Първоначално написано от
OneGuy

Първоначално написано от
ThinkerBell

Първоначално написано от
OneGuy
Скромността краси човека!
А ти мила тхинкербелл пиши на кирилица!
А ти на колко години си с това криво мислене?
6tom tolkova se interesyva6 na 17 .... i za6to misleneto mi da e krivo .. az prosto izrazqvam mnenie ... ne vijdam kakav e problema
Първо проблема е че дори не може да пишеш на български език което значи че не само че си нахакана ами и доста ограничена... това че ти си ходила само със скромни ограничени типчета не означава че всички скромни нормални хора са такива ... ама не му завиждам на пича ... то с какъвто се събереш такъв ставаш

Ne znam kak preceni 4e sam nahakana i ograni4ena sled kato ne pi6a na kirilica ( ne pi6a na kirilica 6tot v momenta ne sam v Bulgaria i na tyka6niq mi laptop nqmam kirilica ), ne zma za6to tolkova se vazmy6tava6 ot tozi fakt ... ama mn mi sa interesni horata kato tebe zna4i ti ne me poznava6 i vednaga paradira6 4e sam hodila s edkakvi si... naistina aman ot takiva hora kato tebe kazvat nai-razli4ni ne6ta prosot 6toto nqmat s kvo da s drygo da se zanimavt ... i taka tragvat nevernite slyhove za horata... 6te se za6titq kat kaja 4e v momenta za prav pat si imam priqtel i toi e syper svestno mom4e ..