- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелка лезбийка, какво да правя?
Здравейте, пиша ви по един доста неприятен за мен въпрос. Имам един човек, който обичам с цялото си сърце, за която преди час разбрах нещо. Тя е лезбийка! Научих случайно, но поне информацията ми е сигурна на 100%.
Въпросната девойка знае за моите чувства, които аз постоянно и показвам под най-различни форми, но така и не иска да сме заедно.
Аз и казах какво знам, но тя отрича, за съжеление няма как да и вярвам. Разбрахме се да говорим утре за това. Аз съм сигурен, че тя пак ще отрече. Наистина я харесвам, но в случая изобщо си нямам идеа какво да правя, не знам как да постъпя.
Моля, помогнете, много моля!
колкото и да е тъпо като факт....някои момичета казват ,че са лесбо, за да разкарат някой обожател. А може пък и да е... И в двата случая няма какво да направиш :/
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
В безизходна ситуация си и май е най-добре да отстъпиш. Каузата изглежда изгубена.
Ще се радвам ако ме поправиш,но според мен си се вкарал в мнооого тъп филм!
Това,че не те харесва и не го показва,НЕ значи,че е обратна!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ако е наистина е обратна няма смисъл да се занимаваш с нея :P
Никога няма да пиша такива неща без да е проверено, а как го знам то си е моя работа.Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
по-хубаво сам, отколкото без него![]()
Примири се. Може да те е излъгала с това като ти е казала че е лезбийка... но дори и да е такава. Примири се. Дори и да се получи нещо между вас, то ще е за кратко и ще има доста болко след това. По добре рано се откажи.
Сигурен ли си,че е обратна?Или си мислиш,че е такава,само защото те е отрязала?
Ако момичето не иска да е с теб и не те обича по начина, по който ти обичаш нея, тя няма да бъде с теб независимо лесбийка ли е или не. Сексуалната й ориентация в случая не е толкова важна, важното е, че тя явно просто не иска да е с теб и това е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Toчно и ясноПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
Остави я намира. За какъв се мислиш, че да я променяш? Просто не те харесва и толко.
просто иска да те разкара,oстави я
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!