Цитирай Първоначално написано от Daveyjones
Първо мерси за отговорите,мармаладке не знам дали усещаш ама ти убиждаш абсолютно всеки човек в тоя форум непрекъснато когато някой направи тема ти почваш да се отваряш,дразниш не разбираш ли? Или спира да пишеш или започни да пишеш по темите,и аз мога да се заяждам непрекъснато и да си трупам мнения ама не го правя,секи може, но май само ти го правиш..стига си се заяждала с хората ,защото маи за много голяма раота се мислиш
Аз пък мога да ти кажа,че тя е една от най-големите реалисти в тоя форум. Обиждат се тези,които знаят,че определенията,които им дават,са истина и се срамуват от това. И защо да не се мисли за голяма работа след като има покритие за това (юхууу,тлъст комплимент )?!

Пък по темата..ти нищо ново не каза. Винаги ще има момиченца дето си търсят батковци. Много деца искат да са по-големи и си намират начин да се чувстват такива. Аз лично предпочитам по-нахакани момчета. Хора със самочувствие и силен характер,но това не означава,че имам в предвид,както се казва - "лошо момче/момиче". Всяка жаба да си знае гьола,ама преди т'ва си го избират.