- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Амии сега се връщам от даскало,ще си почина малко и почвам да уча,че утре имам 2 контролни и едно устно изпитване..
Той разбра,че го харесвам..и го прие добре,въпреки че характерът му е такъв,че се отчуждава..дано наистина да не почне да ме избягва,че ще е супер кофти..един клас...чин до чин..прибирането заедно ще ми липсва..мой си е и това е от много време..за пръв път говорихме сериозно на 4 очи..харесва ми,че е толкова честен,толкова откровен с мен..ама на даскало се държи гадно..![]()
Тя какво му се закача,води ми се приятелка,а се зарибява с него пред мне..наййй-голямата приятелка е..знам я аз нея..
Утре ще връщат контролни..дано да имам добра оценка,че с тая 6 от преди и сега една лоша оценка и ще се прецакам..
Четвъртък щяло да вали сняг..ами нека..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
скукаа![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Всичко е прекрасно. Успях да направя нещо, което повечето хора не могат през целият си живот. Отне повече от година, но си заслужава. Сега вече нищо не зависи от мен.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
какво е това нещо ??Първоначално написано от AraBella
стана ми любопитно ако не е тайна де
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
като парцал заради тая болест
ни мога да чета, нито да уча, нито да шавам. пф
Малко по-добре.. Просто още не мога да асимилирам всичко, което се случи..
Страхотно, сега започвам да чета конско на гаджето, направо ще я скъсам![]()
![]()
Уж ми е повече от най-добра приятелка - уж ми е "сестра", а ме е заебала от всякъде заради някви задръстени келешчета.![]()
Той също ме разочарова. Като се замисля, аз също съм го разочаровала по същия начин много пъти, но... когато е от него боли повече, пък и сега, когато тя е в играта...Обичам го, той мен - не. Sucks.
![]()
А иначе каква лигавщина падна следобеда!!!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
по-добре съм..
носът ми се пооспокои
и вече не ме боли много гърлото.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Нещо съм се схванала,ужас направо и тва леко главоболие хич не ми харесва.Чудя се защо има моменти,когато найстина ме е грижа за него,а други,който изобщо не ми пука,защо понякога той показва,че си пада по мен,а друг път не![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Денят беше дълъг, затова ще си хвърля един горещ душ и заминавам в леглото. Да се наспя, пък утре ще му мисля на ученето.
Някво много тъпо ми е, направо нямам думи.. Щях да му драсна някой ред да му каже да ми оправи настроението, ама то пък извън линия... Сдухано ми е цял ден и съм потънала в мръчни мисли... Пфф, а до обяд ми се струваше хубав денят..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Чувствам се готин. Позитивно настроен съм към живота![]()
ужасно...... искам да ми кажат да, искам да дойде петък вечер, искам да се зарадвам веднъж поне на нещо... искам да го изненадам, искам да се зарадва, по дяволите... а той наистина ще се зарадва... сигурно ще се разплача... оф не сигурно, със сигурност, нали съм тъпа истеричка.... ама искам,,,, не ме интересува нищо, искам....обичам.
брр .. нещо ме боли корема. бля бляя днеска го видяяхи как ме гледашее
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Спи ми се, ама първо ще изгледам продължението на "Сексът и градът: Филмът" ии... после ще спя, ако евентуално остане време.
Във всички случаи, утре ще се набохам с кафе.![]()
Да, да, тя винаги го прави. Винаги ме прави щастлив![]()
![]()
Чувствам се тъпо..
не стига, че днеска се влоших, ами и на даскало трябва да ходя.
Ся трябва да мъкна хапчера, капки за нос и един спрей за гърлото... според тъпата лекарка като нямам температура мога да ходя на даскало..
патка![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Нещо главата ни боли. Една от трите, не сме сигурни коя, но все пак всички усещаме болката. И нещо ни дразни гърлото. Сигурен знак, че трябва да отрежем на някого палците на краката. Винаги ни кара да се чувстваме по-добре.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ОФ! Трябва да се стегна , тъкмо бях влязла в релси , учех и всичко. И изведнъж кво ? Няма пък .. ще се стегна отново. Няма да правя същите грешки , пак. Няма!
Пфу , днес ще е поредния шитав ден. Айде да идва по-бързо петък.
СУПЕР,Няма даскало днес... ще си прекараме хубаво.
Оххх, трябва да сядам и да уча по Ш*Б*Н*Я Френски![]()
Трябва да уча, а ми се спи.. само 2ч. сън не са ми достатъчни..![]()
Шибано даскало, аз 1ва, той 2ра.. нямаме време да се виждаме..![]()
Поне вечер се виждамекофтито е че за малко, понеже ми се спи.. мамка му
ии, да.. ОБИЧАМ ГО !![]()
Дрън-дрън