- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
ами прибрах се,като мокра кокошка,ужасно вали...баси утре спират водата на целия Бургас ..ужас направо..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много съм уморена, но пък ми е супер доволнотоПобедих 2 пъти на "Не се сърди човече"
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ми малко кофти...той продължава да е с тая..Защо по дяволите са заедно?! всичко беше толкова хубаво преди но вече всичко е различно...![]()
ми не знам .. и добре и зле![]()
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
добре съм,утре ще ме изпитът дано се справя и да се успокоя най-после![]()
де да имаше някой,който да ми каже как се чуствам![]()
Как се чувствам ли?Понякога се чувствам леко самотна-навсякъде по улиците виждам момиче и момче-двойка,хванати за ръце,прегърнати..каква романтикаБих искала и аз най-сетне да срещна подходящ човек до себе си,който найстина да ме направи щастлива,но поне имам още доста време да го търся-все пак живота е пред мен
![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Лабежно. Единия ТК мина от утре си сядам яко да уча за вторника. Но тази вечер... релакс![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
малко схваната заради настинката иначе суперрр още 1 месец и милото ми се пребира![]()
![]()
![]()
![]()
Болна съмГърлото зверски много ме боли... цяла нощ почти не съм спала от кашляне и болки в гърдите
Ходих до аптеката сутринта и си взех някакви неща... дано се оправя по-скоро...
С Него... нещата са горе-долу. Не сме се събрали напълно, но май натам отива работата, за което поне се радвам![]()
Уфф... имам още 2 изпита да си взема на януарската сесия и трябва да изкарам минимум 5-ци и на двата, а така не ми се учи точно сега... Нещо съм се настроила празнично за 8-ми декември и Коледа и хич не мисля за сесията... Вече нямам търпение за 8-ми... да заминем на Боровец и да се размажем![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Починах си 5 дена от даскалу обаче утре се връщаминаче бива горе долу само дето съм малко самотен в момента
![]()
болна...чудя се дали да хода утремн ме изнервя това положение....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
добре съм..
снощи мина добре. Даже страхотно.
Въпреки, че знам че хората са приствастни пак се радвам като ми казват че съм хубава![]()
Днес.. в училищебеше яко леш. Много хубав ден
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Абе тая не ме изпита,каза,че ще правим контролно целия клас другия път...толквоа добре си бях научила и ся като се оставя да не уча и ще ме изпита.![]()
Иначе нямам търпение за утре,за купона в Петък и за Събота.
Най-сетне го разбрах,защо е правил тия простотии,ама жалко,че вече не го харесвам.
![]()
Гладна![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Тъкмо всичко се беше наредило .. а сега .........![]()
![]()
![]()
Как се чувствате ? Няколко дена бях в отлично настроение тъй като се запознах с нова мацка ... сега пак САД на маКс както обикновенно![]()
Ае отивам да си купя нещо дето ще ме напие![]()
чувствам се ужасно![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Прекрасно, прекрасно.![]()
Дано и утре да е така.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
добре съм,мисля да си лягам,че ми се приспа нещо![]()