- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
тва официално ми беше най-най-ужасната седмица в живота ми![]()
Първо даскалката по БЕЛ само се заяждаше с мен![]()
Второ почти не съм го виждала![]()
И трето точно,когато го видях и той тръгна към мен се появи неква киффла от неговия клас изгледа ме супер гадно и му препречи пътя и започна да му дрънка някакви глупости!![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Ммм, подобрява ми се настроението..![]()
Едвам влязох през тоя прозорец сутринта..Умирам за сън, ама така е като се дивее по цяла нощ ;дд
амии.. чувствам празнота ..ии ми е ужасно самотно и тъжно без него..![]()
o o o Нескафенце цак цак![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
супер много ми се спинка, ама се радвам, че приятеля ми ме събудииначе малко кофти, трябваше да отида на сбор..но няма начин
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
добре съм,почти си прочетах книгата,остават ми още 30 страници![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
страх ме е да започна каквото и да е действие по проблема,който ме вълнува най-много![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
добре. сега ще хода да ям щото съм гладна![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
супер съм,до сега пържих картофи![]()
Изморена.. голямо обикаляне падна днес..
сега ще видя снимките ^^ дано да има няколко хубави (:
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Супер якият ден беше. Всички бяха супер милички, и супер приятно си изкарахме, и си направихме най-яката разходчица, и си приказвахме, и...
И аз не знам как съм ..Допреди малко-уж всичко беше супер.. И все ще се намери някой да ми се издръвчи..![]()
Умерено тъпо/тъжно
Страхотно! Щастлива, много щастлива!! Най-накрая сме заедно и усещам, че нещата вървят на добре, дано така и да продължи! Обичам го адски силно!!
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
как се чувствам
тука а нне е място да споделям как се чуувствам
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
супер съм,изкъпах се,след малко ще ям после филм и ще видим![]()
Отвратително... утре ще ме изпитват и днеска цял ден трябва да уча ;\
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
всичко свърши, като се очакваше, де
искам ново начало, някъде далеч от всички тея глупости..
надявам се да го получа ;/
*утре - супер скапан ден, не ми се ходи..
много готин ден![]()
![]()
Не вярвях, че може да боли така за нещо дребно като това.. ; "Зад всяко "не ми пука" се крие болка.."-- поредната истина..![]()
Прекарахме един прекрасен, слънчев ден заедно! Обожавам го просто, той е това, от което се нуждаех...![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
екскурзията мина по-добре от очакваното
направо си прекарахме много хубаво, забавно
и мноооого се смяхме ^^
имах нужда от малко време така с приятели
и малко безгрижни вечери![]()
тъпо адски и то!
![]()
![]()
Няма да се променят нещата между нас. Дано успея да се справя с положението... дано... дано
![]()