- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
мисля си,че Киро е бахти маняка,щом мрази тоя и ще му ходи на купона![]()
то и мен тоя ме дразни,ама поне няма да ходя..момчета еди ги разбери
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
уфф днес ми е кофти ден,няма и следа от момчето ми.. :S след онзи ден се държи малко дистанцирано...тъпо ми е..
Мисля, че едно от най-яките неща на тоя свят е да си припомниш позабравена любима група с цялата й сила. (:
Неопределено ми е някво. Нетърпелива съм за много неща, което ми е в изключителна вреда. И историята с тия пусти билети... Дано да се получат работите, че страшно много ми се ходи. ;\
Иначе си намерих интригуващ филм и ще убия няколко часа, докато ми се доспи. Че и утре трябва да уча по супер много неща и досадата е пълна.
Мисля си ,че пак няма да уча за понеделник.След 40 минути отивам на дискотечка, уж щях да седя тая седмица в къщи..да ама не :Д
спи ми се ,но това е само ,докато излезна. :Р
много ми е забавно![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не ми се беше случвало отдавна
за един миг се върнах назад във времето и
ОДИН!!!
чувствам се ...... почти сама![]()
бясна съм....
опитвам се да не личи
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Добре бе,в тая Варна наистина ли няма нито един нормален развъдник за ротвайлери?!![]()
![]()
![]()
...
По темата:
Амиии яко ми е!Много ми хареса държанието му снощиНе,че преди се е държал зле,напротив,но просто снощи беше нещо уникално!
Сега остана да си измисля няк'во оправдание,защото определено не искам да ме учи да карам!!!Не!Не!Не!!!Тоя човек не разбра ли,че ме е страх,а от както оня дядо го блъснаха и почина пред очите ми изпадам в някакъв ужас само докато се замисля за шофьорски курсове ...
![]()
Оффф и времето е куцо!Май ще вали,а аз мислех да отида до фрозьорката ми за да ми направи някаква прическа
...
И все пак си ми е яко заради снощи и определено никой не може да ми развали настроението![]()
тъпо ми е..излезе ми херпес и сега се мъча,докато не е станал голям да го излекувам![]()
Още не съм се разсънила като хората и само се прозявам и едва гледам...
Сънувах много странен сън и малко се поуплаших като се събудих![]()
След малко съм на рожден ден - надявам се да мине добре![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Отчаяна съм ... Всичко ми е безразлично и се чувствам ужасно ...![]()
Пф,как е възможно да мразя толкова много неделя.. Много ми е тъпо.
Aми добре съмсамо тр да му кажа на този,че не искам да се снимаме
.....
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
шибани недели и шибани хора.
пак съм в настроение да се метна нанякъде и да не се върна повече, и без т'ва никому няма да пука особено.![]()
Чудно. Браво, Мартина. Страхоно. Думи нямам...
Ще ги избия всичките е !!!!![]()
![]()
Омръзна ми да им уча безмислените неща и всичко по 427847278237585789135791 урока наведнъжжжжжжжж !!!!!!!!11 Грррррррррррррррр
![]()
![]()
Нямам нерви просто.
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Сега трябва да уча до довечера сигурноИ утре пак трябва и то не по-малко .... вече ми писна от даскало , а едва сега почнахме
![]()
Писна ми
Тъпо ми е
Искам ваканция
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Тряя да уча, но ме мързи.
Онова чувство още ме държи и ми е ааадски яко... не очаквах, че може да го направи... но беше супер яко
Всяко вдишване е квадратче към теб...