- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скромни или Нахакани?
Здравейте,пак даскало а?е..аз имам друг въпрос..както винаги в даскало видях момичета на по 14 години ,които се обличат като на 23 ,пушат вече .. Днеска с 1 момиче и 1 момче поканихме 1 нова на кафе с нас тя вика " разбрала съм се вече с други " , и гледам някви на 25 години най-малко идват и я забират и излизат заедно,направо нямам думи ..адски нахакани ии ..имам чуството,че с тях никога не може да се излезе освен ако не си някакъв адски нахакан или "бияч " не знам .. вие какво мислите? Какви момчета / момичета харесвате,по скромнички или адски нахакани..А бе сигорно е пълно с такива теми,и сигорно сега точно за това ще ме убиждате,сигорно ще кажете ,че пиша неграмотно ,обаче пиша от лап топ ..Просто искам мнението ви..защото конкретно за момичетата имам чуството ,че за да излезеш с по-хубаво момиче трябва да си аадски нахакан ,да си от биячите в даскалото и някви такива глупости ..не че аз съм някъв смотан тапак ..но просто ми става интерестно..вие какво мислите ?
Много ме дразнят тея курвички... ако убиването не беше грях, щяха да са записани в червената книга...
Мен не ме дразнят, защото всеки има право да бъде какъвто пожелае. Дори боклук. Просто не ги отразявам
За да излизаш с момичетата, които искаш, винаги трябва да си адски сигурен в себе си. Да излъчваш спокойствие и самочувствие. Защото едно момиче и да те хареса си казва: "този е сладък, ама дали съм готова или не....". И те не знаят. Затова трябва да си уверен, така, те се подвеждат по твойте чувства и "откриват", че са готови за тебе. С времето ще разбереш, че няма никако значение какво иска или мисли момичето - за теб е важно какво ти мислиш.
Аз не се и опитвам да се харесам на нахаканите.Гледам да стоя от такива далеч.
А по въпроса какви момчета харесвам-ако трябва да избирам между нахакани и скромни.Скромните са за мен.Другите едва ли ще мога да ги впечатля с нещо,те мен също.
не, ти не си смотан тъпак, ти си комплексиран осмокласник. Такива гледки е имало, има и ще има. Не всяко хубаво момиче е свястно, приеми го. А в повечето случаи, дори и на свестните не им издържат нервите постоянно да търпят момче до себе си с ниско самочувствие, което непрекъснато нервничи, капризничи и се възмущава какви били другите. С едно изречение: гледай си в собствената паничка.Първоначално написано от Daveyjones
Marmaladka strikes again!Първоначално написано от mArMaLaDkA
По темата аз лично съм скромен човек ... по душа ...![]()
При първия по удобен за теб шанс ,съм сигурна че ще си скъсаш шапката от напрежение.Първоначално написано от dimitar_ak
Много големи резачки станахте момчетата бе,колко съм ги слушала ей такива ,дето после се чудят как да се обеснят.
Bitch
Първоначално написано от Greennight
Мармаладке ти не разбра ли ,че твойте коментари в които си изливаш комплексите аз не ги слушам?
Гледай го какво е неблагодарно.Не стига, че му пиша в пенсионерската тема, че съм си загубила 1 ЦЕННА минута от живота, ми на всичкото отгоре то ми се кара.
Аз каква съм и каква не съм си е лично мой проблем. Когато пусна тема, в която се държа като лисицата в небезизвестната приказка за нея и гроздето, тогава можеш да ми говориш колко съм комплексирана.
Приятна вечер ти желая.
