- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
слушам адските парчета иии... релаксирам! Едното ми око е подуто и не знам защо... лошо! Останаха 3 седмици до пълнолетието ми, ше има разбивация!![]()
Нервно ми е.![]()
You are broken, I can fix you...
перфектноо,готова за довечерааа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Лелееее екстра ми е,днеска си прекарахме толкова якоооооо =D> оф,само дето имам много да учаа
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
<3 дали не съм много щастлива... А ще съм дори още повече, ако и това нещо се случи. Ебаси тея карти, всичко ми се оправи в живота.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Нали уж го забравих, бе, мамка му?..Забравила съм го, дръжки..С кой ли не се изпокарах..Днеска съм просто невероятна в скандалите..
![]()
![]()
!!! Тотално се обърках днес... явно с добро не става!!!Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
хЪх...
^Семейни скандали по форумите :Р
Иначе аз кашлям... ама иначе бивам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Забравих да напиша "+1 само че от другия пол" нищо ...Първоначално написано от valdesbg
хЪх...
опитах с добро!!! но ти продължи да се гавриш с мен!! край с топлото и добронамерено отношение към теб!! не заслужаваш нищо! дано да ти се върне тъпкано :X
хЪх...
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
все по-зле ствам,тая настинка ще ме умори![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре съм,пия си кафето,мисля че бавно бавно оздравявамм..По-късно ще сядам да уча малко,че тази седмица пак контролни и изпитвания на мах
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Не успях да спя добре, нормално де...Нищо ненормално не е станало. Бе, искам я, ама се прави на нещо, което не е и скоро ше си го разбереее
![]()
![]()
![]()
OMG OMG OMG!!! I JUST WANNA BE A RAVER :S:S:S![]()
хЪх...
Много тъжно.
От няколко нощи не мога да спя, постоянно се събуждам и ми е страашно некомфортно.
Тази нощ имах супер лудите сънища, за които сега не спирам да мисля.
Най-лошото е, че наистина сънувах това, което искам наяве.
А ми е трудно да го постигна.![]()
Също и, че съновника позна дума по дума един сън с мен, на моя приятелка.Лошото е, че е наистина така, ама наистинаааа.
Трябва и да уча и куп други работи имам да правя, но даже не знам откъде да започна.
Баси, чувствам се в безизходица, страшно трудно ми е всичко.
Искам да свърши и да дойдат хубавите моменти.
Излях си душата на всеослушание, ама карай .. хах.
Big or small, lies are lies!
Премазана, изморена, недоспана, ама ми е супер щастливо и си имам основателна причина за това ^^
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
болен,тъжен,отблъснатединствената светлина за деня е тая,когато ще съм с приятели и ще се забавлявам
![]()
аххх, какъв цирк, какво представление!тия хора явно обичат да ми правят шоу! да живеят заблудените, без тях животът ни би бил далеч по- скучен!
днес поне се наспах. най- сетне!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Изморена.Тоя идиот ме ядоса..какво изобщо се надявах и аз..хах...Дано довечера да се разсея малко поне.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
едно ми е такова никакво,имам леко главоболие и съм отпаднала....
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
много изморенхубаво че климатика е пуснат... да идва 7 часа и да спъвам... бтв "Как се запознах с майка ви" е страхотен сериал!!!
![]()
![]()
хЪх...
Вчера беше супер!!!
Ходихме във Варна малко на разходкаЗа съжаление лапето няма 18 години и не гледахме "Убийствен пъзел 7",а "Изкормвачът",но к'во да се прави
Между другото е доста забавен филма ... На няколко места се посмях от сърце
Само не разбрах,защо не се препоръчва за деца под 16 години
![]()
А след като се прибрахме в града беше още по-яко!!!Той беше прекрасен!!!Искаше ми се вечерта да не свършва!!!![]()