- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли още момичета ,които се обличат по-момчешки ?
Има ли още момичета ,които се обличат по-момчешки ?
По улиците разхождал ли си се? Разбира се, че има.
То всяка жена като се прибере сваля високите токове и навлича широка тениска с глупав надпис -така се оцелява.![]()
Бе има някои не само вкъщи ами и навън ходят с широки дрехи и с походка като на боксьор![]()
n00bs
Аз се притеснявам, че утре ми е пръв ден в новото даскало и мисля да ходя с дънки,суичер и кецове .Обаче суичера е по-момчешки - тъмно сив и е без цип,![]()
Съгласна съмПървоначално написано от yakuza_
![]()
![]()
![]()
![]()
А след като си замръзнал навън, тениската се замества от широк мъжки суичър при мен.Първоначално написано от MartyParty
По темата:
Облечи нещо, с което ще се чувстваш добре, а явно с тези дрехи не мислиш, че ще се получи, така че просто сложи друго.
Оооо, луда ли сиии, анораците са супер дупер яки!![]()
![]()
Хахах, аз обичам да се обичам по-семпло, понякога се случва да нося и дрехи, които не са толкова женствени. Но като се върна назад в годините и се сетя как съм се обличала преди 2-3 години... сега определено съм по-добре.![]()
![]()
![]()
Хах, и моя е без цип, пресно купен днес :Д Няма нищо по - хубаво от един широк мъжки суичърПървоначално написано от n00way
![]()
толкова е грозно, че няма на къде.. ако приемем, че вкъщи е нормално да си 'по-широк', от като излезеш от пределите на вратата става позьорско.
Винаги съм знаела, че ще излезе човек от тебе!Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.