- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
трябва да спра да мисля за приятеля му,аз харесвам него,не приятеля му,защо не мога да си избия тоя от главата,тва е лудост![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
УМИРАМ ОТ СКУКА![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
"What if I had a thing on the side?
Made ya cry?
Would the rules change up, or would they still apply?
If I played you like a toy?
Sometimes I wish I could act like a boy..''
Ей така.. (:
откровенияяяя...иначе ми е супер,обаче,трябва да си лягам,че утре няма да мога да стана
Интересно ми е как може човек да се промени толкова много за толкова кратко време![]()
Имам чувството,че е друг човекНе,че не ми харесва сегашното му държание и интереса,който проявява,но не исках да се променя толкова бързо и то заради мен ...
![]()
Иначе като цяло ми е няк'во куцо.Цял ден се чудя к'во да правя,а времето навън беше перфектно за разходкаДано и утре да е толкова хубаво ...
Сега и ако успея да се наспа и ако се справя на контролното всичко ще е перфектно.![]()
Ох, да изсъхва по-бързо този лак и да си лягам. Нямам търпение за утре. Оу, и дано не си забравя хубавото герданче и музиката. (sun)
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Тъжно ми е... Той започна да ходи на лекции и сега лекции, работа...Няма да имаме много време за нас, но като се замисля, кога ли сме имали достатъчно...
![]()
work in progress.
Еей така много мразя...навън студено мрачно гадно,а вътре топличко уютничко,а аз трябва да се оправям за училище...мамка му![]()
![]()
![]()
искам да си лежа в топличкото легълцеее![]()
![]()
Ивелино стига си мрънкала.. аз на бачкане тряя да ходя.
Иначе бивам, Step Up 3D е готинко филмче...Вярно лесно предвидимо, но пък... приятно и разпускащо. Бих го гледал пак.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
а бе я тихо тами съм те помолила нещо...
и аз го гледах степ ъп-а...добре беше ама мацката мн грозна не си подхождаха с готения пич![]()
![]()
Луда ли сиииииииии баси момето беше. Супер добре са ги подбрали актьоритеПървоначално написано от kindergarden
![]()
Dr. Gregory House
абе ти наред ли си...тая само тялото й беше хубаво...в лицето беше смачканадокато пичъъъъъъъъът
![]()
![]()
(не онзи къдравият де)
![]()
Бе ти кога ще станеш лесбийка че да мога да си говоря качествено с теб за жени?
Dr. Gregory House
Ееее...стига бе аз мога да оценя женската красота...
ама тази мацка не мога да я нарека красива
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,314_.jpg![]()
Потресен... едва ли може опише състоянието ми. Моето момиче са го изманипулирали яко, явно прави онова, което другите й казват. Загуби уникалността си, мисленето си, интересите си. Честито! Не ми е кофти, защото сърцето ми няма накъде повече да бъде разбито...сега съм сам срещу всички, отново. И за какво да тая надежда, че един ден всичко ще се оправи? След като видях какво мисли за мен моето момиче? Пожелавам всичко най-лошо на хората, които й промиха мозъка. Един ден ще разбера кои са...
хЪх...
![]()
Майка най-сетне склони..Никак не го очаквах..
![]()
А в даскало беше много яко през абсолютно всички часове..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
до ся спах
деня мина кофти
ся ще ходя на урок 2 часа ще издържа :/
после ще уча за входно
общо взето,по-шибано не можа да мине .___.
същотооо само,че отправено към ,,моето'' момче...Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
к'во толкова ги кефи да ми се бъркат в живота ве,егати простите...нямат свой собствен и съсипват моя![]()
![]()
Писна ми,за к'во все аз трябва да страдам ве писна ми от всичко ...
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
СУПЕР ШИБАНО ТЪПО УЖАСНО ДЕБА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ Е .................................................. ....................................
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Днеска нищо не ми върви.Направо ми е зле целия ден,иначе разпуснах с Яни и като се прибрах компа ми прай проблеми,за ся е доббре,ама го рестартирах 4 пъти.Трябва да си науча по Аналитична Химия за да ме изпита утре,искам 6,ама малко ме мързи да уча ся...![]()
Неиздържам повече в тази безизвестност ... трябва да знам ... Обичам го ... не мога повече така ... искам те ;(
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Скъпа г-жо по математика,
FUCK OFF с вашите ТЪПИ методи и разбирания!
![]()