.
Отговор в тема
Страница 3 от 19 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 466
    1. АЕ
    2. АЕ
    3. АЕ
    4. АЕ
    5. МУЗИКА
    6. АЕ
    7. АЕ

ебати кефа

1.Математика
    2.Математика
    3.Френски
    4.Френски
    5.Френски
    6.Френски

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    В раницата. :д Ако носят - слагаш, ако не носят - да се мачка на воля.
    Да бе, и аз т`ва си мислех .. лошоте ,че не ми се връзва много цвета на тениската с звеа на униформата .. абе проблеми . .
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мина петнайсти . Класът бива, от 17 човека момчетата са 4 :З . Много не сме говорили, но ми харесват. Програмата ни е:
    1. Математика
    2. Английски
    3. Английски
    4. Английски
    5. Английски
    6. Физическо
    И няма да учим науки цяла година. Егати кефа !

Град
    Русе
    Айде и аз да се разпиша. Мина добре аз нали съм си в същото училище познавам по-голямата част от класа и долу-горе става.Класната ни е добра и няма проблеми.Никъде не мога да се намеря учебник по математика,но имам чак в понеделник така че не е голям проблем.От утре се почва ето и програмата:
    1.БЕЛ
    2.БЕЛ
    3.Японски език
    4.Японски език
    5.Японски език
    6.Японски език
    7.Музика

Аз също съм с " син учебник по немски с един кит". Утре имам 4 часа немски, физическо, информатика

О Боже !! Днес имах три часа немски, ама минаха много бързо.. През цялото време целият клас се опитвахме да кажем правилно буквите и издавахме някви странни звуци Много труден тоя език :Д
    Иначе ето ми и моята програмка за утре:
    1.ИИ
    2..БГ (или лит не знам още :Д)
    3.Немски
    4.Немски
    5.Немски
    6.Немски

Кеф..
    :lol
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Какво по-хубаво в ново училище от това г-жата ти по английски да се появи с шапка, дъвка и тениска на любимия ти сериал? :P

Мега фен Аватара на December
    ейй здравуйти другарчитъ
    уфф аз пак с моята математика.
    днеска ми дадоха домашно.Знам някои неща но не съм сигурна,че са вярни.
    И гледам сега едни задачки.

у(5-3у) = нали е все едно у-то е число.Умножаваме и
    у(5-3у) = 5у - 3у(на втора) иии знака променяше ли се?
    ама въпросът ми е така ли се решеваха задачите?

уфф нищо не съм решавало цяло лято и сега..всичко съм забравела,ужас съм по математика!не искм пак да имам четворки ://
    http://prikachi.com/images/999/2512999h.jpg
    ейтея дъгички дето съм ги рисувала.нали така се умнажаваха...

Ужс
    вие имате ли домашни?
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Anfield Road
    Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    Айде и аз да се разпиша. Мина добре аз нали съм си в същото училище познавам по-голямата част от класа и долу-горе става.Класната ни е добра и няма проблеми.Никъде не мога да се намеря учебник по математика,но имам чак в понеделник така че не е голям проблем.От утре се почва ето и програмата:
    1.БЕЛ
    2.БЕЛ
    3.Японски език
    4.Японски език
    5.Японски език
    6.Японски език
    7.Музика
    Учиш джапански.

Тея луди ви правят, обаче..

Аз, па днеска имах 7 часа френски, пълна гавра.

Абе хорица утре е ден на София, който е от София трябва да почива..ние няма да имаме учебни занятия, а ще ходим на екскурзия. Вие от София на уч ли сте?

късметлий

Някой запознат ли е какво ще се изучава във осми клас по литература, смисъл произведения?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от December
    ейй здравуйти другарчитъ
    уфф аз пак с моята математика.
    днеска ми дадоха домашно.Знам някои неща но не съм сигурна,че са вярни.
    И гледам сега едни задачки.

