- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скромни или Нахакани?
Някои само се правят, споко, не си само ти .Първоначално написано от fakeSmileX
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Чакайте малко сега ... аз отново мисля че има хора с криво разбиране за "нахакани" обяснете какво точно имате предвид пред нахакани ... например аз не стоя постоянно на компютъра излизам си по кафенца .. по кръчмички ... из центъра с приятели и всичко останало ... но въпреки това съм скромен човек![]()
![]()
А да си нахакан как си го обяснявате, всяка 2ра срещната на улицата да заговаряте с кофти лафове ... е да така се раждат кифлите :Д да си контактна личност и да си нахакан са 2 абсолютно различни неща![]()
Ако под нахакан разбираш досаден - твърдо не. Иначе аз съм нормалитет, понякога се хваля с някои неща, но не обичам много да говоря за себе си. Иначе зайците определено имат огромно желание да се докажат рано-рано, на мъжките индивиди не им се отваря парашутът рано, ама мадамите стават лесна плячка на големцитеИначе един зуек се движи в нашата компания (за сеира, много лафове изтърва малкият паляк) и като разправя какви хубави мадами има, каква ще си хване, а аз колко настоятелно му казвам, че след година-две няма го ебават тея от класа му въобще и ще гони малките
О, аз какво се унесох, време е за hunt
![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
те не са това което виждате,просто не сте ги опознали
не се изказвай неподготвен,прасе
Със самочувствие, но с покритие... Спокоен и сигурен по точно. Сигурен в себе си, в приятелите си и в момичето, което иска.![]()
Скромните момичета... нахаканите въобще не ми правят впечатление, а когато ми направят такова, обикновено ме дразнят (;
E: Мнението ми за момчетата, е почти същото, само дето обичам да им сипвам в хранилката, вместо да не им обръщам внимание (:
Spored men ''nahakan'' e dyma - kompliment . Az razbiram pod ''nahakana'' - momi4e koeto znae kakvo iska i kak da go ima , koqto ima samy4yvstvie i veroqtno ima za kakvo, opravna , otvorena kam horata...
a vaprosnite 13-14 godi6ni momi4eta koito se darjat po tozi lek na4in sa po-skoro nadyti i glypavi , barza6ti da vleznat v sveta na golemite , za tova neka ne gi laskaem s dymata ''nahakani''....
a kolkoto do skromnite ... kakto se kazva skromnostta e za hora , koito nqmat drygi ka4estva ...![]()
ChuDq se na Kade ....?
Скромността краси човека!
А ти мила тхинкербелл пиши на кирилица!
А ти на колко години си с това криво мислене?
Много вярно ^^ И аз мисля, че да си скромен е някак сладко, но същевременно не лигаво, невинно, но не и детинско. Особено, когато става въпрос за момчета, много ми са милички скромните, може би и защото аз самата съм такава, но си е кефско деРазбира се, стига да не е прекалено
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Скромността била за хора,които нямали други качества,ви в кой свят живееш?
Не съм надут гамен, по-скоро съм скромен!![]()
Вчера обсъждахме с един другар,че точно биячите и футболягите са най-големите хомосексуалисти в даскало.Просто не е възможно да ходиш като снасяща кокошка , да разсъждаваш по този начин (демек никак) и да си личност. Единствените ,които ги приемат насериозно са си те самите и заЯкините.
Жалка работа...
Аз лично харесвам по-скромните момичета..Мразя по-нахаканите, смисъл тип кифли.
6tom tolkova se interesyva6 na 17 .... i za6to misleneto mi da e krivo .. az prosto izrazqvam mnenie ... ne vijdam kakav e problemaПървоначално написано от OneGuy
ChuDq se na Kade ....?
Нещо средно между двете. Да може да общува нормално с хората, (не да е хиперсрамежлив) но да не е някакъв свръх общителен.![]()
Първоначално написано от ThinkerBell
Първо проблема е че дори не може да пишеш на български език което значи че не само че си нахакана ами и доста ограничена... това че ти си ходила само със скромни ограничени типчета не означава че всички скромни нормални хора са такива ... ама не му завиждам на пича ... то с какъвто се събереш такъв ставаш![]()
![]()
![]()
Хе-хеИнтересна темичка.
