.
Затворена тема
Страница 24 от 79 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1973
    'като странник без подслон, загубил своя дом.'

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Falllllacy
    Сама си го направих така, и т'ва е най-гадното.
    ааа това все едно аз го написах..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Sisito941
    Засега съм добре..радвам се на 4-ката по математика..не вярвах,че ще имам толкова на входното..
    Ох,като си помисля сега колко имам да уча..направо..лошо ми става..ама след малко се мобилизирам и започвам да уча..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Избушвам си слушалите с Escape The Fate и си търся новата им песен Massacre. Безуспешно, естествено

Днес ми беше много лигав ден в даскало. А входното по химия как го умотах... Ако има такива взаимодействия, на М. дето ми подсказа да и станат радиоактивни гащите!!

Чудя се дали да му пиша. Ще папкам, ще погледам малко тъпа мозъкоубиваща телевизия и ще му пиша... или ще седна да уча и, ако свърша по-бързо, ще извикам Н. на кафе, защото днес никакво внимание не и обърнах мамка ми.

"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мн е тъп,трябваше да влезе по практика,ще има другата седмица да пита тва,как се прави иначе съм добре,ще хапна и ще гледам филмче
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на spopi
    Утре бог да ми е на помощ по немски.
    Добре съм иначе.
    Момченце Май пак започвам

Имам малко време за убиване до 7ч. Teenproblem или книжка?Teenproblem или книжка? Teenproblem или книжка? Teenproblem или книжка? Teenproblem или книжка? Teenproblem или книжка? Хм...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    аda,pri teb...
    отказах се от идеята за купона,избощо да се занимавам с всичко не ми еработа,а и после сама трябваше да чистя тази кочина

Самотна и ми е гадно ..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Няма думи да опиша как се чувствам..прекалено странно е дори за мен самата..има голяма разлика между това което е той сега и това което беше вчера..все едно непознат стои срещу мен..не е онзи с когото си писах снощи..гадно е че освен писане по скайп друго не можем да направим..3000 км. е голямо разстояние..и ни разделя,МАМКА МУ..
    Искам си го,какъвто беше..искам човека,с който си пишех по 3-4-5 часа по скайп..с който се чувствах като нова,едва ли не..
    Имам нужда да се махна оттук за известно време..да преосмисля всичко..утре ми предстои важно изпитване,а аз не моа да се съсредоточа да си науча,за да изкарам добра оценка..защо се впрягам след като не го познавам толкова доре,колкото би се очаквало,щом страдам толкова от неговото безразличие..

Пфф дано не прочете тва,че ще погледне с други "очи" на мен..

Някой ако може да ми даде съвет как да спра да мисля за него..момче не мога да погледна вече...виждам само него..

Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Изнервена съм!!! Аз да не съм бюро-справки, бе???? А???? Няма да си размърдат малко задниците, ами се ти да им вършиш работата вместо тях. Еми АМАН вече!
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Град
    аda,pri teb...
    ами подреждам и прибирам някой неща,доста бързо ми минава времето,спи ми се и определено не ми се става в 6 часа утре

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    СТРАХОТЕН ДЕННННННННННННННННННННННН ННННН
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пффф по-депресирана не може да бъда просто :С

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    нещо цял ден ми е едно безразлично ли и аз незнам,сега съм вечепрекалено уморена за да мисля как съм..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хубав ден. Но се чувствам самотна. Нормално..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ужасно скучно... гадно време, имам утре много за учене и трябва да ставам рано... омръзна ми от тва даскало, искам почивка ;/

Град
    аda,pri teb...
    първо ме търси,сега не отговаря,странна работа добре съм,мисля да си лягам след малко,че няма да мога да стана утре

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    зле..навън е супер студено ,днес до 3 на даскало оф... и той ме ядосвааааа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

За втора сутрин ме събуждат точно в 08:00. Не ми се спи всъщност, но можех още малко да си подремна, но такъв ми бил късмета
    Много е студено! Ако някой ми предложи цял ден да си стоя в нас на топло, да гледам хубави филми и да мързелувам.. о да, щях да приема!! Но и тук късмета ми е такъв, че след няколко часа трябва да излизам, да мръзна цял ден, да се прибера гладна и жадна и да трябва да готвя. Да, да..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Охххх,как не ми се учи за тоя скапан английски. Дейв ни даде супер много. Ако текста е 300 думи,това означава,че трябва да знам най-малко 600. А се налага да уча сега,понеже довечера няма да имам никакво време. Ама никакво. :\

Емии, справих се с писмените си изпитвания, и то учудващо добре. Другата седмица ще разберем дали това са фактите или само болните ми фантазии.
    Иначе ми е студено, спи ми се, гладна съм и ми е лошо.
    Ама и няма как иначе, като се ебавам с организма си по всевъзможни начини - спя по 4 часа на денонощие, я ям, я не, цигара се пали и в нервозни моменти, и в радостни, а хабенето на нерви и време по разни хора, които изобщо не заслужават даже и името им да се споменава, се случва 24/7, така че... да, късметлийка ще съм, ако доживея до 60(че и до 40 изобщо) без да умра мъчително.

Град
    аda,pri teb...
    Как можа да изцепи пред г-жата по Руски,че бърза за да идвал у нас и после се чупи от часа. Абе Диян кво прай в Бурагс ве и то точно него да видя ..баси късмета,баси смешния

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Бая съм прецакана. Студено ми е, а не разполагам с работещи отоплителни уреди.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си