- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Не искам да ходя на училище... скапана съм ;/
суперррррррр:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Леле.. Започвам да се плаша от себе си.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Перфектно. Първо че е петък, второ че нямах часове и трето че туко що говорих с приятеля ми.![]()
Бургас
![]()
мислех си,че вече е заминал....
но го видях,и съм сигурна,че ме видя!!!!
Изобщо НИЩО не разбирам...![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Айляк. Дано само довечера нещо не се наебе работата със сметки и а у. Иначе пак ще се омажа яко. Дано снощното предложение още вАжи за тая вечер.
кофтиизапочнах връзката само защото бях любопитен и се искам да спра, но не зная как... ще стискам зъби и ще й го кажа като мъж \
/
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
много ми е смешно просто,леле,как ме забавлява тоя
![]()
мерак ми имал маняка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Решена да забравя миналите чувства чрез уроци, учене, китара, нови чувства... Малко носталгия...
Супер хубавия ден беше. И продължава да е.За утре денят ми е запълнен от сутринта до вечерта, което ме... радва, защото не остана много до времето, когато ще трябва да забучвам нос в учебниците по поне 4 часа на ден и няма да ми остава много време за разходки и кафета.
Ауу ,,. добре съм. Ахахахаххахакакк можах един клип да потърся ... и точно за тва даскало да се говори в него
.. GD .. иначе и на менее постоянно ми се яде !
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Добре, макар че днеска не се случи нищо интересно... но май не искам нищо да се случва, само да си остане така... всичко. Просто не искам нищо да се разваля, сега е повече от перфектно.![]()
добе съм
Изцедена психически, а са минали само два дена... Другия петък две входни, след 1-2 седмици второ входно по математика ('щото нали т'ва вчера не ни стигна) ииии дааааааа ....
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
как може толкова да ме привлича забраненето бе,толкова е хубав,направо
![]()
Потресена съм, че съм такъв идиот, и по-лошото, че позволявам на другите да го разберат.
Хеех, за една седмица имам да науча 7 урокаа.Цели 7 урокааа.![]()
![]()
Тцтц, ще ми се види сметката, усещам.Поне научавам малко по малко някой други неща, от които не оставам особено доволна, но е по-добре от нищо.Не знам как точно се чувствам.
![]()
Big or small, lies are lies!