- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
винаги така става,ама не се отчайвай,и аз се чувствам по същия начин,ама кво да се прави ,ще си намериме другиПървоначално написано от Wwwooow
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За тия дни имам доста планове.. Дано само си намеря съучастници (всъщност вече имам).
За момента не се оплаквам. Само да ми дойде малко ентусиазмът и да започна да уча като хората.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Едно голямо НИЩО!... а вече месец е така и не му се вижда края даже!
![]()
В синхрон с две песни на Rise against..
ей браво на момчето,иначе съм добре,след 1 час ще ходя да си взимам учебника по Литература и едно кафе да напрая и после на дск и така![]()
Успях да си понауча почти по всичко и съм доволна. Пък по история каквото става,да става. Нищо не мога да направя,че ръководството ни е ТЪПО и решава да ни сменя учителите всяка година. Минала година сме учили по едни критеии,тая година се изисква много повече от нас,което си е пълна гавра,но да се надяваме,че учителката ще се окаче стабилна и ще подходи малко по-внимателно, след като миналата година изобщо не е ставало въпрос за подобни неща. Пък това,че решаваме матури по математика още от 9ти клас..ще си спестя коментара.
![]()
Ще бъде хубав ден. ^^
Мноого зле, адски зле, просто няма накъде повече ....Искам да изчезна, за се махна, да забравя всичко ... Де да можех ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Най-накрая убоздах дългата си коса след че откакто е по дълга нищо немога да я направя и ся си направих прическа като на Billie Joe ArmstrongАбе днес деня ми почва мн весело дано така да продължи
че и май ще се запозная с някакво момиче дето ме харесало
![]()
>>DjBelev<<
Тъпо ми е ...След входното по математика все си мисля че ще имам 2-ка...нищо не направих.Сега ми е гадно..пълен шит![]()
Болна съм утре може да не ходя на даскало
![]()
^ Входно е. Светът не свършва и оценката не би трябвало да влиза в срочната ти оценка след време. Просто дишай и не се шашкай за глупостЕ.
он: Наядох се, наспах се, после седнах да чета по литература и се оплетох мъжката. Т'ва е... И по психология са ми по 6-8 страници уроците, ама чак пък толкова объркани не са. 8 страници, 3 едни и същи изречения, написани и завъртяни по 20 000 различни начина. Не знам защо куцо, кьораво и сакато тръгва да пише учебници.
Трябва да прочета и по химия, и по въпросната психология, и после съм свободна да правя, каквото ми душа иска. Може дори да ми остане време да си оправя ноктите.![]()
ой..входни..утре по литература..но ще се справя..
учих днеска..даскалото беше тъпо.
валеше.и се кефих![]()
Искам да го видя тоя човек..седмица мина вече..харесвам го..а той дори не знае..и все пак <3![]()
хох само като си помисля,че им сменят смените и ни съвпадат,направо ми става непримиримо хубаво =)
Добре, видях се с бебето, направих входните и се подготвям за събота и неделя...
Имам още много да уча, но така ме болят очите, че нямам нужното желание... а трябва. ;/ Но все пак съм добре.
О, да.Първоначално написано от ImSoInLove
![]()
Разболявам се, МРАЗЯ да съм болна, а от всичко най-мразя хремата, която ми предстои утре.Нищо, след малко смятам да си завлека задника и да се надрусам с витамини и капки за нос.
Иначе, тва входно по математика днес.Първите две задачи - ок, ама третата !!! На а) и б) съм си измисляла някви таблици и простотии, а в) като я погледнах и ми се отщя.
![]()
Ох, и само като си спомня за тва погребение от вчера и ........![]()
![]()
![]()
Ама, карай - животът продължава.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
тази емотиконка описва настроението мигадно ми е.Няма ли машина на времето..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
хахахПървоначално написано от Wwwooow
ако я намериш пиши лично![]()
madafaka
Добре,ако не е Киро,тогава,кой ми презвънява през 3 дена вечерта бе?! и все пак тая надежда да е той,ама едвали той ми няма номера,освен,ако не е видял дневника ни.Там пише номерата,както и да е..да забравим за тва,най-важното е Поля да ми даде тоя учебник да отида до центъра да го ксерокопирам,да проспусна 2 часа и после да намеря Роси тя да ми даде Литературата и да изляза на кафе с Наско![]()
Аз я намерих.Първоначално написано от w0lf
![]()
Nobody breaks my heart.
кво чакаш тогаваПървоначално написано от kombarka
![]()
madafaka
^ Ще се правя на готина и високомерно ще мълча.![]()
Nobody breaks my heart.
тряя ми нагласена за преди 4 години ма да си остана с акъла които имам сега![]()
madafaka
.. Прекалено много искаш, драги мой.
Nobody breaks my heart.