше как да вървя постоянно след него 'щото той си има друга компания. После почнах да обикалям хората и да питам какви специалности са и в продължение на половин час не намерих никого от моята. Тогава се паникьосах и стресирах. След 10 минути вече познавах 3 момичета от моя курс и даже отидохме в новото ми "у нас" да пием кафе.
Сега се виждам само с едната от трите и познатият ми идва да ме види чат-пат и картинката не е коренно различна, нямам много познати и все още ме е срам от всички и се стресирам за всичко, обаче пък си се надъхвам сама. Сядам до прозореца, паля цигарка и почвам да си повтарям как всичко ще се нареди. На мен ми помага, вече дори съм си набелязала "жертви".![]()
Първоначално написано от guinessgirl
Брей. Дефинирай ми "разглезена".
П.П Мина ми. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
а ти даже си си в твоя град...
Това ми изглежда на тийнейджърска параноя.
Точно казано!Първоначално написано от SolemnityOfDeath
Иначе тука напълно те разбирам.Мамка му не искам да порастна. Харесва ми да съм дете,но ми е толкова тъжно и самотно сред големите.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И аз така,умирам си вече
само чакам да се нанеса в новия апартамент и ще е суперрррррррррррррррррррр ррр![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
деба, я ми отворете една бира и всичките ви проблеми шЪ свършат, обещавам![]()