Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Ами к'во да ти кажа..?Тея малолетни к*рвички на по 13-14 години не ми ги хвали Излизат с по-големи,за да не "изостават" и да се правят на големи...Просто липса на внимание Искат да изпъкнат над останалите и да ги забелязват,кати си мислят,че по този начин ще запълнят празнотата в сърцето си...И даже сами не осъзнават колко НЕ им е мястото при големите..Аз никога не бих движила с такива хора по простата причина,че няма какво смислено да си кажа с тях и по природа са ми антипатични Лично аз обичам всичко да е умерено-хем хората около мен да са майтапчии и да има за к'во да си говоря с тях,но и да мога да говоря на сериозни теми с тях,а и нека си имат самочувствието,стига да е умерено и с покритие И само искам да добавя,че това,че едно момиче се облича стилно и добре и се поддържа с грим и прическа НЕ означава,че е празноглава дразнеща лигла...

towa 4e hodi6 s po - golqm ne zna4i 4e si maloletna kurwi4ka...ima momi4eta koito si obi4at gadjeto kolkoto i da e golqmo to ... i e wqrno 4e tezi mom4eta na po 12-13-14-wklu4itelno i 15 sa pikliowci za koito e vajno samo da te obarwat i da te mlqskat ima i drugi po sy6testweni ne6ta ... poslednoto mi gadje be6e na 23 i ne mislq 4e kato sym na 15 sym maloletna kurwi4ka ...