- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
смачкана...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Отново зле..това ми стана перманентно състояние.. Онзи идиот ги ръси някакви простотии пред кого ли не..как съм му писнала и не знам си още кво..Не мога да го забравя и тва си е, а знам че за такъв идиот не си заслужава... И "гаджето" му, моята "невероятна" приятелка продължава да ми повтаря колко много знача за нея.. Лицемери отвсякъде. Искам да излязаа...!!! Дано мойте двете шматки да са в по-добро настроение..
Охх ебати, писна ми тва километрично домашно, даже цялото няма да го напиша...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
не ми се ходи утре на училищеее и не заради даскалото и защото трябва да уча, ами защото ще го видя и за пореден път ще разбера, че всичко е свършило и че повече НИКОГА няма да е както преди..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Изкъпах сеСега остана да си изсуша и изправя косата,да си лакирам и другата ръка (
) и да изляза с лапето на кафе
Еййй,колко яко щеше да е всичко ако не се беше наложило да проведа тоя тъп разговор с П.Аз го питам,защо си тръгна оная вечер,а той "Защото иначе щях да започна да нареждам М. и покрай него и теб ..."
А уж бяха приятели ... Мамка му,само да не е започнал отново да изпитва нещо към мен,защото държанието му и начина му на писане ми говорят за ревност
![]()
М. и него никакъв го няма,а трябва да говорим за случващото се ...![]()
Е*аси много ми е чудно дали ще стане още нещо,което да ми прецака деня?!![]()
добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сдухано ми е... Пффффф![]()
![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Гадно ми е ...![]()
Първоначално написано от ImSoInLove
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Постоянно ми е студено. И ме мързи, мързи... Мноого ме мързи. А не е като да нямам какво да правя.
олелелелелелел знаех сиииииииии хахахахахахадобре ми ее
дано оздравея напълно
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Не мога повече така. Обаче знам, че каквото и да направя, наранената ще бъде тя, а аз не искам това да става. Обичам я много, но ако продължава да проявява тази смрадлива част от характера си, ще има много лоши последствия. От няколко години търпя това отношение и вече ми писна. Писна ми да се разправям с човек, който си знае само неговото...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
кухо и празно ми е.. баси простотията![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
супер шибано ми е -.- ТЪПО РАЗСТОЯНИЕ ...................
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
К'во им става на всички бе?!
Тия да не са полудели?!
Единия за 15 години,от както съм в тоя квартал никога не ми беше казвал и дума,а преди няколко вечери ми вика "От кога чакам да те видя с някой познат за да имам повод да те заговоря" ... Днеска ми намига,усмихва ми се,"К'во стаа сладур" т'ва-онова ...Луд!
Другия се държи супер дръпнато,при първа възможност ми поглежда списъка с обажданията и едва ли не ми държи сметка за това,колко приети имам от М. и колко пъти съм му звънялаНе спира да пуска неприятни шеги свързани с онези картички ...
К'во му става,мамка му?!Как успя да се промени толкова за месец?!Превърна се в някакъв кретен!!!
Пак ли го хванаха лудите и започна да ме ревнува?! Гррр ...
Като за капак М. никакъв го няма днесВярно,че снощи беше на Р.Д. и днес сигурно реанимира цял ден,но все пак минава 21:00ч.
Трябва да говоря с него за случващото се!
...............................
Ужасен ден!!!Просто всичко е с главата надолу
Бясна съм!!!
Амии супер съм и си лягам,че ми се доспа..и утре дано да го видя на даскало и дано да мине добре деня..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
![]()
![]()
Аууу, той се сети за мен... След толкова време... Лелеле, много се радвам !!
![]()
![]()
![]()
Ахх онова момче хем го мразя, хем харесвам.. и понеже утре ще го видя още повече ме е ядЗащото нищо не правя, нито той само онези проклети погледи
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
офф трябва да лягам,че утре няма да мога да стана,хич не ми се ходи на дск,мразя тъпия си клас![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Отново съм загрижена, отново съжалявам за неща, за които не би трябвало, отново ми пука и отново съм зависима. Някакъв кошмар е...
Ако има оскар за "обнадежден човек в цялостен план", аз ще го спечеля, макар че е напълно нелогично на положението, в което се намирам сега.