- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Усмихната съм, малко не ми се ходи до библиоткеката, но обещах на приятеля ми,че ще се поровя с него. Хахаха дадоха ни да пишем заедно темикъсмет
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Като изключим това, че ми се повдига... се чувствам добреЩе хапна, ще излезна с приятелка, ще чоплим семки...
Трагедията е пълна...
пфу,пфу
как можах да се разболея толкова жестоко ><
вместо да ми е добре,да си излизам,да си ходя на даскало..
аз стоя в леглото, "сууупер"..
е,окей,де..признавам,че не изгарям от желание да ходя на училище,ама..
гадно е,бе!
Ммм...искам пак да я видя - тя е страхотна!!! Поне засега деНо няма да се потдавам като някои хора на първичните си инстинкти :P
П.С. Днес/утре в Шумен се връщам да видя ко правят на село![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
искам съботаискам да спя и да си лежа...що се разболях бе мамка му
![]()
айде пожелайте ми приятно училище...само да мине контролното по английски и заспивам
![]()
ей така се чувствам
леле колко бързо ми омръзна,тъкмо почнаха да се подреждат нещата и спрях да го харесвам![]()
![]()
добре съм,кефя се,че се прибрах и заваля веднага
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
адски изморена..таман се прибрах и трябва пак да излизам,и пак нямаа да имам време за нищо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер съмм,,написах си домашното по английски език..след малко почвам химията,литературата и математиката и след това..почивка..![]()
![]()
Как може пред мен да направи това бе..простачка..единственото нещо,което ме издразни днес...
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Не мога да повярвам,че съм си взела изпита по ИкономиксБях 100% сигурна,че оная ще ме скъса
![]()
Е време ми беше да получа и аз някоя хубава новина,а не като вчера ...
До тук добре ... Сега обаче имам около 3 часа на разположение,а трябва да се къпя,да се лакирам,да дооправя моя лаптоп,да инсталирам още някои неща на лаптопа на онова диване,евентуално да преинсталирам настолния компютър ... И ако ми остане време да отида до два магазина за да си взема едни боти и едно палтенце![]()
![]()
Оффф мразя,когато нямам достатъчно време за всичко ...![]()
Мързи ме да уча,бях се надъхала да ставам да ме изпитва,ама пуст мързел![]()
Ако класната не ги извини тия отсъствия, ще бъда до врата в лайна.
Иначе... по-добре от вчера. Пък и разбрах, че в някои моменти е по-добре да си сам. Обаче само в някои !!
Не ми се учиииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииии!!
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Обичамобичана съм, имам най- страхотните приятели и Приятел ( с главно П).. толкова ми е усмихнато, безгрижно
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
най-ужасното нещо,което можеше да ми се случи
сега ще подсмърчам сума-ти-време! ><
Оффффф, ебати простотията, мамка му деба![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
стабилно : ) просто не трябва да оставям малките неща да ме разстройват
I'm yours.
Добре съм,само не знам,как ще издържа утре от 8 до 5 на дск,пак ще съм полудяла....![]()
Казваш, че ако си пожелаеш нещо днес в 20:10, то ще се сбъдне. (20.10.2010 20:10)
Ще я видим тая работа![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Хванало ме е "онова тихото"
дано не е като при Деветашки.
Понякога се чудя къде е смисълът на цялата тая работа. Нещо липсва.
![]()
![]()
Голяма шматка е тоя!!!Направо е за бой!!!
![]()
![]()
![]()
С к'ъв акъл е напуснал работа и то само,защото няк'ва колежка му била антипатична![]()
Е к'во да се прави ... Аз се опитах да го спра,но той като си е решил ...
Важното ся е,че настроението ми е супер!!!Успях да оправя оня лаптоп,моя също ... Компютъра и той е готов.Само нямах време да отида до онези 2 магазина,но и утре е ден
Сега ще изчакам да стане към 21:30ч. поне и излизам,защото днес нещо много се застоях вкъщи![]()
Мдаааааа, оказва се че днес ще ви тормозя с присъствието си. За добро или лошо... това ще е.
Иначе утре ще е първата изложба на мои снимки. Харесал съм 6 и... съм доволен че ме поканиха да участвам в нея.
Иначе съм не много добре. Макар и очаквано.. кофти е когато кучето, което довчера си хранил започва да те лае.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пич съм. Имам тонове за учене, ама си светя на комшиите, нали...А в любовен план такива съм ги намотала, че думи нямам. С трима е по - добре, отколкото с двама, ама мноого ядове набирам, де'а.
Чувствам ся някфа... неориентирана.. нз кво искам и не искамТруден период!