.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Скромността краси човека!

А ти мила тхинкербелл пиши на кирилица!

А ти на колко години си с това криво мислене?
    6tom tolkova se interesyva6 na 17 .... i za6to misleneto mi da e krivo .. az prosto izrazqvam mnenie ... ne vijdam kakav e problema

Първо проблема е че дори не може да пишеш на български език което значи че не само че си нахакана ами и доста ограничена... това че ти си ходила само със скромни ограничени типчета не означава че всички скромни нормални хора са такива ... ама не му завиждам на пича ... то с какъвто се събереш такъв ставаш

Ne znam kak preceni 4e sam nahakana i ograni4ena sled kato ne pi6a na kirilica ( ne pi6a na kirilica 6tot v momenta ne sam v Bulgaria i na tyka6niq mi laptop nqmam kirilica ), ne zma za6to tolkova se vazmy6tava6 ot tozi fakt ... ama mn mi sa interesni horata kato tebe zna4i ti ne me poznava6 i vednaga paradira6 4e sam hodila s edkakvi si... naistina aman ot takiva hora kato tebe kazvat nai-razli4ni ne6ta prosot 6toto nqmat s kvo da s drygo da se zanimavt ... i taka tragvat nevernite slyhove za horata... 6te se za6titq kat kaja 4e v momenta za prav pat si imam priqtel i toi e syper svestno mom4e ..
    Защото..... ами щотооооооооо ....... като мълчиш си по умна ... тук има правила не си си у вас ... пише се на БЪЛГАРСКИ език ... независимо дали си на северния полюс или в Индия, мнението което даде горе ... за скромните и нахаканите беше крайно ограничено .. то ми стига да си направя извода ... свиквай мацка тук няма да изкласиш с ум

И сега излезе , че всички харесват скромни , тъй ли ?

Аз като бях 7 клас бях тихичък и скромничък и никой не го ебаваше за мене ,а аз давах всичко да съм със стария си клас след 7 клас , така да се каже.

Затова сега и мен не ме ебава за никого от класа ми.

Предпочитам по-скромните момчета.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Смятам,че аз съм боикновена и също търся такъв,които да не е наперко,но и да не го е срам да си поиска нещо например :пари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си