- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
щастлив.
Прекрасно. <333
I'm inlove with a criminal...
Великолепно, слънцето грее силно, гълъбите чуруликат от съседния блок и времето е топло .... Разходка Time ...
добре съм,обляках се и след малко ще ходя на кафе и до мола сигурно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
клед Петък и Събота--размазана и като добавя,че съм и болна мммм положението ми е просто...![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от xoxi
Е да, ама не! Не ме свърта на едно мястоСега само чакам да ми се обадят и отлитам.
Добре съм иначе. Като изключим факта, че замръзвам, всичко ми е наред. Утре най-сетне ще се завърна към реалността.. А ако имам късмет и към нещо по-добро.
И спря да се върти за миг земята..
щастлива и влюбена![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Нищо не е наред, дебим. Уж спокоен ден, почивен, пък още от сутринта ми е някакво каръшко. Все в някакви тъпи ситуации изпадам, все нещо имам за вършене, пък ме мързи като за двама...
Прането ми пък не ще да съхне вече трети ден. Тъпа мъгла, тъп дъжд, гадно време.
Плюс това ме боли всичко и едвам мърдам, но за да не е целият пост натоварен само и единствено с отрицателна енергия, ще кажа, че спирам да мрънкам, ще изпия един спазмалгон и като първия пич ще си направя упражненията, които си бях намислила.![]()
много готино си изкарахме,голям смях голямо нещо беше,сега ще хапна и ще гледам филм![]()
"В едно бях сигурна - сигурна в дъното на стомахът си, в центърът на костите ми, знаех го от върха на главата си до края на пръстите ми, знаех го дълбоко в празните си гърди - беше как любовта можеше да даде силата на някой да те пречупи. Бях счупена, невъзможна за поправяне."
супер гаден ден...а утре понеделник ужассс![]()
Изморена.. И типично в мой стил ще се разболея баш, когато не трябва и във вторник ще ни треснат тест и майка ми ш` са разбеснее като види невероятно сексапилния ми бележник.. Абе, общо взето-приказка.![]()
добре, докато не разбрах че момичето което харесвам ходи с друг ... :X
изморено.
не ми се чете.
Малко в застой...ианче добре общо взето.![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
СКУКААААААААААААААААААААА АААААА![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
бивам,не ми се ходи утре на дск..![]()
Уникално зле![]()
не добре![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Хммм, добре съм некво надъхан съм и утре ше снимам клипче,даже пък и ще ви покажа
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
искам да хвана нещo, да го заперкам, да го заблъскам, да го строша, след което да легна да спя най-кротко.