.
Отговор в тема
Страница 6 от 19 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 466
    Мега фен Аватара на ameli
    х на четвърта - х на втора (а на втора + 1) + а на втора
    И тази:
    (х - 2) (2х - 1 )(2х + 1) (х+2)
    1- (х-1)(х+1)(х-а)(х+а)

2-(х^2-4)(4х^2-1)

http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Цитирай Първоначално написано от ameli

Чак сега забелязах липсата на онзи аватар Защо го смени, хубав си беше?

Защото мисля, че достатъчно ми се наслаждавахте..
    Аватара ти беше много хубав.Тъкмо да се отличава от останалите и ти го смени .Върни го онзи.
    Смайлз те 9-ти клас са яки споко.Има едни малко откачени там, но тъкмо да е по-забвно.Пф и аз искам да ходим на пикник с 9-ти 10-ти клас.Май ще си остана само с искането де.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз съм втора смяна! Ужас!
    Днес имам само скромните 9 часа. Нямам никаква представа как ще издържа!
    В срада няма да учим!
    И така , нищо интересно при мен..

Еми ок,Ивушка ! Ще го върнаа, но не сега, че не съм у нас, и снимката я няма в този комп.. :P

"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Предлагам събота и неделя, че през седмицата има за учене.. А защо пишете на ае, няма ли си.. друго
    Добре,тъкмо ще си припомня и някои работи..
    Пинина се пише на АЕ..
    Пинин - Транскрипция на йероглифите с латински букви..Затова така ги пишем
    O ,да не давате частни уроци по китайски?Искам да се включа .. Как е езика?За сега какви неща учите?Ще имате ли китаец- преподавател? :р
    Aко ме научиш на китайски ще те науча на италиански .. и ще помагам с китайския ,тъй като имм познания по азиатските езици :р

Град
    Русе
    Ей EsteticLoff Ура много се радвам
    Тука има много кандидат китайци бе Ама и аз искам че с моите две научени думи няма нищо да стане пък аз ще ви уча на японски

Мега фен Аватара на ameli
    IvUsHkA, искам да уча езици, но английския и испанския, които смятам да почвам през съботата и неделята + китайския на смайлез ще ми дойдат в повечко. Надявам се все пак да бъдете постоянни с уроците. Аз ще си записвам и ще уча, когато имам време
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Русе
    Ааа научете ме мен на някои фрази на испански не искам много да знам ами там някакви фрази, че да мога и на испански да бърборя
    Например да мога да си кажа името, да питам "как сте". Такива неща

Испански ... никога не съм го учила , но имам желание.
    Комо те амо ? как се казваш ?
    Ме амо ... - казвам се...?
    Това знам и то е от съученици.
    Досега писах думи по английски , защото може би утре ще ни изпитват. Тц , тц ..

Como te llamas - Как се казваш
    pizarra-черна дъска
    bulgaro-български(българин)
    De donde eres-От къде си
    Cuantos an(с енье)os tienes - На колко си години
    Me llamo-Казвам се
    ъYo soy-Аз съм
    Halsta luego-Довиждане
    Hola-Здравей

ух как ще ме мъчи този английски. Днес ни дадоха 4 учебника и 4 тетрадки + една граматика . Ужас

Втората смяна попринцип кога свършва иначе?

Град
    Русе
    ^Зависи в колко започвате и по колко минути са ви часовете.Ние свършваме в 19:20ч.
    Пп Мерси за испанския

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе седмокласниците не бяха ли по-малко от нас що имат повече страници
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ni hao
    Какво правите бе,душички..
    Аз след 16 минути отивам до
    даскалото да видя какво става,
    къде ще отидем..

Сега - ето ви няколко думи на Китайски..
    ba - числото "8"
    Ni Hao - Здрасти
    Ni - Ти
    Hao - Добре
    shen me - Какво ? / Как ? - Зависи от въпроса
    jiao - казвам..
    Тези съм ги запомнила,ще трябва да
    видя друго какво съм писала в тетрадката - речник..

Между другото - Обмислям да се преместя в друга
    паралелка - Биология с ЯЕ (но не се притеснявайте,аз ще си уча и КЕ,и ЯЕ - помолих господина,госпожата и китайката по КЕ да ми помогнат при самостоятелното ми обучение - така,че няма да имате оттърване от моите уроци да знаете..,че класа ми е меко казано - УЖАСЕН..Не всички де,но не съм свикнала с такива индивиди..
    Ама да видим утре какво ще стане..

Някой беше попитал неща за Китайския..
    Общо си имаме три преподавателя..
    Един господин и една госпожа - българи..
    Още една госпожица - китайка,която също
    ни влиза в часовете..
    Та така,само този китайски ме радва в новото
    училище - нищо друго..

Засега учим тоновете..4 основни тона и един нулев..
    По-късно ще ви напиша и снимам как се произнасят
    тоновете там..

И така - ако имате други въпроси,питайте..

Ивушка - Искам и мене да ме научиш на Японски
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

SmilezZz И азз имам мерак да ме учиш на китайски !

ся да ви се оплача и аз малко..имаме на ден да пишем минимум по 70 думи на немски по 30 пъти с превода и множественото число (ще се осакатя до края на годината). Дадоха ни 6 учебника и ни успокоиха че ще има и още,но по късно щели да ни кажат от къде да си ги купим..

EsteticLoff имаш ли първите два теста по математика в учебника решени,че ми трябва помощ за една две задачи ? Иии на вас води ли ви оня откачения дето пее песни в час ;dd
    М.

