- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Уууужасно..вообще не ми е добре,скапаните ми брекети само се разлепят а ми остава 1 месец и ся само ме бавят![]()
![]()
искаааам да ги махнааааааааааааа
![]()
>>DjBelev<<
разсъждавам си. голям философ ще изляза.
а днес в кафенето се изгорих с кафето и още ми пари на езика.:д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Т'ва е то - колкото повече мисля, толкова по-ясно ми става - единствените, които истински ми провалят настроението, са родителите ми. И по-точно майка ми.
Не разбирам кога се отчуждихме толкова, че вече съм й такъв трън в очите. Не разбирам и защо е отношението й, нито пък какво цели с него. И тъпото е, че тя самата не желае да говори нормално с мен, за да ми обясни к'во толкова съм й направила и само ми се репчи за дреболии, които даже не зависят от мен.![]()
Те така - бях в чудесно настроение, докато бях самичка, прибра се тя и провали всичко - цялата седмица добро настроение е нищо, в сравнение с това днес.![]()
добре съм,обаче снощи не спах добре...ся ще закуся и ще се оправям за дск![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Наспах се и имам обичайната сутрешна ерекция, значи съм добре.![]()
ще почвам да се приготвям,че да съм хубава пред него![]()
правих пищови до ся.
тъп ден общо взето .
ученее,урок,ученее..и цял ден вкъщи ;/ Толкова .
Не ми е хубав деня бе .![]()
Толкова.. толкова съм несъобразителна![]()
![]()
Ако АЗ прецакам нещата и този път, просто не знам. Как може да съм такъв човек?![]()
И спря да се върти за миг земята..
За утре нямам да уча..направо страхотноо!!![]()
Музика..
Уфф изпитаха ме днес по право..изложих се от толкова притеснение..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Страшен кеф ми е.
Три дена ще си живуркам абсолютно самостоятелно.![]()
You are broken, I can fix you...
Добре се чувстувам като изключим някой работи, но няма начин.. при мен никога не е 100%:С
Не много добре както почти винаги.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Нямам търпение да пусанат филма по-скоро,че се изнервих.Иначе ужасно много ми се приспа,до сега преписвах 11 страници,че ме нямаше миналата седмица и то само по 1 предмет,добре,че вчера преписах по всичко...![]()
![]()
Чакат ни още тъй хубави дни,
хубави нощи за теб и за мене,
щом се откриваме, както преди
всяка година, по същото време...
Събуждам се. Ставам. Взимам си душ. Суша се. Обличам се. Гримирам се. Вчесвам се. Отивам на училище. Връщам се от училище. Спя. Уча. Гледам филм. Преглеждам си хороскопа. Лягам си.
Събуждам се. Ставам. Взимам си душ. Суша се. Обличам се. Гримирам се. Вчесвам се. Отивам на училище. Връщам се от училище. Спя. Уча. Гледам филм. Преглеждам си хороскопа. Лягам си.
Събуждам се... - || - || -
Адски скучното ежедневие, всичко е толкова... спокойно, никакви емоции, никакви впечатления, имам чувството, че живея по график. Сиви са ми дните, но се опитвам да си ги оцветя. Или поне това констатирам напоследък.
този пък..
не знае колко много го обичам..
Добре съм,изморена малко,но е нормално.Малко ме мъчат мислите ми,но се опитвам да ги контролирам.И успявам,само дето понякога несъзнателно започвам да мисля за тая глупост и се ядосвам сама на себе си.Иначе съм добре,даже доста.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Нямам време за нищо напоследък,гадно ми е![]()
гадно,тъпо,неоценено... и малко ми се спи![]()
зле, чувствам се премазана от тежкотоварен камион .. не спах почти цяла нощ, така е вече 9 дни ..![]()
мен ме нямаше 2 седмици,а той дори не ме забеляза,че съм там,супер тъп е..карай поне преписах на контролното![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ядосана съм ... Лелее ;@@@
Постъпи грешно... с правилното момиче.