.
Затворена тема
Страница 26 от 79 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1973
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    тъпо ми е..
    тва даскало не ми се отразява добре..
    скапвам си настроението -.-
    апък,дъжда днеска..който се изваля,беше хубавичък <3
    само,че..едва ми се тръгваше за даскало..
    и тоя студ -.- ъф..

тряа уча..което ме отвежда на мисълта,че ми е още по-скапано.
    утре..може би..ще е сложничък ден..
    а как ми се иска да го видя тоя човек,3-та седмица не се показва и не мога да го засека..ЯД ме е!

Ааа, не! Много взеха да се излагат тия моите дружки.. Времето никога не ме е спирало..

Нищо. Пак си ги обичам.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ядосана мн ме не,виии сега като се видим п,осто....ох пък кога ще се п,иба,а и да науча това...както е 90 ст,аници май няма да се спи днес...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Имам огромното желание да смогна със всичко, но не мога да намеря начин да уча по-бързо. Нито се разсейвам докато уча, нито мисля за други неща..което ме навежда на мисълта, че май наистина си имаме по множко за учене. Ама няма пък. Няма да се предам. Аз мога и ще успея, следоветелно ще напъвам до последно.

Супер фен Аватара на spopi
    Ми добре днес мисля да се оправя по-рано към леглото.Трябват ми пари Времето е ужасно.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Добре съм...
    Изкъпах се...ох..днес имахме 2 часа ФВС..имахме и немски.. :P
    пп Цветелина Янева-Влез..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Не се изсилвам да уча, ама пък и не съм зарязала всичко тотално. Уча си нормално, от един прочит възприемам и запомням, яката работа, ама тва бързане и паникьосването на контролни, ми разказаха играта. Уж всичко бях направила поне за петица, пък колкото повече се замислям и си сверявам с другите, толко' по се обезсърчавам. Оф, да идва петък/вторник, да си разбера резултатите и да мирясам. Че и утре с тая малоумната география, дето бъкел не знам... Досада. Чувствам се нещастна. Имам чувството, че изобщо не мога да контролирам живота си и страшно се депресирам от факта, че не съм решила още какво ще уча като висше. И се чувствам и глупава. И заради това, и заради контролните, които провалих, и заради бъдещите, които ще прецакам... Много мразя да губя почва под краката си, и то с повод.
    Еединствената хубава новина за днес е, че съм отслабнала. Имало нещо хубаво в тва, да си тровиш нервите за глупостЕ.

Голям фен
    да беше гей или аз лесбийка колко лесно щеше да е всичко тогава

Град
    В ироничните мисли..
    И по-добре съм била,но и по-зле ,така че бива .
    Bitch

Разбиха ми виртуалното сърце

Днес я изпратих до у тях... Оказа се от трудните.. Страх ме е да пристъпя към нещо по - сериозно... .. Май няма се получи...
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    за няколко дена всичко се срути... първо на скайпа си написа, че й липсва еди кой си.. ама на чужд език, естествено.. кой би предположил, нали.. и я питах кво значи.. съвсем съзнателно преди това проверих кво значи и хич не ми хареса.. и тя каза, че не е важно.. а като ме молеше да подновим приятелство си беше убедена, че може да сподели всичко само с мене.. и беше наясно, че аз няма да търся само приятелство... тва... дъвкано, дъвкано, па изплюто... обичам я.. и (ако изобщо някой чете), да не си помисли, че съм го осъзнал, когато съм я изгубил, не - просто тя не може да намери мааалко време за мене... за да си го изясним това... просто тя си мисли, че ме заблуждава, ама е в голяма грешка... и тва, че са й откраднали учебници, не я оправдава за сериозни разговори... като нищо утре ше ида до тях ... спазвайки максимата "вали, вее - през уя ми не е"...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    току що станах...сега ще се обличам и отивам на училище.ДАНО ДА Е ХУБАВ ДЕНЯ
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Преди малко станах и ми е някво мързеливо. А и като гледам какво е мрачно навън ми се разваля настроението

Объркано ми е, вече не знам какво да си мисля... Искаммм... Той сам ще го разбере, ако не го е разбрал вече, но искам да е скоро и искам отново да е както предииии.
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Еба ти деня!!

Никога не съм очаквала точно в нашия клас да стане кражба. А и не го очаквах точно от Г. Този, който е казал: "Колкото повече опознавам хората, толкова повече предпочитам животните.", е бил абсолютно прав.

Сега си сядам на задника да поуча малко и излизам с Бонбонките.

Малко ми е гадно, че не проявих особена смелост днес. Много ми се ще да разбера, но съм шубе...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Притеснена..не знам дали успях да направя разсъждението добре..поне 3 да хвана ще е добре..
    Той..
    След малко отивам да уча,че утре имам 2 входни..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

тъжна,объркана...

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Днеска не ходих на даскало, гадно ми е, половината клас сме болни, утре трябва да ида а нз как ще стане.... ужаас.. аа и ми се спи
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Цял ден ме боли лявото коляно. Дано само не се повтаря същата история като преди 3 години, че не ми се мисли.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Излизането не се състоя, заради входното по френски утре.

Първоначално ми беше гадно, но след това АЗ СЕ ЗАВЪРНАААХ!!

А иначе толкова съм се нахъсала. Или утре или никога! А вероятно няма да събера смелост, но нищо: или утре или никога !!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Чувствам се по най-гадния въжможен начин Чудя се дали да бъда с човека който ме обича (а аз не съм сигурна какво изпитвам) или да остана сама, но въпреки това да въздишам по човека с който имам най-хубавите си спомени от това лято (не е същото момче)

__________________________________________________ __

Ра-До-Слав

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Град
    in the middle of nowhere
    Чувствам се объркана, но хубавото е, че днес часовете бяха по 20мин. и се прибрах по рано
    Защо ли въобще ходих на даскало в тоя студ. Охх даже и вкъщи ми е студено. брр

Аа сега стана добре..повече няма да я режа (sun)
    Леле отивам да си направя нещо, че пак огладнях

Брр..замръзвам..
    Защо пак ми звъни,тоя човек какво иска от мен..

Той ме изнервя..
    Имах две входни днес..сигурна съм,че и на двете ще имам 2..
    Гаден ден..да видя до довечера още нещо гадно ще стане ли?
    Не бързай като караш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си