С въпросът ми към автора се извинявам предварително за офтопик-а, след това ще пиша по темата.
Брачед, т'ва, че пишеш от лаптоп оправдава ли те, че си неграмотен? Ако да, поясни ми, че нещо не зацепих замисъла, може да съм ТЪП.
А сега по темата: В модерния свят, в който живеем е нормално малките момиченца да харесват БАТКОВЦИ и обратното: малките момченца да имат желания към техните КАКИ. Но затова не сме виновни нито ти, нито аз, нито който и да е. Просто се случва, такова ни е настоящето и.. ако искаш да промениш нещо, брато, откажи се.. няма ник'ъв смисък. =)
Малките момиченца като видят някой батко си казват веднага: Еха.. я го виж колко е готин.. голям.. ще ме вози до училище с колата, ще ми купува прашки и т.н., да не изпадам в подробности, а момченцата си падат по какички, защото имат най-вече сексуални мечти с тях, обаче рядко ги огрява. Няма да се притесняваш, може и някой ден да видиш 16 годишно момиче пред блока да скача на въженце с приятелки, но.. т'ва може би ще стане единствено в сънищата ти.
Дерзай, момко.
facebook.com/mrrrrrrr
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
towa 4e hodi6 s po - golqm ne zna4i 4e si maloletna kurwi4ka...ima momi4eta koito si obi4at gadjeto kolkoto i da e golqmo to ... i e wqrno 4e tezi mom4eta na po 12-13-14-wklu4itelno i 15 sa pikliowci za koito e vajno samo da te obarwat i da te mlqskat ima i drugi po sy6testweni ne6ta ... poslednoto mi gadje be6e na 23 i ne mislq 4e kato sym na 15 sym maloletna kurwi4ka ...
Слънце, че си малолетна - малолетна си, но ДА, това не те прави :курвичка:Първоначално написано от mucity000
![]()
facebook.com/mrrrrrrr
+1 Определено е така, радвам се че има хора, които мислят като менеПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
Сега си представете свят в който всички който пишеха по форума не лъжеха"кифлите" щаха да са на заден план
![]()
![]()
![]()
Статистика:
Форум:
90% от форумците в раздел любов търсят сериозни отношение и им пука супер много за характера на чоека (1)
10% opposite (2)
RL:
90% (2)
10% (1)
Незнам като се пуска такава тема дали наистина имате очакването че хората ще пишат колко много харесват нахаканите (the reality) или просто масово ще се съгласят колко по-добре са скромните...
Ако желаете направете малък опит:
Направете анкета "Нормални момичета или кифли || Нормални момчета или богати идиоти/допинг юзъри" и ще видите резултатите. Цялата развратеност която си мислим че има - си отива на кино и в форума се оказва ПЪЛНО с моралисти и хора който обожават нормалните взаимоотношения. След въпросната анкета излезте на разходка и вижте реалността. Напишете резултатите![]()
Първоначално написано от OneGuy
Ne znam kak preceni 4e sam nahakana i ograni4ena sled kato ne pi6a na kirilica ( ne pi6a na kirilica 6tot v momenta ne sam v Bulgaria i na tyka6niq mi laptop nqmam kirilica ), ne zma za6to tolkova se vazmy6tava6 ot tozi fakt ... ama mn mi sa interesni horata kato tebe zna4i ti ne me poznava6 i vednaga paradira6 4e sam hodila s edkakvi si... naistina aman ot takiva hora kato tebe kazvat nai-razli4ni ne6ta prosot 6toto nqmat s kvo da s drygo da se zanimavt ... i taka tragvat nevernite slyhove za horata... 6te se za6titq kat kaja 4e v momenta za prav pat si imam priqtel i toi e syper svestno mom4e ..
ChuDq se na Kade ....?
Избиват комплекси
нахаканите - всички искат да спят с тях
Има едно средно положение между нахакани и скромни, там е най-добре да си![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Не че нещо се заяждам обаче защо като отида някъде , с познати примерно .виждам само и единствено някви кучки,потенциални курви с някви гаджета ( независимо от възрастта) , а момичета които са нормални нямат.Тук всеки може да напише , че харесва скромни момичета/момчета , но реалността е друга ( в много от случаите )
greyli за съжеление си прав и то в голяма степен![]()
Спорта пречи на цигарите :P