.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Голям фен Аватара на Ospi

Баба ми си има проблем с мене

Значи тия дни си дойдох от другата ми баба(тя е добра). Супер си изкарах там лятото. Ама сега се върнах при другата ми баба... Вече втори ден съм при нея и ме дразни страшно много. Постоянно ми врещи като ненормална. Тая сутрин изпищя, взе хляба и понечи да ме удари по главата. Аз си сложих ръка да се предпазя, хляба отскочи и той взе че и се шибна в нейната глава. Аз излязох виновен. Тя казва, че съм взел хляба и съм я ударил силно. Дядо много вярва на баба. И той дигна скандал. Баба ми е и много добър драматизатор. Като каже "Ох, ще умра" и се хване за сърцето дядо идва да ме разпитва защо съм я уморил... Взима ми мишката от компа да не кибича в нета. (аз имам и друга :P) Промъква се вечерта да ме види дали спя и като види, че не съм си легнал само пищи. Майка ми и баща ми работят на круизен кораб и всяка Неделя се обаждат. Кви истории им разправя, та и те ми викат отгоре...
    Пък вика, че съм щял да я уморя...

Град
    София
    Ох и аз имам същата баба. Такава фантазия има, че просто не е истина, а най-лошото е, че всички на нея ще вярват. Ама естествено на кой да вярват на бабата с "доброто възпитание" или на тинейджърката (от новините яко им промиват мозъците и естествено дъртите ме слагат под общ знаменател с ликетата дето се друсът). Явно в днешно време не стига да си с добри оценки, добро възпитание и да слушаш...явно каквото и да правим все ние ще сме виновни. На мен лично толкова от фантазиите на баба ми ми стигат и мисля да се изнеса и този път като ми се обади със сълзи на очите и почне да ми обяснява колко много ме обича, как аз съм и първата внучка и как и липсвам просто този път няма да се хвана отново и няма пак да се върна у нас.

Ох аз мойта баба много си я обичам обаче има такива странни разбирания и толкова параноична, че на моменти ми иде да я удара с нещо Напоследък само се караме, а тя ми разправя, че съм и съкращавала живота

Слава богу не съм единствен

Голям фен Аватара на smilelady
    Уфффф...то и моята баба е същата постоянно ме упреква и ми крещи дори ме изкарва виновна пред наще и слес 1 час следва...ооо на баба милата внучка ама понякога ме изкарва извън нерви много е досадна

Град
    Russe
    И аз съм тъй но обратно .. не баба ми а дядо ми ме дразни

Град
    Пловдив :)))))
    Нашите пък знаят ква е баба ми, и затова ми казват да си правя квото искам и да не и обръщам внимание...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Моята баба пък е готина и като се видим редовно ме спонсорира.

Майтапа настрана, но май ще е добре да се върнеш при добрата баба.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Баба ми си има проблем с мене

Егати кучката. И моята разправяше, че тате я е пребил от бой, а той само й направи човка на главата (в смисъл, нещо я закачи леко). Покажи се като разумен млад мъж и се обади на вашите да им представиш ситуацията обективно. Или записвай всяка несправедлива история с баба ти в един тефтер, после им го покажи/прочети.

Мега фен Аватара на sasha_90
    И моята баба е гадничка.Все гледа да ни скара с нашите,а в следващия момент е уж добра.

Re: Баба ми си има проблем с мене

Лелее ,, не се сърди ,обаче ми стана смешно като прочетох тва ,че я е шибнало по главата Толкова ,че чак го сложих в подписа ми ( ще го махна ,ако има проблем ) Таа така Обясни на вашите могат да помогнат някакси ,а ти на баба ти не си ли обяснил ,че ти е писнало да обвинява все теб и вечно ти патиш ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Аз я псувам...и какво

Голям фен Аватара на Ospi
    Тя правеше същото с брат ми, викаше му. Като на мен. Ту а прибирането в 12, ту за компа и тн.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    аве оставете възрастните хора и недейте им обръща внимание-просто вече са стари и ние ще станем като тях-и мойта баба много мърмори, но хич не и обръщам внимание

Моята баба е много добричка, но е много консервативна.. Понеже живеят с дяядо ми на 50 метра от нас, а стената, която е към тях е остъклена цялата и всичко се вижда.. тва е мойта стая и като види, че свето до към 3-4 през ноща веднага ми звани и ми вика да лягам, а сутринта се оплаква на наще! Попринцип е добра, но понякога ме дразни ужасно..

И мойта баба е много добра,но си спомням когато и показах пиърса ми.Казвам й "Бабо,седни" ии тя седна.Казах и "Направих си пирсинг" ии тя почна да ми оглежда лицето Аз..си дигнах потника (пиърса ми е на пъпа ) и..тя вика "Боже,Боже..ЗАЩО го направи..Боже ще получа удар " Аз само викам "Спокойно,спокойно,нищо ми няма " Забавно беше..нямам търпение да видя реакцията и когато си направя втория (след няколко дни ) ахаха

Умори я. Така и така й вярват, че постоянно се опитваш да я убиеш.

Цитирай Първоначално написано от JustMe92
    Слава богу не съм единствен
    +1

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Бабите и дядовците са си такива.
    И мойте се бая консервативни ама си ги обичам и просто не им обръщам внимание. Мама ми е казала като ми говорят нещо да се правя, че слушам и после пак ди са направя тва, което съм си наумила
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Преди и аз имах проблеми с едната си баба...
    Ама не съм й мълчала...Карахме се,крещихме и
    най-накрая обясних на нашите как стоят нещата
    и проблемите се оправиха...Сега даже не смее да ми
    каже да отида до магазина
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Моята баба пък е готина и като се видим редовно ме спонсорира.
    И моите баби са така.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Моята баба (на майка ми)е най-добрият човек на света!Страхотна жена,която във всеки един момент мисли за мен и за сестра ми.Помагала ние е в най-трудните моменти!Много си я обичам!Случвало се е тя да няма и да дава на нас.А другата ми баба е ужасна...Всеки ден умира,всеки ден прави интриги.Като ни види и почва да кашля и да получава инсулти,инфаркти и пристапи.Просто си е сбъркала професията-трябвало е да стане актриса.Взима огромна пенсия и въпреки това само се оплаква,че няма пари,че пак тока е бил 200 лева от моя компютър,а не от тва че спи на пуснат телевизор...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    Ами кво да обеснявам и аз съм като вас.

Мойта баба си е много добричка.Много си я обичкам ;P Супер баба си имам xD..Надявам се някога да се разбереш с баба ти..Кажи и да спре да се превзема и и кажи че понякога малко преувеличава ..

Lips that felt just like the inside of a rose

So,how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us!♥

Спокойно браат! И аз съм така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си