.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Обратна ли съм

Здрасти!!! Аз съм на 16 и имам проблем. Имала съм няколко връски до сега но за първи път правя такова нещо. Бях на един купон и се напихме и незнам как се получи но правих секс с една саученичка на която и се носи славата че е лизбийка... Сега много се тревожа дали и аз съм такава и ако съм станала, как мога да се излекувам???
    Моля ви отговорете ми възможно най-бързо!!!

Re: Обратна ли съм

Цитирай Първоначално написано от papura
    Здрасти!!! Аз съм на 16 и имам проблем. Имала съм няколко връски до сега но за първи път правя такова нещо. Бях на един купон и се напихме и незнам как се получи но правих секс с една саученичка на която и се носи славата че е лизбийка... Сега много се тревожа дали и аз съм такава и ако съм станала, как мога да се излекувам???
    Не си лезбийка,като има алкохол след 3-4 чаша всичко наоколо ти се струва хубаво.Кво ти пука ,да става купона .Всеки някога е правил по някоя глупост
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щом нямаш влечение САМО към жени, значи не си лесбийка.

Супер фен
    Град
    София
    Кажи сега - като се разхождаш по улицата и видиш някое готино момиче и какво...? Имаш ли сексуално или някакво влечение към нея!? Ако имаш, значи си лезбийка, ако нямаш - значи всичко е наред!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен
    Град
    София

Не знам дали си лИЗбийка, ама правописът много ти куца. Айде като се излекуваш от лИЗбийкските си наклонности, понаучи малко българския.

Град
    Nederland

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666
    Незнам дали си лИЗбийка, ама правописа много ти куца. Айде като се излекуваш от лИЗбийкските си наклонности, понаучи малко българския.
    Незнам - Не знам!
    правописа - правописът!

Айде научи го и ти и тогава давай критики ...
    Music is your life just keep on dancing!

Повече от фен Аватара на Ice_b0x

Цитирай Първоначално написано от JackHerer
    Незнам дали си лИЗбийка, ама правописа много ти куца. Айде като се излекуваш от лИЗбийкските си наклонности, понаучи малко българския.
    Незнам - Не знам!
    правописа - правописът!

Ако сме тръгнагли да се критикуваме:
    Айде няма , има хАйде
    българскияТ

Град
    Nederland

Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Цитирай Първоначално написано от JackHerer
    Незнам - Не знам!
    правописа - правописът!

Ако сме тръгнагли да се критикуваме:
    Айде няма , има хАйде
    българскияТ

Само където "българският" в случая се пише без пълен член.Изречението е : "Понаучи малко него"
    Music is your life just keep on dancing!

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Чакай да си взема кристалната топка...

абракадабраааааааа...

Честито!! Ти спечели от голямото тото! Лесбийка си !!

Е, ОМГ, малко ми е странно "СЕКС между жени... " ъъ.. освен ако тя не е хермафродит .. или може би ти си? Ние не можем да ти кажем дали си лесбийка или не.... ти сама трябва да разбереш... Дори вълшебното кълбо ^ не успя да помогне..
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Цитирай Първоначално написано от xCut0utMyTearsx

Е, ОМГ, малко ми е странно "СЕКС между жени... " ъъ.. освен ако тя не е хермафродит .. или може би ти си? Ние не можем да ти кажем дали си лесбийка или не.... ти сама трябва да разбереш... Дори вълшебното кълбо ^ не успя да помогне..

Ми пoлучи ни се секса при това много хубаво беше. Там ми е проблема че много ми хареса и много се притеснявам ако наистина се окажа лесбийка как ще ме погледнат приятелите и семейството ми...

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-

Ми пoлучи ни се секса при това много хубаво беше. Там ми е проблема че много ми хареса и много се притеснявам ако наистина се окажа лесбийка как ще ме погледнат приятелите и семейството ми...
    Емии.. да правиш секс с момиче е един вид самозадоволяване... това, че друг го прави вместо теб не е толкова страшно Не се плаши ;д .. нооооооооооо щом ти е харесало.. но и си харесваш и момченца.. знам ли.. може да си БИ. Пробвай и с момчета, и с момичета.... и сама си реши. А относно приятелите ти и семейството... Приятелите ако са истински приятели, ще са с теб . А семейството ти... ЕХО?! Родители са ти... отгледали са те, дрън дрън, вярно, че някои по - трудно го възприемат .... но не смятам, че ще изразят нещо повече от възмущение. Всеки човек е индивидуален.
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Фен
    Град
    Sofia
    Ice Box, ядеш си запетайките. Иначе правописа го дакарваш
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Здрасти!!! Аз съм на 16 и имам проблем. Имала съм няколко връзки до сега, но за първи път правя такова нещо. Бях на един купон и се напихме и не знам как се получи, но правих секс с една съученичка, на която и се носи славата че е лесбийка... Сега много се тревожа дали и аз съм такава и ако съм станала, как мога да се излекувам???
    Моля ви, отговорете ми възможно най-бързо!!!
    В пубертета нищо не е ясно. По-нататък ще разбереш.

Град
    Пловдив
    Не задавай тъпи въпроси, харесваш момчета, нали? Не си лесбо. Ако се влюбваш и в момичета и често ти се иска да правиш секс с женско, фантазираш и т.н, тогава си Би
    Голямата работа....то остана ли момиче, което не се е държало по-така с друго момиче (под по-така не визирам само секса)
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Не задавай тъпи въпроси, харесваш момчета, нали? Не си лесбо. Ако се влюбваш и в момичета и често ти се иска да правиш секс с женско, фантазираш и т.н, тогава си Би
    Голямата работа....то остана ли момиче, което не се е държало по-така с друго момиче
    Аз

Фен
    Град
    Дряново
    За да се наре4ещ лесбийка трябва да имаш вле4ения и фантазии само към женския пол. Ако е така , зна4и наистина ли лесбиика. Но според мен не си , ако беше такава щеше да си го знаеш и нямаше да си задаваш въпроса. Просто си направила грешка и те е страх да не обърнеш резбата.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Фен
    Град
    Дряново
    Тука обаче виждам една много голяма женска подкрепа и разбиране ! Ако аз бях написал , 4е съм правил секс с мъж , щяха пове4ето мом4ета от форума да ми се подиграят и да ме убидят. Евала ви правя на вас моми4етата
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Град
    Пловдив
    А, то и да се обиждаме из нета, файда никаква Всеки спи, с когото, както, където и колкото си иска
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Народна рецепта, новооткрита, с добри резултати:
    Яж прясно откъснат чесън на скилидки вечерно време преди сън от 15 до 20 дни без да пропускаш.
    Действа антисептично и убива всякакви микроорганизми предразполагащи болестта Лесбийка (Лезбикус-бацилус-простикус) и всякакви подобни величини.
    Ако това не помага - искай направление от личната лекарка за Лесбиноколог.

Темата е разрешена и безумна.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си