- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Колко съм глупава, трябваше да вдигна, не знам защо
не го направих и какво ме спря, уплаших се нещо..
Ох, толкова се зарадвах! Почувствах се както преди, когато
бяхме много близки. Липсва ми, нямам търпение да го видя <3
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от soul1199
Ти пъкТова не е вярно
![]()
Ако не броим, че вече ми се доспива, съм супер. Имам тъпо контролно утре на думи, които едва ли има шанс да науча, дори ако ми дадат цяла седмица за тази цел. Имам интернет вече, чувствам обаче как ще ми взимат лаптопа и т'ва не ме кефи особено. Ама така и така съм на даскало по цял ден, за к'во ми е, само прах да събира вкъщи.![]()
Имам нова любоввввСтрахотен е, нищо, че е с 1 година по-малък от мен
Хич не му личи. Много е як, изглежда свестен, в момента го проучвам, но за два дни имам голям напредък в информацията за него
Добре, че фейсбук е такъв клюкар
![]()
Та, стискам си палци нещата да се получат, в момента изпипвам стратегията покрай запознанството ни. Дано всичко стане както си го мисля. :P
всички изведнъж почнаха да ми пишат и ся си лягат манцяите,ама и на мен ми се приспа не6о
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
вярно еПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
СУПЕР!!![]()
адски много ми се спи де,след малко отивам за кафенце и почвам да уча,че утре имам входно,даже две
досега бях навънка,бях с моето момче,бях доброволка и съм ЩАСТЛИВА !
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
някво тъпо... бях в супер яко настроение, винце , парти само със сестра ми, докато той не ми писа... празно ми е от вътре, че вече не чувствам нищо към него...гадно ми е, че той преживява такива гадни неща, а аз съм супер щастлива... преди исках само да страда, но сега...
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
каня се от 2 часа да си легнаа,aма ся наистина заспивам
Как съм.. до сега съм писала по математика, обяснявала съм задачи на едно момче поне час и нещо, имам да уча за две входни утре, ще имам отделна 10-минутна контрлна по математика, най-вероятно изпитване по английски (не че е кой знае какво) ииии дааааааааа много ми е забавнооооооооооооооооооо оооо !!!![]()
![]()
![]()
Тъпа биология, тъпа физика .... По физика ще се надявам да препиша утре, ама по биологияяяя... Оххх мъка, мъкааааааааааааааааа... Усещам, че ще будувам още поне час и нещо...
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Дъ фалллъсиии ъф епифъннииии
Ох, липсваха ми Бед релиджън![]()
Днес за пръв път ще се срещнем с американците...
С няколко фр започнахме да членуваме като доброволци!!!Много се гордея с това.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
мн странен сън,иначе съм добре
сигурно съм единствената която се депресира само ако й кажат че еди колко си време не трябва да прави каквито и да било опити да спортува или да танцува
бахти страхотното начало на учебната година
![]()
И аз искам да оправя каляската, ама не знам как. И трябва да излизам след малко![]()
"Подпиши се за участие в националния", dreams, dreams
Нашия "национален" дано се представи добре и да ме включат, защото ще съм най-малка![]()
Само искам вече да започнат тренировките! Надявам се да ме приемат и ще е party all the time!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
АААААААААААААААА МНОГО съм доволнааааа !!!![]()
![]()
По био го наравиииих!! Дано да хвана 5.50
ОЧУДВАЩО по физика успях да направя нещоооо
![]()
![]()
Успях да реша повечето задачи на магия , а те излязаха верни.
![]()
Там може и 4-4.50 да хванааа
![]()
![]()
!!! Уууууу ляляля. Много съм добра бееееее...
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
oбъркана...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Засега съм добре..малко ми е скучно,нямам какво да правя,освен да гледам темичките из форума..![]()
![]()
пп:дано да влезе в скайп,че не сме се чували днес..![]()
глупав съм...
по дяволите.
Обожавам виното! А това Каберне Совиньон + Мелник 55 от 2006 беше направо върха! Никаква утайка..чак кафенееше на цвят и изобщо не беше кисело. Стопли ми душичката.А сега колко ми се спи..направо искам да си легна, но ще остана за да си попишем с него. Трябва да ми разкаже на снощи, пък аз да му напомня колко съм нетърпелива да се прибера и да го нагушкам най-после!