- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Ееее колко хубаво си направих косатааааа, утре ще ми е по-лесно да я направя същата, но защо по дяволите се снимах днеессссссс!?!?!?!?!?!?!?!Дано поне се харесвам, че не ми се дават пак 4лв за тъпите снимки и да са фръкнали още 4лв. по тях.Ех, много съм зле, честноо.И съм тъжнаа, и самотна, и..и..и...ох плаче ми се.Останах самичка - без най-близките ми приятели и ми е ужаасно.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
пак почна да ме занимава,писна ми от минали истории.......приспа ми се не6о
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ибаси и децата -12 години на училище ходят и пак не знаят пунтуацията дали е животно или скала.
Чудесно ама ако не бях станала толкова рано щеше да е още по-чудесно![]()
НЯМА КАФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ НЯМА КАФЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ГРРРРРРРРР ЩЕ ОТКАЧА :ХХХХХХХХХ
иначе съм добре ;д кефя се как малките се ядосват, че трябва пак да ходят на даскало, а не осъзнават колко по-хубаво е докато ходиш... Но както са казали хората - "осъзнаваме колко хубаво е дадено нещо, едва щом вече сме го загубили" ;д
и в заключение ще кажа - ИСКАМ КАААААААФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ![]()
Станах..рано. Не трябваше. Трябваше да си поспя,ама..твай. Искам да се прибера,да бъда с него. По-трудно е от първия път дори. Много ми липсва. Липсва ми абсолютно всичко с него (освен разговорите по телефона..поне тях имам). Чудесно е да чувам гласа му,усещам го близо и ме стопля.
Ииии,хайде да минава вече тоя първи срок,че втората смяна хич не ми се нрави. Пък и сега тоя английски..кой ме би по главата да се записвам..ама нямаше начин. И сега пак като трябва да изтрайвам разни личности в тоя моя клас..направо ще ми бъде супер скучно. Как не си намирам никой с моя акъл..
не ми сe излиза толкова рано,дано да е там,че иначе 6е си изгубя времето,иначе съм дорбе
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Доста странно се чувствам, не знам как да му кажа и на него някой ден ще му писне, а да отида ли изобщо. Ще се обадя на Дидка да ходим заедно на работа, че ще сме в една смяна, супер гадното кафе си направих![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ми добре , само че малко ми се спи все още . Ама то пък траа и на училище да се ходи... Ехх , искам си обратно лятото ....
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
добре ми е
препоръчайте ми някое филмче да убия малко време
Много изморена,не очаквах от първия ден да е така...![]()
Ще пия кафе и почвам да пиша глупостите...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Разочарована съм от първия ден в даскалото... Бахти скуката...![]()
А сега... Бонбонки.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
малко ми е заспало заради ренното ставане![]()
Още не мога да си повярвам, че днес отидох с голям кеф на училище. Всичките сме си еднакви, само че по-близки и открити.
Имаме нови учители, нови предмети.. Малко са странни, но така трябва.
Май започва да ми харесва...
Оу, забравих да кажа, че си изгубих телефона.Чудя се дали да не пусна тема да се оплача.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Боли ме главата пак ми е уморено, току що говорих с един мъж и направо така ме беше страхомфг как ще си намеря шибано място за стажа
![]()
Добре съм![]()
До сега бях навънка..
Даскалото мина добре..като за 1ви ден хъх
И искам бираааа..!
![]()
Амии днеска мина изненадващо добре .Всички се веселихме,забавлявахме и се държахме сякаш не е имало лято ... Бяхме си абсолютно същите . Ще има и нови госпожи , но се радвам
. Офф , ама не ми се мисли утре като ни дадат учебниците как ще ги нося
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ама някой хора мнооооооого си повярваха.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
.. даскалото мина скучноо ..
станах в 6 ..![]()
скарах се с него0 ..
Бати и тъпотията ..![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
Страхотно беше днес на даскало! Следобед си поспах малко..и сега на компа..![]()
![]()