- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
скучно ми е
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Що се отнася до училището искам да изразя огромното си възмущение и да кажа,че постъпката на директорката не е удобрена от нито един мой съученик и е крайно нечестно да ни сменят учителите всяка година! Тъкмо бяхме свикнали със старите,а сега по половината предмети имаме нови. Не разбирам защо го правят,но е глупаво. Плюс това някои от старите ми учители бяха страхотни и много ще ми липсват (особено в сравнение с новите).
Другите неща също не са много добре. Той ми липсва толкова,толкова,толкова много..не е честнооо! Всичко ми е на главата в момента,задушавам се от всичките тези неща на един път. А най-много ме е яд,че нашите са при мен за уийкенда и веднага започнахме да имаме разногласия,което ме побърква..![]()
Wohoo! Прекарахме си стра-HOT-но!!![]()
общо взето беше перфектния ден. ^.^![]()
Искам време.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Чувствам се глупаво. Зависима.. пак.Страхувам се от всичко, което може да ми липсва и най-вече от идеята за всички, които ще ми липсват и всички изминали усещания, които безвъзвратно потъват в миналото.. Е, да, евентуално, за да отстъпят място на настоящето и бъдещето, но всички знаем какво е чувството за едни тъмни, прашни петънца-празнини в същността ни..
Иначе съм развълнувана и нямам търпение да си ходя вече (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
скапана,цял ден не съм се прибирала..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не мога да повярвам, че са минали над 10 месеца. Невероятно!
Толкова съм влюбена.. Едва днес си дадох сметка всъщност. Никога не съм отдавала голямо значение на чувствата си, но днес.. Осъзнах какво става! Не мога да повярвам.. Наистина съм се била влюбила![]()
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам се добре, имам човек до себе си, но имайки предвид, че имам още 8-9 месеца учене ..![]()
Бъди творец, но твори и простотия
някой хора вчера ме разочароваха,ама все ми е тая вече,иначе сега 6е ям
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
уж съм добре, като изключим, че не се наспах.ии тая вечер няма да спя секунда, ще се откача от танци тая вечер![]()
Нямам никакво желание за нищо, не знам какво да правя, искам онова..обаче ме мързи да отида да си го взема, чак там!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Сцепвам се на хип-хоп и съм супер.![]()
Ох, как искам да върна времето назад. Съжалявам за всичко казано
и направено, извиних се, обаче това не промени нищо, мисля.
Днес отново ще се извиня, отново ще призная грешката си,
дано разбере, че аз се промених, както и мнението ми.
I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Хмм.. Не се чувствам.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
чувствам се сякаш се връщам от 2038402394 часов поход включващ женски бой по пътя![]()
![]()
Супер,малко изморена но добрееееее![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мии как съм...как съм!?!?Не особено добре, 'щото ще сядам да науча поне 2 урока, а навън тези лапета много ми пречат.Не стига, че не са от моя блок, ами и вдигат врява, по ни едно време.
![]()
И установих, че времето ми влияе.Искам да идва по-бързо зиматаааа.Това циганско лято ме мъчи много ..
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Дано да се затопли работата с колегата през тая седмица, че само т'ва ми е в главата. И генетиката, разбира се. Яко мускулна треска на всяка една възможна част от тялото. Ама то снощи си беше и мощното танцуване, 4 часа без да мръдна от дансинга... А, дано по - често ми се случва така!
Еми скучно ми е, не ми са учи, марзи ма да дишам ;d