- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
уча в друг град и събота и неделя като се прибирам у нас ми е супер тъпотия ... майка ме изнервя само с присъствието си,а като и кажа,че ще си идвам на 2-3 седмици един път тя се сърди а и постоянно ми говори за училище и такива глупости,полудявам вече 90% от разговорите ни са за училище... ПИСНА МИ! :@
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
смазана...а трябва да учаа...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ще сядам да уча..как може да се чувствам. А времето е страхотно, желателно е да се разходя след това![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ейййй някои хора съвсем за тъпа ме взеха. Е,нищо нека си мислят, че им вярвам ... Макар, че устата ми е прекалено голяма за да си мълча и не знам кой е по-добрият вариант:
А. Да си замълча и да оставя нещата така, без повече караници. ИЛИ
Б. Да си кажа каквото имам и пак да се стигне до сръдни, цупенки, кофти думи ...Голямата ми уста и чувството ми за справедливост ми казват да си кажа всичко.
Обаче интуицията ми казва да си замълча. Пък и се уморих от караници ..
![]()
Кофти работа.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Снощи беше супер просто,ядахме,пихме и се веселихме,почти навреме ги изгоних някой..до ся чистих,че са такива мизерници тия
Сега ще се изкъпя и ще видим после.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Никъде не ми се ходи,а времето е толкова хубаводори ме мързи да се облека
![]()
Искам и аз да съм щастлива....
Не мога да повярвам,че се разделяме
Как можа да ме зареже заради такава глупост ...
Чувствам се супер гадно ... !
![]()
![]()
олелееее днеска си прекарахме суперее дори и за малко ..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
адски скучо и ми се спи
в петък ще ми скъсат задника..
не се изказвай неподготвен,прасе
ВИДЯХ ГО![]()
![]()
![]()
Още по-влюбена съм,за богаааааа..
Не ми излиза от ума,това човеченцнецнце.
И няма да спра да си мисля за него.НЯМА !![]()
Деня ми мина Супер.
Особено към следобед .
малко тъжничкумного тъп ден...
Много скучен ден беше днеска. Даскало пак започва. Ах, този ад. Поне в училище ще видя момчето, което харесвам...
Мамка му защо съм толкова добра и не мога да отказвам![]()
Перфектен ден за работа по колата.
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Горда съм от себе си - най-сетне си подредих гардероба! Може и едно рафтче да е, ама пък колко време го редих... ;д
въй тоя е много готин,ама утре ще измисля варянт,как да му превлека вниманието и да се заинтересова,чудя се дали да си лягам,след снощи не съм спала хич![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Чувствам се още по-болнаааа. Боли ме и главата и гърлото.
Успокоява ме мисълта, че утре ще го видя и той ще оправи настроението ми. Не изгарям от желание обаче за тази среща, защото може да го прехване от мен.. а на мен само това ми остава.. да заразя човека на когото държа най-много в момента. Какво да правя?!Най-добре е да си лягам..
И спря да се върти за миг земята..
.. биваамм![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Болнаа и не ми се ходи на даскало изобщо, ама трябва да ида за тъпото контролно по биология.. Ъгххххх, винаги се разболявам в нааай-подходящия момент .![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .