- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
премина ми смешния етап,усешам,че моите хора 6е го бият ама за ся да видим,какъв 6е е следвашия му ход,много ми е интересно
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пфф вече един месец и нещо откакто съм тук (Холандия) немога да спя..Естествено и тази нощ беше безсънна немога да разберя кво ми става уж всичко е наред ама ...Та реших да ида да потичам ,поне това винаги ме убодрява и се чувствам спокойно ,но като се сетя ,че след 3 часа трябва да ходя в университета направо не ми се става от леглото, но такова е няма начин.Айде Have a nice day ^ ^
Music is your life just keep on dancing!
Добро утро на всички!
А иначе съм добре..след малко ще пиша едни домашни,по история ще преговарям за входното и така..Да видим как ще мине този ден..
![]()
![]()
толкова мразя това положениено няма как,от собствените си действия тр да си изтърпя последствията
добре съм,малко ми се спи ама.....ся 6е ям,после 6е чистя,къпя се и излизам![]()
Добре съм... малко сънена все още...
как не ми се мисли за утреа за събота и неделя ;x ужас... цял уикенд ще уча :X:X:X
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
м всичко е странно наред ..
само има някой неотложни задачи които все отлагам, но .. мързи ме много ..
Объркана съм заради едно момче. Аз не го искам в живота си - не!
Искам да бъда с приятеля си, когото обожавам...
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
въй мн як филм![]()
Чувствам се МНОГО гадно .![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Зле съм, много даже ..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И аз не знам как съм ... ;\
имах едни планове за днес... те се объркаха тотално ;[[
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
за сега всичко върви добре,след малко излизам и така
![]()
Станах в 12.. Спането е хубаво нещо. Някога замисляли ли сте се колко време пропиляваме, когато спим?
Седва учене. Да му се невиди, още не сме започнали, а вече трябва да си напрягам мозъка. Защо ще ми е да знам такива незначителни и глупави неща, които за нищо няма да ми послужат? Да ви .. и оценките.![]()
Вчера бях наказана. Не е истина с каква иронична физиономия го написах.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
След 13 часов сън.. много добре.![]()
Започвам с плануваното за деня.
And I'm waiting - waiting for the healer.
Засега денят минава добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Чудя се кой филм да гледам..Предложения?
Иначе съм добре,боли ме малко глава ама свикнала съм.
Общо взето днес е един мързелив ден.![]()
Мързеливо. Гледам "Шеметни години", наливам се с какао и ям лешници на килограм. Прекрасно е!След малко обаче трябва да се стегна, че имам да уча, да си оправя ноктите, да си мия косата и да ми останат поне едни 8 часа, че да се наспя.
Какво ли не правих. Гледах филм, чупих много(!) семки, ядох, пак ядох, чатих си, висях във фейсбуук, говорих си по телефона..да не забравяме,че спах до 11, което прави 12 часов сън тази нощ, който ми дойде прекрасно.Сега обаче идва време да седна да си науча всичко за отговора на исторически въпрос утре. Не ми е много интересно, но се налага. След което ще отида на кино с чиста съвест и ще ям пуканки. Йес!
защо пък точно днес тр да си навехна глезена![]()
Притеснена.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()