Ами к'во да ти кажа..?Тея малолетни к*рвички на по 13-14 години не ми ги хвалиИзлизат с по-големи,за да не "изостават" и да се правят на големи...Просто липса на внимание
Искат да изпъкнат над останалите и да ги забелязват,кати си мислят,че по този начин ще запълнят празнотата в сърцето си...И даже сами не осъзнават колко НЕ им е мястото при големите..Аз никога не бих движила с такива хора по простата причина,че няма какво смислено да си кажа с тях и по природа са ми антипатични
Лично аз обичам всичко да е умерено-хем хората около мен да са майтапчии и да има за к'во да си говоря с тях,но и да мога да говоря на сериозни теми с тях,а и нека си имат самочувствието,стига да е умерено и с покритие
И само искам да добавя,че това,че едно момиче се облича стилно и добре и се поддържа с грим и прическа НЕ означава,че е празноглава дразнеща лигла...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Лично аз обожавам тея както ги наричате к*****ки (нахаканите) , ама те не ми пускат, така че започвам да се насочвам към скромните защото аз примерно съм скромен
, много скромен , прекалено скромен и това е лошо
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
те красивите момчета са нахакани,зашото знаят,че могат да имат всяка,ама аз не харесвам да ми се правят на много отворени
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Когато бях на твоята възраст аз също се докачах от подобни ситуации и хора (индивиди). Но колкото повече израствах, толкова и безразличието ми към тях растеше и сега както каза някой преди мене, просто не ги отразявам...
Възприемам ги просто като стока. Нали се сещаш. Произвеждат го в завода. После отива в склада на едро, от там в по малък склад, от там в магазина, оттам в кошницата (при потребителя) и накрая... на боклука.
Жалко е нали?!
е то и аз пиша от лаптоп, ама се старая да е грамотно майна![]()
аз по принцип ги харесвам с големи цици и малки дупета, нема значение дали е нахакана или не.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първо мерси за отговорите,мармаладке не знам дали усещаш ама ти убиждаш абсолютно всеки човек в тоя форум непрекъснато когато някой направи тема ти почваш да се отваряш,дразниш не разбираш ли? Или спира да пишеш или започни да пишеш по темите,и аз мога да се заяждам непрекъснато и да си трупам мнения ама не го правя,секи може, но май само ти го правиш..стига си се заяждала с хората ,защото маи за много голяма раота се мислиш
Страхотен коментар и съм напълно съгласна с теб. И аз не им обръщам внимание на тези "госпожици". Та те имат повече лак на косата си отколкото мозъчни гънки. Момчетата,според мен,харесват естествени и забавни момичета. Колкото и да не си признават си падат по интересните и сладки девойки. А тези "нахаканите" им трябват само и единствено за едно-всички знаем за какво.. Такива момичета не стигат далечПървоначално написано от bilqnavod
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Нахаканите са окей, ама да не прекаляват, че някой път ще си изпусна съвсем нервите каквато съм спокойна и уравновесена
Аз пък мога да ти кажа,че тя е една от най-големите реалисти в тоя форум. Обиждат се тези,които знаят,че определенията,които им дават,са истина и се срамуват от това. И защо да не се мисли за голяма работа след като има покритие за това (юхууу,тлъст комплиментПървоначално написано от Daveyjones
)?!
Пък по темата..ти нищо ново не каза. Винаги ще има момиченца дето си търсят батковци. Много деца искат да са по-големи и си намират начин да се чувстват такива. Аз лично предпочитам по-нахакани момчета. Хора със самочувствие и силен характер,но това не означава,че имам в предвид,както се казва - "лошо момче/момиче". Всяка жаба да си знае гьола,ама преди т'ва си го избират.
Днес като мина едно от зайченцата един от моя клас изтърси това:
"Тая ако я ритнеш в гъза сумоа (една камара) уеве и ташаци ще изпопадат"![]()
Иначе предпочитам скромните, но не прекалено, че да трябва да и дърпаш думите с ченгел![]()
Мармаладка рулз.
На част от остналите ви е много сад.
На български - недейте да разглеждате само крайностите.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
От тоя форум само аз ли си падам по нахакани момчета![]()
You say I'm fixed, but I still feel broken..