- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Уфф сега като се сетя колко имам да уча за утре![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Еми, предлагам топлина (с духалка съм) :PПървоначално написано от mrazqkindergarten
Иначе по темата...ми супер съм, искам пак да играя въздушен хокей, мега забавно е![]()
хЪх...
Ооо не вече и сняг вали..бати студа...искам пак да си е хубаво, топличко, забавно и слънчево лято![]()
Добре, че сега си взех горещия душ, оххх перфектно..чувствам се много добре, поне не ме мързи, а и филията беше много добра xD
Имам просто да науча едни приятни уроченца по история и химия и се залавяме с вечерятаа!пък после ще го ударя на един хубав и безгрижен, лигав сън! xD ахахахах
такова ми е едно скапано от тва училище
пак наредих тъпите оценки и пак ще имам за поправяне
да му се незнае ><
не може ли някой ден, един едничък ден да ми е спокоен?
а?![]()
пък за сметка на това си слушам супер яката музичка в момента
и ми е супер готино и настроението ми е хубаво
и днес съм изяла 4 шоколадови бонбони,което е ПЪЛЕН рекорд за мен!
и съм си доволна,кръвното не ми е падало от доста време ^^
Притеснено не съм учила по немски утре контролно но имах по важни работи.Дано да не правим.
Утре дано си изкарам хубава оценка по Биология и компа да не върти номера дано да му няма нищо моля се.
И днес раничко ще легна.
Дано да не се появи отново в живота ми.
![]()
![]()
Понякога нещата са толкова необясними, толкова необяснимо жестоки, и толкова необратими ...
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Между другото се надявам утре да се стъмни към 5 и 30, 6... или ако не е тъмно, да е сумрак + дъжд... идеална комбинация със самота и музика за трениранеДано скивам братовчедка си и пича да дойде
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
омг лелееееееееее колко ме дразнят![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Амии поспах сии..изкъпах се..
Уфф не можахме да отидем до болницата,понеже тя не беше добре и не искахме да я притесняваме..
Утре ще отидем пък..дано да не
стане пак нещо лошо..*чукам на дърво*..
Болна съм..![]()
![]()
Тойй..мм подразни ме днес..![]()
![]()
![]()
Утре е Хелоуин(така да утре просто ще се празнува)..мъчиха се да ме накарат да се маскирам ама то си е мое решение дали искам или не..Ама никога не съм се маскирала и нямам намерение да се променя тва тази година..
![]()
Уфф дано да е хубав ден..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
ами бивам,до ся гледах филм,мисля друг да си пусна![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами като цяло - хубав ден. Като изключим гадното време настроението ми беше доста повишено и позитивно
Иеес, утре съм на рожден ден. Други ден София ... И ЩЕ СЕ ВИДИМ !!![]()
![]()
А вечерта хелоуин. Да се надяваме, че нищо няма да се прецака
![]()
![]()
чудя се дали да лягам или да гледам филм![]()
Нямам търпение утре да мине, първо защото имаме биология при една ненормална жена, и второ, защото искам да идва неделята, че да се правя на каквото ще съм там за хелоуин. Поне пудра намерихме, а и рогцата не са ми зле.
Осъзнавам как и двамата се ебаваме един с друг.
- той иска едно и ми е ясно какво.
- аз нямам никакви чувства, харесвам го може би.
- не му звъня никога първа... след поредното дълго мълчание получавам по някой смс, гласящ : май ме забрави... отговарям : не ставай глупав, естествено, че не .. той : искам да се видим.. виждаме се. Целувки и прегръдки, които са прелюдия към по-същественото, за него още една направена стъпка към целта хах.. а за мен - просто запълване на времето.
- надявам се да не греша и да няма чувства.
- времето просто минава.
- не ми пука дали изведнъж ще спре да ме търси.
- главата ми е другаде и се чувствам като в онези филми, в които за да забравиш някого тръгваш с друг.. не вярвах, че ще се случи точно на мен
- от цялата тази работа постигам някакъв вътрешен мир и равновесие = добре съм
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
припомних си една позабравена любима песен на Остава и сега съм готов да лягам![]()
В главата ми е тотална каша.
Искам да се наспя много много хубаво.
Искам да прекарам няколко дена вкъщи, без да излизам никъде и без да виждам никого.
И завиждам, да, колко много завиждам, на всичките 14-годишни пикли и как само искам отново да съм такава. За едното ебане не си заслужава, искам да съм малка! Искам си всичко, което имах тогава.
Не, искам отново да съм на 9. Ако можех да изживея времето от тогава до сега отново, щях да направя всичко по абсолютно същия начин, освен пет неща:
нямаше да излъжа,
нямаше да се откажа,
нямаше да се самозабравя и отпусна,
нямаше да позволя да се скараме
и
нямаше да му позволя да е нещо различно от приятел.
[b]Поредната сутрин ... Училище
Радва ме мисълта, че сме петък, идва уийкедна и утре ЩЕ Я ВИДЯ!
Днес съм на рожден ден, но сме си обещали, че няма да пием известно времеА и на Хелоуин също не трябва да пия, незнам как ще се сдържа
![]()
![]()
нормално ли е да оглеждам за следваща кандидатка толкоз скоро след като ме отрязаха брутално?И защо всички, дето слушат по-ъндърграунд музика, са заети? И не говоря за тия, дето твърдят "да е, аз слушам туй и онуй" и после видя да се радва на някоя песен на Гагата или Бобъра.. ае догодина ше оглеждам колежки
![]()
Успах сее...няма да ходя на лекции пак хахахаха бахти кефа братАре стягам багажа и почвам да се зобя :Д
хЪх...
супер съм,към 1 ще ходя ба лекар![]()
Гадноо.. А и трябва да уча, а така ме мързи, че както никога останах сама в нас... Да го еба, в петък е много гадна програмата![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Малеее...2-3 минути без да спирам кихах ;( Дясното ми оЧо не спира да сълзи...направих чай ама не помогна, аспирин ... офффф дано довечера тренировката ми помогне, че ужас...бахти ТАШАКА!!!![]()
![]()
![]()
хЪх...