- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Все още с приповдигнато настроение.![]()
And I'm waiting - waiting for the healer.
биваммм като за 6 сутринта
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
как може в 7 да ме събудят бе,направо ужас,ся трябва да се мотам до 10 и после да се оправям за дск![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тръгвам за дск.......![]()
МногооооПървоначално написано от baby7878
![]()
и аз не знам как се чувствам, едно такова гадно ми е и в същото време ми е тъпо. с една дума шантаво![]()
![]()
I have all the time in the world to make you mine![]()
Еми, уморено ми е. В момента правя една кратка почивка от около 20 минути, като вече успях да си подредя гардероба, и сега мисля да хапна. И после пак се завръщам към скучния си следобед, в който трябва да чета, чета и чета, отново и отново по химия и психология. Дали не ми е гот?![]()
изморена и се чудя дали дали да не си поспя,н пък кога ще правя тия глупостии![]()
Толкова добре, че чак ме хваща страх!![]()
но пък за сметка на това.. недоспала![]()
And I'm waiting - waiting for the healer.
на сега се прибрах,добре че тая ни пусна по-рано![]()
Засега съм добре..братовчед ми беше на гости..изкарахме си супер както никога..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ходих да си купя тетрадки и после около час преписвах уроци..
Тойй...ме дразни..скъсах с него преди няколко дни,а чак сега се сети че му трябвам...айде да влиза в болницата за да спре да ме дразни..![]()
![]()
![]()
Не знам какво искам.
От една страна обичам да съм с него..днес още щом го видях го целунах.
грешка!
Искам и други..искам този,искам онзи..искам всичко.
Шматка.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
![]()
Нямам търпение за утре.
Математика...входно по математикамразя го тоя предмет
![]()
аз да взема да понауча някоя задача и стига съм висяла пред компа![]()
Утре пак ще се става рано.
Малко изоставена. В смисъл..знам,че той си има свободата,може да си стои навън до колкото си поиска..ама тооолкова ми липсва,че направо си откачам тук сама!Искам да го видя вече. Много ми е мъчно за него. И не само за него. Изобщо за любимото ми малко,красиво градче..за приятелите ми там (въпреки,че са малко). Дори за нашите,които си тръгнаха вчера ми е мъчно! Хич не ми е лесно,но..това съм си надробила,това ще си сърбам.
Ъм,такова..
Скъпа госпожо по математика,
FUCK OFF!![]()
Много съм несериозна, неорганизирана, неподредена, някакъв ужас е. Уж исках да почне учебната година, че да вляза в час, ама то... по-зле става.И ям като ненормална днес, ама то пък само днес да беше... Тук е моментът да благодаря на мама и татко за прекрасния ген.
Досадно ми е едно такова. Искам да съм на разходка и/или на кафе с моите и времето да минава бааааааавно и протяжно... Поне утре е последния ден и после почивка.
спи ми сеееее
пф как ме ядоса днесно после беше якоо
![]()
Цяла нощ не спах от тая тъпа нова обица.Абе,не е тъпа,яка си е,ама как не можех да си легна в мойта си поза и ми беше кофти.
Ама пък си я харесвам!
Айде днеска да минава и утре отдих. Леле,хич не мога да се организирам,голям ужас е. Пък са докато влезем в ритъм..блах. После вече ще е друго.
Днеска много тъпи часове имам. Тая Силвия не мога да я гледам,толкова е злобна,обаче,когато видя него ми се оправя настроението.
![]()
![]()