у(5-3у) = нали е все едно у-то е число.Умножаваме и
    у(5-3у) = 5у - 3у(на втора) иии знака променяше ли се?
    ама въпросът ми е така ли се решеваха задачите?

уфф нищо не съм решавало цяло лято и сега..всичко съм забравела,ужас съм по математика!не искм пак да имам четворки ://
    http://prikachi.com/images/999/2512999h.jpg
    ейтея дъгички дето съм ги рисувала.нали така се умнажаваха...

Ужс
    вие имате ли домашни?
    http://prikachi.com/images/248/2513248b.jpg
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    а днес наща даскалка по математика така ни ги обясни че няма как да не ги разбереш и нали сме наредени по номера и около мен са само момичета и те си решават и участват там дигат ръце глупости а момчетата отзаде си праят кефа ебаси ще ги видя на някое контролно или изпитване
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на iiordanova
    Пфу и аз съм тук.
    Долу-горе са добре нещата , но много ми липсва стария клас ,старото училище , учителите .. днес чак ми се дорева.
    Имам нужда от някакъв стимул , нещо .. , което да ме кара да ми е кеф. Предложения ?
    О , наредиха ни по номера. Винаги съм мразела това. Ама ще свикна все някак..
    Като съм в училище ми е някакво тъпо , безразлично малко , а когато се прибера в нас като се замисля са добре нещата и ми харесва. Не мога да ви опиша какви смесени чувства бушуват в мен.
    Хора , къде се изгуби SmilezZz ? Не е писала в темата , нито в тази , нито в предишната!

Град
    Пловдив
    Има ли някой с учебник по математика на Анубис, който да ми каже условията на няколко задачи? Още не съм си го взела пък за утре имам домашно Задачите са от стр.7 - зад.2,3,4,5 /а),б)/

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Kawaii11
    Има ли някой с учебник по математика на Анубис, който да ми каже условията на няколко задачи? Още не съм си го взела пък за утре имам домашно Задачите са от стр.7 - зад.2,3,4,5 /а),б)/
    Вече са ви дали домашно! Бахти даскалите! 8-ми клас математиката е лесничка коренчета туй онуй

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Вече са ви дали домашно! Бахти даскалите! 8-ми клас математиката е лесничка коренчета туй онуй
    омг имаме абсолютно същото домашно аре кажете наистина решенията, аз ще ви помагам по български

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от chococookie
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    омг имаме абсолютно същото домашно аре кажете наистина решенията, аз ще ви помагам по български
    Можеш ли да ми кажеш условията на задачите?

Град
    Русе

Конбауа
    Не мога да помагам с условията, защото и аз нямам учебник.
    След 4-те часа японски днес научих 10 букви и към 10-15 фрази, но фразите само да ги произнасям не с писане, защото още не знаем азбуката.Те са две сега сме на първата трябва да ги изучим и двете.Писахме разни чертички и ченгелчета днес.Важното е че японката ги хареса моите .Много ми харесва дано и да продължи така.Утре още 4 часа японски и ще знам нови неща.Като се прибрах тръгнах да приказвам на японски на майка ми и баща ми и те ме гледат така --> .Мама даже взе да се мъчи да учи нещо . Оф олях се айде спирам.
    Пп iiordanova в момента SmilezZz няма компютър, мисле че в понеделник ще може да пише вече

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    вие пъък аз толкова си се кефя на новият клас колкото и да са тъпички и ограничени момченцата се пак е по-добре от предишния и то доста печени са сички и момчета и момичета и ставаме задружен клас леко по леко
    sapphire5

Цитирай Първоначално написано от chococookie
    Абе хорица утре е ден на София, който е от София трябва да почива..ние няма да имаме учебни занятия, а ще ходим на екскурзия. Вие от София на уч ли сте?
    Учи се, ние сме с намалени часове, не знам дали е само за нас..

Уф ние ще учим, а една приятелка няма (и двете сме от София)

пхххх утре имам 6 часа АЕ 1 час математика + още 3 часа АЕ ц уроци ;х

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си