Ивушка ,от колко време учиш японски?С учител ли си?
    Защото аз учих половин година самостоятелно и интензивно и научих доста неща (Имам всички книги на Братислав Иванов) обаче сега го загърбих японския за корейския (и двата езика са страхотни , но Корея в момента ми е манията) тъй ,че и аз мога да помагам

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Някой може ли да ми напише азбуката/азбуките в Японския език ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на LeDa
    Аз ви "нахлувам" малко в темата,надявам се да не ме изгоните.
    Днес ни изнасяха някаква презентация от един от клубовете в училище,а именно People to people .. Това е благотворителна организация,занимаваща се със събирането на средства за болни деца,сиропиталеща и т.н. Всеки месец изпращат на конференции в чужбина един от членовете ... И като цяло доста ще си упражнявам езика с тези пътувания,конференции и въобще комуникацията с чужденците,с които ще имаме съвместни проекти .. Попринцип аз съм доста милосърдна и винаги гледам да помагам на хора,които имат нужда,но се чуда според вас заслужава ли си да прекарваш една доста голяма част от времето си в извънкласна дейност? Имам чувството,че ще се отдам изцяло на PTP /people to people/ най-вече поради факта,че дават пълни стипендии за чужди университети на най-усърдните членове,и може би малко или много ще отделям повече време на извънкласната деност .. Според вас заслужава ли си ?

Цитирай Първоначално написано от xxelliexx

ся да ви се оплача и аз малко..имаме на ден да пишем минимум по 70 думи на немски по 30 пъти с превода и множественото число (ще се осакатя до края на годината). Дадоха ни 6 учебника и ни успокоиха че ще има и още,но по късно щели да ни кажат от къде да си ги купим..

EsteticLoff имаш ли първите два теста по математика в учебника решени,че ми трябва помощ за една две задачи ? Иии на вас води ли ви оня откачения дето пее песни в час ;dd
    Имам ги Ели, ама май вече няма да ти върши работа И не знам, води ни една с черна коса, дето говори само на И Едвам я разбирам .. Ама на вас верно ли по 30 пъти думите На нас по 20 :P

Град
    Русе
    Първата японската азбука е Хирагана-тя се използва за домашни думи

А другата е Катакана- тя пък е за думи чуждици и за писане на чуждите имена

Конничиуа- Добър ден
    Конбауа- Добър вечер
    Охайо гозаимас- Добро утро
    Сайонара-Довиждане
    Аригато-Благодаря
    йонде-чета
    кайте-пиша
    кийте-слушам
    мите-гледам
    кудасай-моля
    уши-крава
    куши-гребен
    е-картина
    еки-гара
    акаи-червен цвят
    ототои-онзи ден
    хи-огън

Айде стига толкова, че се поувлякох

Град
    Благоевград
    Хора имам нужда от помощ. Позабравила съм модулните уравнения и ако може някой да ми каже как се решават, че утре ме чака и входно ниво

Примерно ..

Корените на уравнението
    3 |x - 2| - |14 - 7x| = (-2)^ 3 са:

А) 0; 4 Б) - 4; 0 В) -2; 2 Г) 0; 2

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Цитирай Първоначално написано от xxelliexx

Имам ги Ели, ама май вече няма да ти върши работа И не знам, води ни една с черна коса, дето говори само на И Едвам я разбирам .. Ама на вас верно ли по 30 пъти думите На нас по 20 :P
    Значи да продължа да си издирвам гадните тестове -.- мм на нас ни преподава по мат някъв откачен дето ни пее "дечица вие сте още мънички но сте много палави ! " много зарибяваща песен ;x само нея си тананикам от 1 седмица насам ааа иначе за немския.. по 30 пъти всяка дума и то с превода и множественото число
    М.

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Аз ви "нахлувам" малко в темата,надявам се да не ме изгоните.
    Днес ни изнасяха някаква презентация от един от клубовете в училище,а именно People to people .. Това е благотворителна организация,занимаваща се със събирането на средства за болни деца,сиропиталеща и т.н. Всеки месец изпращат на конференции в чужбина един от членовете ... И като цяло доста ще си упражнявам езика с тези пътувания,конференции и въобще комуникацията с чужденците,с които ще имаме съвместни проекти .. Попринцип аз съм доста милосърдна и винаги гледам да помагам на хора,които имат нужда,но се чуда според вас заслужава ли си да прекарваш една доста голяма част от времето си в извънкласна дейност? Имам чувството,че ще се отдам изцяло на PTP /people to people/ най-вече поради факта,че дават пълни стипендии за чужди университети на най-усърдните членове,и може би малко или много ще отделям повече време на извънкласната деност .. Според вас заслужава ли си ?
    Аз бих се включила в този проект.
    Изборът е твой , но аз лично бих се включила.
    Ще си организираш времето , така че да имаш време за всичко.

[quote="xxelliexx"]

Значи да продължа да си издирвам гадните тестове -.- мм на нас ни преподава по мат някъв откачен дето ни пее "дечица вие сте още мънички но сте много палави ! " много зарибяваща песен ;x само нея си тананикам от 1 седмица насам ааа иначе за немския.. по 30 пъти всяка дума и то с превода и множественото число [/quotе]

ама за кога ти теябва тоя тест

@nadss - 3|x-2| - |14-7x|= (-2)^3
    3|x-2| - 7|2-x| = -8
    3|x-2| - 7|x-2| = -8
    -4|x-2|=-8 /: (-4)
    |x-2|=2

1sl: x-2=2
    x=4
    2sl: x-2=-2 x=0 otg: G

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си