- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ аз сам на 18 години и още не сам правил секс :(
моля ви да ми помогнете ! стоя само вътре защото ме е срам да се покажа. станал сам 89кг а бях 60 и сам в голяма депресия само мастурбирам по цял ден и няма какво да правя получавам ерекция само като погледна хубаво момиче. Това сам аз http://img255.imageshack.us/i/b275cc...477036500.jpg/
Правиш гадно на пича, а?![]()
Единственият, който го признавам..поне е честен и си качва снимка![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Само аз ли си мисля, че темата е ебавка?
еми аз щото бях фешън все още съм детствен и ме подиграват ;( ;(
Някой да ти е казвал, че изреченията се започват с главна буква!?!?!? Сигурно едвам връзваш тройката по БЕЛ. Вдигни си самочувствието малко и не се оставяй. Както каза vaseto0o0, запиши се да тренираш нещо, ще се запознаеш с приятели там и ще се разнообразяваш.Първоначално написано от shinkyokushin
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако е така както казваш.....Първоначално написано от vaseto0o0
АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХ
е как да си повдигна самочувствието като ме е срам да се покажа притрих си линията на живота от мастурбиране ;(
Еeee, бро, гледай реално на нещата, темата е фейкПървоначално написано от vaseto0o0
![]()
един път имах шанс да правя секс с момиче но още докато ми разкопчаваше дънките аз свърших.... ми беше доста красиво и залепих боксерите ;(
Всички го повтарят тва в youtube, ама тука не бих бил много сигурен. Повечето май са си реални случаиПървоначално написано от tarlyo
![]()
![]()
. Горките!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еее виж го тоя си прави ташак с нас ве:Първоначално написано от vaseto0o0
"стоя само вътре защото ме е срам да се покажа. станал сам 89кг а бях 60 и сам в голяма депресия само мастурбирам по цял ден и няма какво да правя получавам ерекция само като погледна хубаво момиче."
"е как да си повдигна самочувствието като ме е срам да се покажа притрих си линията на живота от мастурбиране ;("
"един път имах шанс да правя секс с момиче но още докато ми разкопчаваше дънките аз свърших.... ми беше доста красиво и залепих боксерите ;("
Ебавка е. Като му гледам коментарите![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
вие си правите ташак едвам пиша сега треперя а вие вместо да ми помогнете ми казвате че си правя ташак ;(
Първоначално написано от shinkyokushin
![]()
Що трепериш???Първоначално написано от shinkyokushin
vaseto0o0, не съм очаквала от теб да бъдеш милостивЕваларка!
Авторе, стегни се малко - и буквално, и преносно. Фитнес, нови дрехи, самочувствие на мах и си готов. И моля те - нова прическа и никви обичкии и лилави дрехи, поне засега.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
пич започни да излизаш,не виждам ,кое му е толкова срамното ,че си девственПървоначално написано от shinkyokushin
,започни да спортуваш и спри да се комплексираш ,за това ,че не си бил с момиче НЯМА НИЩО СРАМНО.Спорта ще ти се отрази добре ,а и истинските приятели не са тези ,които ще ти се подиграват ,смени си компанията ,няма смисъл да се депресираш.От къде си ?
sleda ot lubovta
Никъде не пише че трябва да го направиш на определена възраст![]()
Бургас
![]()
При положение, че според мен Бог не съществува, трябва ли да си правя изводите, че и ти не съществуваш?Първоначално написано от vaseto0o0
![]()
Айде поне ти не се възгордявай и си остани земен.......
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ти много яко се бъзикаш с всички,темата ти е ебавка.Първоначално написано от shinkyokushin
Ами ако ти сам не направиш нещо няма кой друг излизай спортувай,вкарай се отново във форма и няма още дълго време да си девствен![]()
Излез вънка, спортувай, не стой по цял ден затворен... а за това че те е срам как искаш ние да ти помогнем като единствения начин е ти сам да си помогнеш![]()
пп; васе от кога си мод бе ;дд
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...