- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Ами днес се чувсвам малко самотна,тъй като момчето,в което мисля че съм влюбена го няма,а съм свикнала да се чуваме всеки ден ии съм малко несигурна в себе си,защото не знам какво изпитва към мен!Нали знаете онези дни,в които изпадате в някакъв вид меланхолия,всичко ви е безразлично,в главата ви се навъртат всякакви станни мисли,за живота,за любовта,някакъв вид драма или нещо такова,ами днес е такъв ден!Мрачно е,студено е,по улиците няма хора и сякаш целия град се е покрил някъде,много е депресиращо.Допълнително в такъв момент съзнанието ми не ми позволява да слушам друг вид музика освен някоя още по-сдухваща баладка,която ме докарва още повече до депресия,но се надявам утрешния ден,когато съм на училище,хората да ме разведрят..пък като се прибера вкъщи пак изпадам в транс..![]()
![]()
![]()
![]()
^ пусни си комедия/ готина музика, вземи си душ, нагласи се и излез по магазините.![]()
иначе аз, като бях болна и седях вкъщи, пак свикнах да ставам късно, така че не знам как ще я карам от вторник нататък.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Чувствам се ужасно объркана и уморен от всичко. Не знам дали точно тук е мястото където да изкажа моя проблем и с риск да остана не забелязана ще кажа всичко. Истинската радост в живота ми свърши преди 10 месеца. Когато за 1-ви път видях човека който до ден днешен обърква всичко в живота ми. Срещнах го по коридора на даскалото. Помня погледа му, право в очите ме гледаше както и аз него. После се обърна след мен и аз след него .. От тогава не спирам да мисля за него и от ден на ден става все по-силно и по-силно. Една близка силно казано, приятелка го харесваше. Покрай нея се запознахме, но запознаването ни беше злополучно. И двамата се правехме на интересни и се "нахранихме" взаимно. Седмица след това осъзнах, че ден без да го видя ми идва да се гръмна. Обичах го .. Всяко едно нещо случващо се ме навяваше към него. А той не спираше да ме обърва с многозначинте си погледи. Винаги,абсолютно винаги ме гледаше право в очите. Дойде лятото, ваканцията. Времето ни раздели, но аз не спрях да го обичам. Напротив, чувството ставаше все по-силно и надделяваше над разума, че трябва да се откажа, че е невъзможно,да сме заедно, че той не ме харесва. През ваканцията дните които го виждах се брояха на пръсти. Дойде 15 септември. Видам го всеки зен, преди ми харесваше, сега ме обърква да го виждам. Отново всичко се повтаря, погледът който все едно винаги е искал нещо да ми каже. Но нещо се промени, нещо което немога да обясня.Знам, че трябва да го забравя, да продължа , но когато обичаш толкова силно, не можеш, няма нещо което може да ме откаже. Зле съм. Това ми влияе на всичко. На настроението, на оценки, на ВСИЧКО. Е не ми стана по-леко, като написах това, може би няма да го прочетете, но аз да си кажа .. Свикналасъм да съм объркана.. Успех на всички и дано никой не попада в моята ситуация : )!
Говорила ли си с него за това,че имаш чувства към него?Първоначално написано от eskimoy
![]()
eskimoy, на колко години си? знам, че не осъзнаваш какви простотии дрънкаш, ама си направи 1 копие на написаното тук, запамети си го в компютъра и след време, като се осъзнаеш, ще се пръскаш от смях, като си четеш детските глупости.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мисля, че годините не са важни, за да обичаш някой . На теб може да ти е смешно, на мен ми е трагично. Ок, мислиш си,че щом съм тийн, не мога да обичам ли ? хахаха, грешиш. // Той не знае за мойте чувства и не трябва да узнава, защото ще се оплеска съвсев всичко. Неговия приятел, може би най-добрия, постоянно преди ме базикаше, че го харесвам, да ме запознае с него и т.н ..
Първоначално написано от Sisito941
Там е работата, че имам толкова много да уча.. Всеки ден след дск съм на урок, едвам смогвам ..Няма да мога да му обърна нужното внимание евентуааално , ако стане нещо.. Обаче пък хем го искам, хем знам че ще си усложня живота пак ..
И мойта не е леснааа..
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Абе добре съм ... оф само дано да не ми се сърдине искаам да стават нек'ви истории .... ми не го харесвам пък,явно чак толкова.
........ ааа вчера колко ми беше гаднооо .. е днеска съм по-добре.
леле ,ама само като се сетя колко ни беше хубавоооооооооооооооооооо ооооо ! и искам пак
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
от петък вечерта не ме е напускало щастиетотолкова е хубаво
![]()
сега остава само да седна да си науча и всичко е ОК![]()
![]()
уф..като си помисля,че тази седмица ще е тежка,не ми се мисли,но има и добра страна,някой любим човек си идва <3 и ще ходим да пазаруваме,и ще си я видя...
колкото до НЕГО,кофти ми е че изобщо не го виждам вече,липсва ми погледа му,но ще оцелея xD,цяло лято беше пред очите ми,и не съжалявам.
даскало..учене..тепърва предстоят,така че да не мисля за друго :/
Как се чувствам...Ами,засега добре и малко изморен..Утре мисля да не ходя на даскало,защото май няма да ми се ходиА и в петък не ходих,защото се успах хахаха
![]()
![]()
![]()
Юхухууу, Coca-Cola & The Voice I adore yaaaa!![]()
![]()
Не много добре. ;\ Лошо ми е, главата не е спирала да ме боли от вече 3 часа, пък испанският беше последната капка, а всъщност май и първопричината за цялото зло, което се стовари върху малката ми главица.Цял ден ги пиша тия глупости бе, цял ден. Оф. Стига толкова. Утре сутринта ще стана по-рано и ще си допрепиша глупостите. А сега... сега ще си направя филийки, ще си гледам тоя фарс "Истината за нас" и после ще спинкам! ^^
И нека силата бъде с мен, и нека успея да се наспя за 2-3-4 часа, и нека утре не приличам на смачкана праскова, и нека съм достатъчно адекватна, за да успея да се замъкна на училище, и достатъчно неадекватна, за да ми мине денят по - бързо. Нека, нека, нека! ^^
боже боже,ся си спомням някой неща![]()
иначе съм добре,нещо много откровенна станах преди 12 часа
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Такова ми една умряяло,пък не ми са спи,щот спах ужасно много тея събота и неделя.А като се сетя как хубаво си спах,пък в следващите 5 дни ще е аз и направо ми са реве...
Таа сега се чудя ко да прая....да спя ли..да не спя ли....![]()
![]()
Брях,брях
Хм...скучно ми е,чувствам се отпаднал,самотно ми е и съм жаден.
no dream is too big,sky is the limit! :]
Супер! Само дето е 2:35ч., а след 4 часа трябва да ставам за училище.![]()
ся се обличам и заминавам към центъра,че да имам време до 11 и 15 да съм в дск
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щастлива, че му липсвам... щастлива заради обещанието.. от друга страна объркана, лутаща се, с пълна с въпроси глава .. За щастие първото преобрадава
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Добре, но въобще не ми се ходи на даскало ... не знам как ще издържа 7 часа ...
Супееер![]()
![]()
![]()
![]()
абеее
![]()
![]()
ами не ходи,хахаПървоначално написано от Sintya
![]()
![]()
хахаха
![]()