- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
иска ми са да организирам едно купонче,ама тия шматки няма да ми помогнат,ще видим още го обмислям,добре съм иначе,ся ще си пусна някой филм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пия студено прясно мляко и се наслаждавам на живота. Не е като да съм много доволна как и къде живея,но пък за това,което имам,съм благодарна. Наистина. Дано не се сгъбосам пак,че тогава вече ще ми дойде много и ще ме избие на агресия (примерно). Пък нещата не са толкова зле,колкото си мисля. Само не трябва да се пренавивам и всичко ще бъде наред. ^^
Чуствам се като делфина Уили.
Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!
объркана...![]()
И на мене ми е супер объркано![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Как ли?!! Ядосана!!!! Омръзна ми да уча един куп глупости , които никъде ама никъде няма да са ми нужни!Етика.. БОООЖЕЕЕЕЕЕ... То поне тая да ни предава като хората, ами не тига че си гоеори некви нейни работи, ми и после ни дава по 5-6 страници урок и иди и го зубри тва (щото естествено после иска всичко да се знае от първата буква на урока до последния препинателен знак) + тва по информатика.. Е, програмист от мен няма да излезе за какво ми е?! Поредното нещо дето уж за"обща култура" , ама от толкова обща култура ми се задръсти мозъка вече!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
тъжно ... поредната неделя .. тъпо е приятелят ти да е студент![]()
много много мнооооооооооого влюбена![]()
много тъпо... нещо май се разболявам, абе като цяло не ми е добре.... иначе другото е що годе ок![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
добре съм![]()
Станала съм голяма мързелана. Направо се дразня от себе си.
А песента, която слушам ми напомня за едни хора... ♥ Дано другото лято не си простиме![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Колко сантиментална стана тая песен просто..няма си връзка. Ей така,за една вечер. Прекрасно е. Обичам го повече от себе си..което означава наистина много,което от своя страна ме радва,понеже имам нужда да виждам света през ШАРЕНИ очила и направо се намирам на 7мото небе. Той е голям сладур. Не си го сменям за нищо. ^^
Искам го и това е..![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Сравнително добре ,само да ми се смъкне гадната температура.
Не ми се обади преди да тръгне за летището,много мнооооого странно
Bitch
мале мале ужас направо![]()
![]()
![]()
той е луд
![]()
![]()
![]()
Депресийка гадна. гадна. гадна!...
And I'm waiting - waiting for the healer.
леле утре,като го видя пак ще си набия филмитетрябва да престана
![]()
![]()
Искам цигара. Или две. И кафе. И после филийки с кашкавал. ^^
И след това отново да ме грабне отвратителната болест и да спя цяял ден. И да си взема бележка, и да си стоя в нас, и да гледам филмчета. И ако тая седмица продължавам да съм толкова болна, другата наистина може и да ми се сбъднат мечтите. Че 3 седмици с такава гадна кашлица си е плашещо... Пневмонии, ангини, глупостЕ... Точно сега нямам излишни 10 лв. за сиропи, камо ли 100 за антибиотици.
Лягам си ,не мога да го чакам цяла нощ , с кои ли е и телефона си изключил ,а уж беше от различните .
Bitch
мързи ме да ходя на дск,не съм в настроение,доста странен сън сънувах![]()
сега ще ям и ще заминавам
![]()
пихме огнена водица
прибрах се в 9 сутринтаизпуснах даскало...шок и ужас
интересното е че не ми се спи особено и ся си кибича в нас търсейки кво да правя
madafaka
Йес!!!
Пия си кафенце, слушам си музичката на максссс и съм перфектно просто!![]()
Искам да се занимавам с някой, ама ....![]()
И онея патки от моя клас ме ядосаха.Кога най-после ще отидем на практика.Поне 1 път.Ще си имаме проблеми после стая г-жа гадна, ама айде де.
![]()
И както казах, добре съм си.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
I'm becoming less defined as days go by.
Fading away...well you might say...I'm losin' focus,
kinda drifting into the abstract in terms of how I see myself...
...Less concerned about fitting into the world...
Your world that is...
'cause it doesn't really matter any more...
THERE IS NO YOU, THERE IS ONLY ME!...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Сама си го направих така, и т'ва е най-гадното.
![]()
And I'm waiting - waiting for the healer.