.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Помогнете

Помогнете

Имам едно питане,пия хормонални лекарства,които контролират цикъла и когато свършат таблетките трябва да ти дойде.Въпросът ми е какъв е срокът от тези дни и ако не дойде как да го накараме?Много съм притеснена тва е 4 ден в който чакам.Отг.ми скоро,моля ви...
    ne iskam da bada ne6to za vseki iskam da bada ne6ty za nqkoi

Re: Помогнете

Цитирай Първоначално написано от miloto_momi4e
    Имам едно питане,пия хормонални лекарства,които контролират цикъла и когато свършат таблетките трябва да ти дойде.Въпросът ми е какъв е срокът от тези дни и ако не дойде как да го накараме?Много съм притеснена тва е 4 ден в който чакам.Отг.ми скоро,моля ви...
    Абе всеки ден като влеза в тоя форум и се чуда и не вярвам на очите си какви теми се пускат. Тия хормонални лекарства, които ги пиеш трябва да ти ги е предписал генеколог и трябва естествено с такъв да си се консултирала, за да ти ги предпише. Нито знаеме, защо ги пиеш дали имаш болки, цикълата и непостоянен или нещо друго. Нито знаем какво пиеш. Обади му се и го питай, сподели с майка ти и баща ти или вземи прочети упътването в кутийката.
    [url=линка]

Голям фен
    Град
    София
    Само чичо доктор може да ти отговори.

Повече от фен
    Прочети листовката или се консултирай с гинеколог. Иначе аз като пиех подобни хапчета ми идваше на 5 ден след спирането.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си