- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
'като странник без подслон, загубил своя дом.'
ааа това все едно аз го написах..Първоначално написано от Falllllacy
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Засега съм добре..радвам се на 4-ката по математика..не вярвах,че ще имам толкова на входното..
Ох,като си помисля сега колко имам да уча..направо..лошо ми става..ама след малко се мобилизирам и започвам да уча..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Избушвам си слушалите с Escape The Fate и си търся новата им песен Massacre. Безуспешно, естествено![]()
Днес ми беше много лигав ден в даскало. А входното по химия как го умотах... Ако има такива взаимодействия, на М. дето ми подсказа да и станат радиоактивни гащите!!![]()
Чудя се дали да му пиша. Ще папкам, ще погледам малко тъпа мозъкоубиваща телевизия и ще му пиша... или ще седна да уча и, ако свърша по-бързо, ще извикам Н. на кафе, защото днес никакво внимание не и обърнах мамка ми.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
мн е тъп,трябваше да влезе по практика,ще има другата седмица да пита тва,как се прави![]()
иначе съм добре,ще хапна и ще гледам филмче
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Утре бог да ми е на помощ по немски.![]()
![]()
Добре съм иначе.![]()
МомченцеМай пак започвам
![]()
Имам малко време за убиване до 7ч. Teenproblem или книжка?Teenproblem или книжка? Teenproblem или книжка? Teenproblem или книжка? Teenproblem или книжка? Teenproblem или книжка? Хм...
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
отказах се от идеята за купона,избощо да се занимавам с всичко не ми еработа,а и после сама трябваше да чистя тази кочина![]()
Самотна и ми е гадно ..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Няма думи да опиша как се чувствам..прекалено странно е дори за мен самата..има голяма разлика между това което е той сега и това което беше вчера..все едно непознат стои срещу мен..не е онзи с когото си писах снощи..гадно е че освен писане по скайп друго не можем да направим..3000 км. е голямо разстояние..и ни разделя,МАМКА МУ..
Искам си го,какъвто беше..искам човека,с който си пишех по 3-4-5 часа по скайп..с който се чувствах като нова,едва ли не..
Имам нужда да се махна оттук за известно време..да преосмисля всичко..утре ми предстои важно изпитване,а аз не моа да се съсредоточа да си науча,за да изкарам добра оценка..защо се впрягам след като не го познавам толкова доре,колкото би се очаквало,щом страдам толкова от неговото безразличие..
Пфф дано не прочете тва,че ще погледне с други "очи" на мен..
Някой ако може да ми даде съвет как да спра да мисля за него..момче не мога да погледна вече...виждам само него..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Изнервена съм!!! Аз да не съм бюро-справки, бе???? А???? Няма да си размърдат малко задниците, ами се ти да им вършиш работата вместо тях. Еми АМАН вече!![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
ами подреждам и прибирам някой неща,доста бързо ми минава времето,спи ми се и определено не ми се става в 6 часа утре![]()
СТРАХОТЕН ДЕННННННННННННННННННННННН ННННН![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Пффф по-депресирана не може да бъда просто :С
нещо цял ден ми е едно безразлично ли и аз незнам,сега съм вечепрекалено уморена за да мисля как съм..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хубав ден. Но се чувствам самотна. Нормално..
Ужасно скучно... гадно време, имам утре много за учене и трябва да ставам рано... омръзна ми от тва даскало, искам почивка ;/
първо ме търси,сега не отговаря,странна работадобре съм,мисля да си лягам след малко,че няма да мога да стана утре
![]()
зле..навън е супер студено ,днес до 3 на даскало оф... и той ме ядосвааааа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За втора сутрин ме събуждат точно в 08:00. Не ми се спи всъщност, но можех още малко да си подремна, но такъв ми бил късмета![]()
Много е студено! Ако някой ми предложи цял ден да си стоя в нас на топло, да гледам хубави филми и да мързелувам.. о да, щях да приема!! Но и тук късмета ми е такъв, че след няколко часа трябва да излизам, да мръзна цял ден, да се прибера гладна и жадна и да трябва да готвя. Да, да..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Охххх,как не ми се учи за тоя скапан английски. Дейв ни даде супер много. Ако текста е 300 думи,това означава,че трябва да знам най-малко 600. А се налага да уча сега,понеже довечера няма да имам никакво време. Ама никакво. :\
Емии, справих се с писмените си изпитвания, и то учудващо добре. Другата седмица ще разберем дали това са фактите или само болните ми фантазии.![]()
Иначе ми е студено, спи ми се, гладна съм и ми е лошо.
Ама и няма как иначе, като се ебавам с организма си по всевъзможни начини - спя по 4 часа на денонощие, я ям, я не, цигара се пали и в нервозни моменти, и в радостни, а хабенето на нерви и време по разни хора, които изобщо не заслужават даже и името им да се споменава, се случва 24/7, така че... да, късметлийка ще съм, ако доживея до 60(че и до 40 изобщо) без да умра мъчително.
Как можа да изцепи пред г-жата по Руски,че бърза за да идвал у наси после се чупи от часа.
Абе Диян кво прай в Бурагс ве и то точно него да видя ..баси късмета,баси смешния
![]()
![]()
![]()
![]()
Бая съм прецакана. Студено ми е, а не разполагам с работещи отоплителни уреди.![]()
You are broken, I can fix you...