- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Още 2 теми! Избумквам ги и край! Няма да погледна учебник,сборник,матура до утре! Обещах!
След малко започвам да учаа.Поне докато съм самичка, ей така на спокойствие да почета.Сънено ми е още ии тъжно.Ама нищо ново.
![]()
Big or small, lies are lies!
Спи ми се. Иначе съм си добре - изкарах си супер с Радинка и компания. Е, най-вече с Радинка.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
на ся се прибрах и след 1 излизам пак![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
най-най-най-самотният ми ден в живота досега...
.. До тука бяхме с анонимността.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Пишеш в най - популярната тема и искаш да си анонимна.![]()
Ааами що годе добре .. Още ме държи от вчера, но вече съм по-добреИскам всичко да свърши и да няма вече проблеми .. Ама кога ще стане? ..
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Жигосана с преса за коса. Дано не ми остане белег.![]()
You are broken, I can fix you...
ужаснопо-объркана съм от всякога
изобщо незнам какво става
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Спи ми се 1 приятелка ме събуди.Но иначе деня мина добре.
![]()
Супер.![]()
Рисува?!?! Той рисува?!Отдавна не е рисувал (струва ми се). Трябва да го помоля отново да ми нарисува нещо. Много хубави рисунки ми е давал,дам.
Пък аз приключих със задачите и съм доволна,че този път си свърших работата на време и съм свободна да правя каквото ми душа иска. Мисля първо да се хвана да си залепя плакатите вече,че от много време го мъдря тоя въпрос. После ще си подредя дрехите,ще си направя измислената рецепта и ще се наслаждавам на собствения си труд. Дамм,хубаво е да си доволен от себе си.![]()
Уффф зле съм, ама кво да се прави .. Това е правилното решение, трябва да слушам поне веднъж разума, а не сърцето си .. Уж като си искал нещо много силно си го получавал ..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ауч...Първоначално написано от bloodfrozen
![]()
малко ми се спи, но иначе съм супер, след малко ще излизам, нямам търпение да ми разкаже как е било оная вечер![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мм бивам .. определено съм била и по - добре ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
един прекрасен ден..добре съм,не ми се мисли,как 6е искaрам практиката утре
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Без никакво настроение!!!Нямам хъс за у-ще тези дни, защото онези гламурници още програма не са съставили.Ще ни влачат я тук, я там ... ааааа
А и времето ще е кофти, поне да идва зиматаа.Уф много я мразя тая тъпа есен.Ей го е... гърми се.Пфууу ...
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
50/50
Скъсах с него! Не беше толкова ужасно... нараних го, но трябваше да го направя!! Кофти ми е малко!![]()
НЕГО го няма! Ще видим какво ще става! Ако нищо не се получи, само учене, учене и учене. Никаква любов, гаджета и глупости!
Гледаха ми на кафе и ми казаха много хубави неща! Надеждата умира последна!![]()
Искам да е Петък и да си тръгвам вече.После да е Събота и да го видя. Дъх няма да си вземе! Ще го задушавам от целувки..няма да го пусна.. Не мога да повярвам как успя да ми завърти главата толкова това лято. Луда съм по него.
![]()
Наливам се с бира....тъпо ми е ;]
На мен това ми е цел тая година, и без това не ми върви в личен план от известно време.Първоначално написано от MegamiX
Таа, добре съм. Ядох сладолед, преди малко си написах ДОМАШНОТО по МАТЕМАТИКА
ии сега си пиша с една съученичка.
ами чувствам се гадно.... самотна.... абе кофти ми е и ми се спи...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....