- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници
1.Математика
2.Математика
3.Френски
4.Френски
5.Френски
6.Френски
Да бе, и аз т`ва си мислех .. лошоте ,че не ми се връзва много цвета на тениската с звеа на униформата .. абе проблеми . .Първоначално написано от rammstein123
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Мина петнайсти. Класът бива, от 17 човека момчетата са 4 :З . Много не сме говорили, но ми харесват. Програмата ни е:
1. Математика
2. Английски
3. Английски
4. Английски
5. Английски
6. Физическо
И няма да учим науки цяла година. Егати кефа!
Айде и аз да се разпиша. Мина добре аз нали съм си в същото училище познавам по-голямата част от класа и долу-горе става.Класната ни е добра и няма проблеми.Никъде не мога да се намеря учебник по математика,но имам чак в понеделник така че не е голям проблем.От утре се почва ето и програмата:
1.БЕЛ
2.БЕЛ
3.Японски език
4.Японски език
5.Японски език
6.Японски език
7.Музика
Аз също съм с " син учебник по немски с един кит". Утре имам 4 часа немски, физическо, информатика![]()
О Боже !! Днес имах три часа немски, ама минаха много бързо.. През цялото време целият клас се опитвахме да кажем правилно буквите и издавахме някви странни звуциМного труден тоя език :Д
Иначе ето ми и моята програмка за утре:
1.ИИ
2..БГ (или лит не знам още :Д)
3.Немски
4.Немски
5.Немски
6.Немски
Кеф.. :lol
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Какво по-хубаво в ново училище от това г-жата ти по английски да се появи с шапка, дъвка и тениска на любимия ти сериал?:P
ейй здравуйти другарчитъ![]()
уфф аз пак с моята математика.
днеска ми дадоха домашно.Знам някои неща но не съм сигурна,че са вярни.
И гледам сега едни задачки.
у(5-3у) = нали е все едно у-то е число.Умножавамеи
у(5-3у) = 5у - 3у(на втора) иии знака променяше ли се?
ама въпросът ми е така ли се решеваха задачите?
уфф нищо не съм решавало цяло лято и сега..всичко съм забравела,ужас съм по математика!не искм пак да имам четворки ://
http://prikachi.com/images/999/2512999h.jpg
ейтея дъгички дето съм ги рисувала.нали така се умнажаваха...
Ужс![]()
вие имате ли домашни?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Учиш джапански.Първоначално написано от IvUsHkA
![]()
Тея луди ви правят, обаче..![]()
Аз, па днеска имах 7 часа френски, пълна гавра.![]()
Абе хорица утре е ден на София, който е от София трябва да почива..ние няма да имаме учебни занятия, а ще ходим на екскурзия. Вие от София на уч ли сте?
Някой запознат ли е какво ще се изучава във осми клас по литература, смисъл произведения?
http://prikachi.com/images/248/2513248b.jpgПървоначално написано от December
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а днес наща даскалка по математика така ни ги обясни че няма как да не ги разбереш и нали сме наредени по номера и около мен са само момичетаи те си решават и участват там дигат ръце глупости а момчетата отзаде си праят кефа ебаси
ще ги видя на някое контролно или изпитване
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пфу и аз съм тук.
Долу-горе са добре нещата , но много ми липсва стария клас ,старото училище , учителите .. днес чак ми се дорева.![]()
Имам нужда от някакъв стимул , нещо .. , което да ме кара да ми е кеф. Предложения ?
О , наредиха ни по номера.Винаги съм мразела това.
Ама ще свикна все някак..
Като съм в училище ми е някакво тъпо , безразлично малко , а когато се прибера в нас като се замисля са добре нещата и ми харесва. Не мога да ви опиша какви смесени чувства бушуват в мен.![]()
Хора , къде се изгуби SmilezZz ? Не е писала в темата , нито в тази , нито в предишната!![]()
Има ли някой с учебник по математика на Анубис, който да ми каже условията на няколко задачи? Още не съм си го взела пък за утре имам домашноЗадачите са от стр.7 - зад.2,3,4,5 /а),б)/
![]()
Вече са ви дали домашно!Първоначално написано от Kawaii11
Бахти даскалите!
8-ми клас математиката е лесничка
коренчета туй онуй
омг имаме абсолютно същото домашноПървоначално написано от mlakniwe2
аре кажете наистина решенията, аз ще ви помагам по български
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш ли да ми кажеш условията на задачите?Първоначално написано от chococookie
Конбауа![]()
Не мога да помагам с условията, защото и аз нямам учебник.
След 4-те часа японски днес научих 10 букви и към 10-15 фрази, но фразите само да ги произнасям не с писане, защото още не знаем азбуката.Те са две сега сме на първата трябва да ги изучим и двете.Писахме разни чертички и ченгелчета днес.Важното е че японката ги хареса моите.Много ми харесва дано и да продължи така.Утре още 4 часа японски и ще знам нови неща.Като се прибрах тръгнах да приказвам на японски на майка ми и баща ми и те ме гледат така -->
.Мама даже взе да се мъчи да учи нещо
. Оф олях се айде спирам.
Пп iiordanova в момента SmilezZz няма компютър, мисле че в понеделник ще може да пише вече![]()
вие пъък аз толкова си се кефя на новият клас колкото и да са тъпички и ограничени момченцатасе пак е по-добре от предишния и то доста печени са сички
и момчета и момичета и ставаме задружен клас леко по леко
![]()
sapphire5![]()
Учи се, ние сме с намалени часове, не знам дали е само за нас..Първоначално написано от chococookie
![]()
пхххх утре имам 6 часа АЕ 1 час математика + още 3 часа АЕ ц уроци ;х
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3