.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Приятелка лезбийка, какво да правя?

Здравейте, пиша ви по един доста неприятен за мен въпрос. Имам един човек, който обичам с цялото си сърце, за която преди час разбрах нещо. Тя е лезбийка! Научих случайно, но поне информацията ми е сигурна на 100%.
    Въпросната девойка знае за моите чувства, които аз постоянно и показвам под най-различни форми, но така и не иска да сме заедно.
    Аз и казах какво знам, но тя отрича, за съжеление няма как да и вярвам. Разбрахме се да говорим утре за това. Аз съм сигурен, че тя пак ще отрече. Наистина я харесвам, но в случая изобщо си нямам идеа какво да правя, не знам как да постъпя.
    Моля, помогнете, много моля!

Град
    Пловдив
    колкото и да е тъпо като факт....някои момичета казват ,че са лесбо, за да разкарат някой обожател. А може пък и да е... И в двата случая няма какво да направиш :/
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В безизходна ситуация си и май е най-добре да отстъпиш. Каузата изглежда изгубена.

Ще се радвам ако ме поправиш,но според мен си се вкарал в мнооого тъп филм!
    Това,че не те харесва и не го показва,НЕ значи,че е обратна!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен
    Ако е наистина е обратна няма смисъл да се занимаваш с нея :P

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Ще се радвам ако ме поправиш,но според мен си се вкарал в мнооого тъп филм!
    Това,че не те харесва и не го показва,НЕ значи,че е обратна!
    Никога няма да пиша такива неща без да е проверено, а как го знам то си е моя работа.

по-хубаво сам, отколкото без него

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Е какво от това голяма работа за момичетата може и е позволено.Просто поговори с нея.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да бе лесбийка. Отрязала те е.

Примири се. Може да те е излъгала с това като ти е казала че е лезбийка... но дори и да е такава. Примири се. Дори и да се получи нещо между вас, то ще е за кратко и ще има доста болко след това. По добре рано се откажи.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сигурен ли си,че е обратна?Или си мислиш,че е такава,само защото те е отрязала?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ако момичето не иска да е с теб и не те обича по начина, по който ти обичаш нея, тя няма да бъде с теб независимо лесбийка ли е или не. Сексуалната й ориентация в случая не е толкова важна, важното е, че тя явно просто не иска да е с теб и това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Ако момичето не иска да е с теб и не те обича по начина, по който ти обичаш нея, тя няма да бъде с теб независимо лесбийка ли е или не. Сексуалната й ориентация в случая не е толкова важна, важното е, че тя явно просто не иска да е с теб и това е.
    Toчно и ясно

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Остави я намира. За какъв се мислиш, че да я променяш? Просто не те харесва и толко.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    просто иска да те разкара,oстави я
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си