- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Изморена съм и гладнааслед малко отивам да видя кво има за обяд иначее съм добре
![]()
изморена,а имам много да уча![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Страхотно, свърших с учнето ... донякъде де.![]()
![]()
Двойно кафе, две шоколадови кексчета, много за учене, много разсейващи фактори, ужасна болка в раменете и врата и едни прекрасни маратончици, които ми махаха и крещяха от витрината да ги купя, а аз ги оставих самотни в магазина, защото "трябвало да ми останат джобни". Аз пак ще си пия кафето, пак ще си ям бисквитките, но с огромна мъка, защото някой може да ми е отмъкнал маратончиците, когато отида вдругиден. А ако ги бях взела днес, щях да съм без бисквитки, без да съм отпила от дневната си доза разсънване, но щях да съм щастлива.
Сега съм нещастна, имам много за учене и мързел в промишлени количества и гадна, гадна болка в раменете... ;\
Ами с разтежение на раменния мускул как да съм?След контрастния душ се поотпуснах малко. Бе, ще видим.
Абе изнерви ме днес бе..нали си ми приятелка..приятелките не се натискат на момчето,което си харесвам..знаеше много добре,че го харесвам+това не го харесвам от 1 седмица примерно,а го харесвам от цяялааааа 1 година и 5 месеца почти..бахтии..никога нямам късмет с приятелките ми..Довечера,ако излезем преди театъра ще си поговоря сериозно с теб приятелко..Казаха ти да се успокоиш малко,да не го зарибяваш пред мен,защото ревнувам..всяко момиче,което се приближи до него я намразвам..ама и той мамка му,нищо не направи..то нали по-добре да ме подразнят,а не да каже нещо в моя полза...сдържах се днес да не те зашлевя,но другия път компромиси няма да ИМА !!!
Така ми минава деня общо взето..в нерви с тая моя приятелка..сега слушам музика,поуспокоих се малко,но след малко като я видя и сигурна ще я навикам насред центъра..не ме интересува..колко хора япредупредиха,че се дразня като го закача а тя нашата:"Еми какво да направя"...ще ти кажа какво да направиш..Не ме търси за нищо
вече..ии днес в часа как ми се подмазваше..не се поддавам на влияние..айде писна ми вече..
След час отивам на театър с класа и се надявам да се усети малко,след като лично ще и направяя забележка за моето момче...
Айде стига ви толкова излияние от моя страна..прекалено дълго стана..отивам на театър,айде чаоо ви..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Приятен театър![]()
Мега ядосана, как може да са такива простачки.. оффффффффф..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
як ден
имахме замесник,ама ставаше
имам 6ца,кефя се
излизах,беше кеф
не го видях - кофти!
ще гледам филмчетоооо![]()
и..ще си доуча..и съм ток и жица![]()
Леле, не, днеска много сладко изядох - вафли, меденки, бисквити, коли ..нямам търпение за вечеря - пиленце със зеленце ебати свинята съм![]()
Тъпа хрема. Тъпа кашлица. Пих сироп дано да се махне, тормози ме вече половин месец.ааамаахаа...
бляя .. добре са ходят ли кво правят.. алеллелеел колко ме дразнят такиваа .. пишат ти в Чата във фейсбуук " моляя лике-ни това .. " 0.о е .. втф ..
и после се чудя що 100 човека са й я харесали .. пф.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
добре съм,не ми се мисли за утре имам две контролни по най-гадните предмети......като си погледнах,кво имам да уча се оплаших![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Той хубаво ми каза "Не ме целувай,защото съм болем и може да те заразя!" ама аз "Ааа не,спокойно ... Аз трудно се разболявам!"
И на края к'во?!Днес гърлото така здраво ме боли ...Амааа няма да му казвам,защото ще ми се кара [-o<
![]()
Само дано да започна да се оправям,защото трябва да съм в отлично здраве за събота!!!
Иначе като цяло ми е добре.Радвам се,защото снощи чух доста хубави неща,които не съм и очаквала да чуя точно от него![]()
Хммм след малко мисля да лягам,защото в последно време започнах да си лягам късно и да ставам късно,а това е възможно най-неприятното нещо,което може да ми се случи![]()
Цял ден мисля за нея, превзела ми е ума
Обядвам- тя в главата ми
Уча- тя в главата ми
С приятели- тя в главата ми
Тяя, тяя, ех, как го прави. Обичам си я !!
Чакам с нетърпение да се видим![]()
Спи ми се. Ама не в моето легло. Спи ми се в неговото. Искам да ме гушне и да се събудя до него.
зле. ще пия още нещо и лягаммм м ; (
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Раменният и гръдният мускул станаха доста по-зле. Даже когато си стягам вързалката на маратонките ме боли много... но няма значение. Важното е, че с моя приятел се разбихме сега...прибрах се преди малко и май е време за легло.
фаталистично...
някои дни просто ги мразя.
ей начи,как можа това да ми се случи,че да се стига до хирурзи и т.н.и да чакам 1 и половина за да ме зашият,баси тъпитe..бълг.работа![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добро утро. Тук стана много интересно и ми е интересно дали ще се сети за мен. Аз обаче се махам, че днес ще пада голям бач.
добро утро :P
не мога да спра да се смея на иновативния текст на следната песничка
[vbox7]http://vbox7.com/play:4019bc7a[/vbox7]
![]()
![]()
![]()
![]()
окей къса рокля сложи и статуса си смени![]()
![]()
![]()
да не говорим за онази реклама на телефон
вие еди си кой с профилна снимка ето тази ...
....искате ли да смените статуса си на омъжена...
ако някой иска да поства да постне сега или никога повече да не поства на стената![]()
![]()
не съм мн сигурна дали беше така ама схванахте идеята![]()
Сега се събудих и умирам от глад:Д трябва да ставам да се оправям за лекции![]()
Тъпо ми е .. трябва да ходя на даскало ...
;\
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Свърши теста, надявам се 2 грешки да не са много... оф, яд, ме е защото и двете ги знаех. Както и да е, събота простоо... най-сетне да идва.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Не съжалявай за хората от твоето минало. Има причина да не са в твоето бъдеще.