- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Супер разочарована... от всички![]()
![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Изтощена беееее... направооо.. Как може утре да имам физика и биология двойни часовее ... в един деееен... Ооффффф веее.![]()
![]()
Тая вещица не пропуска да изпитва... А тая контролна по физика не знам, не знам... Не мога да се мобилизирам. Ще го карам на пищови... няма начин...
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Все така объркана съм. Още не съм решила какво да правя занапред![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мъничкият му жест днес ме направи тооооолкова щастлива.Просто си няма и на идея, че за момента ходя на даскало само с идеята да го видя.
Всичко друго ме смазва, но не обръщам внимание на неприятните неща, и без т'ва не ми пука за тях, да става к'вото ще. Ще си живея живота така, че да ми харесва на мен. А на мен определено ми допадат безгрижието и непукизма. Докога ще го карам така - никаква идея.
![]()
Дано утре да дойде на училище, иначе ще трябва да си измислям други занимания за междучасията.![]()
сама съм .. мисля за едно момиче постояно и немога да заспякъсно е ще опитам да си легна
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ше кажа само едно... DANCE TO THE FUCKIN BEAT!!!!!
хЪх...
Добре съм.. мина още една седмица (:
което означава, че съм една седмица по-близо до зимната ваканция..![]()
уф.. сега.. планове за уикенда.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мм нещо ми е тъпо...След малко мисля изляза
Офф писна ми да ме сравнява с нея бее !!! Всеки човек е различен.![]()
.. aма те кецовете ми ставалимислих, че са ми малки.. ее супер вече станаха три чифта
само сега се чудя откъде да намеря връзки, че тея розовите не ме радват вече
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ъмм... Щастлива съм, влюбена...![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
тъпо тъжна![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
изобщоо не знам какво става
само искам всичко да се оправи !! и леле,ако ми купят телефона за Нова Годинаа
оо супеер
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
неска ми се правеше на лошо момче,иначе преписах и на двете контролни,за което много се кефя,наредих едно хубо оня идиот,погледнах Киро с оня моя поглед![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
поредната серия от бозавият сериал наречен Мой живот![]()
Баси само как ме разиграва!
Знам,че е хлътнал по нея, защо въобще ми даде празни надежди. Сега ми е влязъл под кожата и не мога да си го избия от главата.
А той...защо отрича,че я харесва.толкова е очевАдно,от 10 км си личи че е хлътналНачинът по който говори за нея,начинът по който я гледа,винаги когато е около него се усмихва,постоянно споменава името й...
А ужастното е,че всички си мислят че с него сме гаджета о.О Господи те слепи ли сааа?
Бах ти много мразя като ме спрягат за нещо което не съм.А тъпото е,че бих искала да съм негово гадже,но просто...Предпочитам така,отколкото да сме заедно и да знам,че гаджето ми си пада по друга.
И мамка му защо продължава да ме зарибява като вече поне десетина пъти му казах да се разкара!!??? трудно ми е да изрека думите "беги ми се от главата" при положение,че искам да го прегърна.И той усложнява нещата още повече :/ Баси женкаря. Не може ли да се спре само на едно момиче и само нея да зарибява.Ами да се прави и дон жуан и пред друг 2-3-4![]()
Изобщо не съм в настроение, раздразнителна съм и постоянно мрънкам.
You are broken, I can fix you...
Чувствам се злееееемного съм ядосана НА СЕБЕ СИ...Глупава съм и се скарах с гаджето ми заради моето тъпо-лигаво държание
Изнервена в същото време тъжна и очакваща ТОЙ да звънне,за което се съмнявам многооо защото дори да ми се обади не заслужавам.Ще си продължавам да си чакам докато не стане време за сън и да свърши този-скапан ден. Тва беше от мен хаха
![]()
Странно, неадекватно и ми се излиза но няма с кой и нямам настроение супер смесени работи ...![]()
Почти доволна.
Почти, защото моят човек днес не се появи.
Почти и защото онази пача много ме изнерви, супер глупавото и ограничено същество е, ама иначе със самочувствие до небето. Ей, много ги мразя няк'ви такива комплексари... особено като са възрастни.![]()
Иначе денят можеше да бъде епичен. Ама не - нали все някой трябва да го развали. Ненавиждам я оназ', дано се разкара - и без т'ва за нищо не става, още по-малко пък за учител. Ще говоря аз с класната и ще видим докъде ще я докараме.
Както и да е, няма някакви си там с високо мнение за себе си и грам човечност да ми развалят петъчното настроение.![]()